gtemata.com

Cum sa iesi cu o femeie mai mare

Dacă ieșiți cu o femeie mai veche decât tine, există multe emoții, aventuri și experiențe distractive care vă așteaptă. Dacă sunteți nervos și nu știți cum să vă comportați, amintiți-vă că cel mai important lucru este să aveți încredere în dumneavoastră și să nu supraestimați importanța diferenței de vârstă. Calmează-te, relaxează-te și bucură-te de relația ta, la fel cum ai face cu colegii tăi.

paşi

Metoda 1
Asigurați-vă că doriți

Imagine intitulată Data la o femeie mai în vârstă Pasul 1
1
Distruge încrederea în tine. Dacă chiar vrei să ieși cu o femeie mai în vârstă, va trebui să fii foarte sigur de tine. Dacă aveți o stima de sine scazuta sau credeti ca nu puteti suporta greutatea unei relatii romantice, iesirea cu o femeie mai mare poate fi prea complicata. Femeile care ies cu bărbații mai tineri nu caută un copil nou sau cineva la babysit - doresc un bărbat care știe cine este, indiferent de vârsta lui. Dacă nu credeți că nu aveți suficientă încredere în voi, angajați-vă să vă iubiți pentru ceea ce sunteți, încercând să vă corectați greșelile.
 • Evitați să fii prea critic față de tine sau prea adesea să faci comentarii negative despre tine. Concentrează-te pe laturile tale pe care le apreciezi.
 • Acceptați cu entuziasm noile provocări, în loc să începeți să faceți scuze pentru că nici măcar nu încercați.
 • Încercați să exudați încredere chiar și cu limbajul corpului. Ține-ți spatele drept, uită-te în ochi, zâmbește și încearcă să nu te agiți.
 • Desigur, este posibil să dureze mult timp pentru a dezvolta respectul de sine bun, dar puteți lua oricând pași mici pentru a corecta defectele pe care le puteți modifica și pentru a le accepta pe cele pe care nu le puteți schimba. Faceți o listă a aspectelor personajului pe care nu le place și încercați să extindeți această listă pe măsură ce mergeți.
 • O mulțime de încredere în sine vine de la a face prieteni cu oameni care te fac să te simți bine despre tine - dacă prietenii tăi continuă să te critice, va fi mai greu să fii sigur de tine.
 • Imagine intitulată Data la o femeie mai în vârstă Pasul 2
  2
  Impresionați-vă cu independența voastră. Femeile mai în vârstă nu vor câini mici care să-i urmeze peste tot - își doresc bărbați cu prietenii, interesele și obiectivele lor. Asigurați-vă că viața dvs. nu se concentrează pe ea, astfel încât să puteți avea timp să petreceți cu ea, dar fără să simțiți nevoia să o vedeți 24 de ore pe zi. Dacă aveți impresia de a fi centrul existenței voastre, puteți să vă retrageți.
 • În plus, având interesele, obiectivele și pasiunile dvs. este un semn al maturității și al creșterii personale. Dacă nu aveți mare interes în afară de jocurile video, o femeie mai mare nu va fi împinsă în gândirea că sunteți o persoană matură și dinamică.
 • Continuați să petreceți timp cu prietenii dvs. ori de câte ori puteți. Nu trebuie să renunți la toate pentru a ieși cu ea. Arătați-le că prietenii dvs. sunt importanți pentru dvs.
 • Încearcă să nu fii gelos. Dacă o întrebi de unde a fost sau cum își petrece timpul, s-ar putea să creadă că nu ești suficient de matur să ai încredere în ea.
 • Imagine intitulată Data la o femeie mai în vârstă Pasul 3
  3
  Preia controlul când este posibil. Nu încercați să o dominați, dar nu fi complet pasivă și nu mergeți împreună cu tot ce spune ea doar pentru că sunteți mai tânăr. Chiar dacă ar avea unele idei foarte clare despre ceea ce ar trebui să faceți când sunteți împreună, asigurați-vă că pentru a asculta opinia ta, nu o împinge să cred că a fi cu tine este prea obositor și ar trebui să faci mereu totul singur. Au o părere personală despre unde să meargă la cină, ce film să vadă și ce activități să facă împreună.
 • Decide, la rândul său, ce să faceți în întâlnirile dvs. Doar pentru că e mai mare nu înseamnă că va trebui să decidă totul despre ea.
 • Dacă te-ai săruta sau ai devenit mai intim, simte-te liber să iei inițiativa. Nu o face să creadă că ești prea timid să încerci.
 • Cu toate că, luând conducerea din când în când, o poți arăta că ești mai matur vârsta ta, trebuie să fii dispus să ceară opinia sa, atunci când nu știi cu adevărat cum să se ocupe. A fi capabil să recunoști că nu știi ceva este un semn important al maturității.
 • Imagine intitulată Data la o femeie mai în vârstă Pasul 4
  4
  Folosește vârsta în avantajul tău. Nu luați în considerare diferența de vârstă ca un handicap care vă împiedică să vă bucurați de relația cu o femeie mai în vârstă. La urma urmei, va exista un motiv pentru care a vrut să iasă cu un tânăr, nu-i așa? Este posibil să vă compensați în entuziasm, energie și pozitivitate pentru ceea ce vă lipsesc în experiență și cunoștințe. Arătați-le că ieșirea cu un bărbat mai tânăr aduce beneficii diferite.
 • Surprinde-o cu energia și capacitatea ta de a încerca lucruri noi. Nu fiti sceptici atunci cand vine vorba de a incerca ceva despre care nici macar nu ati auzit - aruncati-va in noi ocazii cand apar.
 • Chiar dacă nu ați avut încă multe experiențe, puteți vorbi cu ea despre toate lucrurile pe care nu puteți aștepta să le încercați.
 • Nu spuneți fraze ca "Sunt doar optsprezece, dar ...". Nu vă prezentați vârsta ca dezavantaj.
 • Imagine intitulată Data la o femeie mai în vârstă Pasul 5
  5
  Nu vă îngrijorați prea mult de vârsta dvs. Un comportament pentru a evita dacă doriți să aveți o relație de succes cu o femeie mai mare este să vă faceți griji prea mult cu privire la diferența de vârstă. Deși unele femei doresc să vorbească despre asta, altele nu le place să fie considerate "mai vechi" și doresc doar să se bucure de o relație în felul lor.
 • Nu este recomandabil să insulți - chiar involuntar - pe femeia cu care ieși - dacă nu vorbești despre asta, nu vorbi despre vârsta ta.
 • Depășirea importanței vârstei tale te va face să crezi că nu simți că te duci cu o femeie cu mai multă experiență decât tine. S-ar putea să pari nesigur.
 • Imaginea intitulată Data la o femeie mai în vârstă Pasul 6
  6
  Nu schimba prea mult pentru ea. Puteți crede că, pentru a avea o relație de succes cu o femeie mai în vârstă, trebuie să vă schimbați complet personalitatea. Dacă schimbi prea mult, însă, femeia nu mai poate găsi caracteristicile care au determinat-o să se intereseze de tine la începutul povestii tale. Chiar dacă vă puteți angaja să experimentați, să deveniți mai maturi și să fiți independenți în cadrul relației, nu schimbați atât de mult încât să nu mai recunoașteți tipul care v-a cerut.
 • Cel mai important este că vă place pentru ceea ce sunteți, nu pentru persoana rafinată și elegantă pe care ați pretins-o ca fiind. Dacă nu vă simțiți mai credincioși față de personalitatea voastră, este timpul să vă opriți.
 • Dacă chiar vrei să ai o relație semnificativă cu o femeie mai mare, nu ascunde părțile importante ale personajului tău doar pentru a te uita mai matur. Arătați-le cine sunteți cu adevărat.
 • Metoda 2
  Fiți o fiică minunată

  Imagine intitulată Data la o femeie mai în vârstă Pasul 7
  1
  Fii un gentleman. Dacă doriți să ieșiți cu o femeie mai mare, va trebui să fii un adevărat domn. Nu vrei să o faci să creadă că ești un nepoliticos care nu știe cum să se comporte cu o doamnă! Dar, de asemenea, consideră că unele femei cred că unele acțiuni ale „Gentleman“ sunt depășite, cum ar fi păstrarea ușa deschisă sau pentru a se potrivi scaunul unei doamne, așa că încercați mai întâi să înțeleagă modul în care el crede femeia pe care te întâlnești. Dar țineți minte că nu doare niciodată să fie politicos, să aveți bune maniere și să evitați să vorbiți despre subiecte vulgare. Pentru a fi un adevărat domn, este important să-l respectați.
  • Prezentați-vă la timp la întâlniri și, ocazional, aduceți un mic cadou.
  • Încearcă să ai grijă de aspectul fizic înainte de a ieși cu ea. Fă-i să înțeleagă că crezi că merită.
  • Dați-i multe complimente pentru a arăta cât de mult credeți că este frumoasă și fantastică din diferite puncte de vedere.
  • Bucurați-vă și pe cei din jurul vostru cu respect. Fiind politicos cu chelnerii, prietenii și străinii, veți arăta că sunteți o persoană foarte politicoasă și că nu vă prefaceți doar că vă impresionați.
 • Imagine intitulată Data la o femeie mai în vârstă Pasul 8
  2
  Nu vă faceți griji cu privire la lipsa de experiență. Bineînțeles, femeia cu care te întâlnești are mai multă experiență decât tine și probabil că ar fi fost cu mai mulți oameni. Asta nu înseamnă că trebuie să vorbești mereu despre asta sau trebuie să-ți faci griji că nu te supui. Dacă e mai experimentată decât tine în dormitor, e fantastic: bucură-te de ceea ce te poate învăța. Nu vă concentrați pe trecutul său și vă gândiți doar să vă bucurați de momentele în care trăiți cu ea în prezent.
 • Dacă doriți să fiți un bun prieten, încercați să nu aduceți discuția despre lipsa de experiență. Te-ai putea jenat și ai putea părea nesigur.
 • Când este timpul să vă adânciți intimitatea, nu vă faceți griji dacă nu aveți prea multă experiență. Dacă te lași obsedat de asta, nu vei putea să te bucuri de acest moment.
 • Imagine intitulată Data la o femeie mai în vârstă Pasul 9


  3
  Fii atent. Fiți un om care știe ce vrea și nu se teme să întrebați. Dacă întotdeauna vă arătați indiscutabil, grijuliu și nesigur când vine vorba de a exprima ceea ce credeți cu adevărat, o femeie mai în vârstă ar putea căuta pe cineva mai matur. Simțiți-vă confortabil spunându-i ce ați vrea să faceți atunci când ieșiți, nu vă fie teamă să o informați că vă doare și nu ezitați să vă exprimați ceea ce doriți cu adevărat.
 • Pentru a vă arăta cu adevărat sigur de dvs., încercați să vorbiți cu o voce tare și clară. Dacă trebuia să vorbiți prea încet și să bâjbâi, nu veți putea părea cu adevărat convins.
 • Chiar dacă nu este respectuos să o întrerupeți atunci când vorbiți, nu vă fie frică să vă exprimați ce credeți când este rândul tău.
 • Imaginea intitulată Data la o femeie mai în vârstă Pasul 10
  4
  Fii matur. Chiar dacă s-ar putea să nu fiți cel mai matur om din lume, cu siguranță puteți lucra pentru a îmbunătăți din acest punct de vedere. Încearcă să nu fii capricios, nu te supăra de lucrurile prostești și nu-i face să înțeleagă că nu ai idee cum să te comporți. Încercați să vă uitați confortabil și informat dacă nu știți cum să vă comportați într-o anumită situație. Învață să fii educat cu alții și să îi tratezi cu respect, în loc să te gândești mereu la tine în primul rând. O femeie mai în vârstă va dori un bărbat suficient de matur pentru ea.
 • Evitați să vă plângeți sau să vă plângeți de chestiuni banale. Este un semn al unei lipse profunde de maturitate.
 • Evitați obiceiurile copilariei, cum ar fi mușcarea unghiilor, distracția oamenilor sau discutarea cu rudele dvs.
 • Nu vă supărați și nu pierdeți răbdarea când lucrurile nu merg așa cum doriți.
 • Imagine intitulată Data la o femeie în vârstă Pasul 11
  5
  Păstrați o atitudine distractivă și ușoară. Probabil că femeia pe care o întâlnești a avut destulă seriozitate de bărbați mai în vârstă. Arătați-le că sunteți diferit prin adoptarea unei atitudini optimiste, distractive și ușoare, astfel încât să vă puteți bucura de momentele împreună. Minimizați discuțiile serioase și conversațiile despre viitor. Concentrați-vă pe bucuria relației în prezent, în loc să vă gândiți la ce se va întâmpla în continuare.
 • Păstrați conversația pe subiecte distractive și luminoase și le faceți să râdă. Demonstrați cât de mult vă puteți distra.
 • Desigur, când sunteți gata, puteți să vă deschideți cu ea și să discutați despre subiecte mai profunde. În general, însă, încercați să nu fiți prea serioși.
 • Imagine intitulată Data la o femeie în vârstă Pasul 12
  6
  Nu continuă să vorbești despre diferența de vârstă. Dacă doriți să faceți ultima relație, nu aduceți în discuție faptul că sunteți mai în vârstă decât voi în fiecare secundă. Fă-i să înțeleagă că o vrei pentru ceea ce este, nu pentru că crezi că e interesant să ieși cu o femeie mai mare. Dacă continuați să vorbiți despre asta, puteți începe să vă îndoiți de ceea ce simțiți.
 • Dacă vorbiți despre asta, să fiți gata să râdeți. Dacă nu vorbiți despre asta, nu o faceți mai întâi.
 • Metoda 3
  Realizarea ultimei relații

  Imagine intitulată Data la o femeie mai în vârstă Pasul 13
  1
  Interesat de cine este ea. Dacă doriți să aveți o relație de durată și de succes cu o femeie mai în vârstă, nu gândiți doar la ea ca fiind cea mai sexy femeie pe care ați avut-o vreodată în viața voastră. Implicați-vă să știți ce este cu adevărat și amintiți-vă că vârsta este doar o chestiune de numere. Spuneți-i că sunteți interesați să o cunoașteți și că acordați o mare importanță momentului petrecut împreună. Iată cum:
  • Ascultați cu adevărat când vrea să vorbească cu dvs. Puneți telefonul la distanță, priviți-l în ochi și nu-l întrerupeți.
  • Întreabă-o despre copilăria ei, despre munca ei, despre prietenii ei, despre familia ei și despre interesele ei. Lasă-i să știe că vrei să știi totul despre ea.
  • Lăsați-vă să fiți auziți chiar și atunci când nu sunteți împreună, pentru a le arăta că vă interesează modul în care se petrec zilele voastre și că vă gândiți la ele.
  • Dați-le complimente care îi fac să înțeleagă că este cu adevărat specială pentru dvs. Nu-i spuneți doar cât de frumoasă este ea - își apreciază simțul umorului sau alte aspecte ale personalității ei, care contează cu adevărat.
 • Imagine intitulată Data la o femeie mai în vârstă Pasul 14
  2
  Lăsați-i spațiile. Dacă doriți ca relația să dureze, nu fi prea lipicioasă. Va trebui să respectați faptul că este o persoană independentă care are o altă viață decât tine, cum ar fi orele petrecute la lucru, seriile cu prietenii sau timpul pe care îl dedică hobby-urilor sale, indiferent dacă fac yoga, poezie sau gătit . Nu fi dependentă de ea și nu cereți-i să stea cu tine tot timpul, încercați să apreciați faptul că ea are o viață în afara istoriei voastre.
 • Interesați de ceea ce faceți atunci când nu sunteți împreună. Întreabă-o despre prietenii ei, despre munca ei și despre hobby-urile ei, pentru ai arăta că-ți pasă.
 • Lăsați-vă să fiți auziți când nu sunteți împreună, dar nu o numiți de trei ori la rând atunci când este afară cu prietenii ei - nu o faceți să creadă că nu aveți o viață personală sau că sunteți gelos.
 • Imaginea intitulată Data la o femeie mai în vârstă Pasul 15
  3
  Aflați cum să organizați o conversație. Dacă doriți ca relația dvs. să dureze, va trebui să aveți posibilitatea de a purta o conversație reală cu ea. Nu o faceți să creadă că trebuie să țină discursul sau că nu aveți o părere personală cu care să contribuiți. Fă-i să înțeleagă că ești reflectiv, matur și profund, dacă vrei să rămână interesat de tine.
 • Aflați mai multe despre politică, despre ce se întâmplă în lume și despre știrile momentului. Dacă ar fi trebuit să discutați despre știrile de actualitate, cu siguranță nu doriți să clarificați că nu aveți nicio idee despre ce se referă.
 • Discutați despre experiențele dvs., cum ar fi amintirile din copilărie sau călătoriile pe care le-ați făcut. Nu credeți că experiențele dvs. nu merită doar pentru că sunteți mai tineri.
 • Dacă ți sa întâmplat ceva interesant în timpul zilei, nu-ți fie frică să o împărțiți. Nu credeți că trebuie să fiți întotdeauna serioși doar pentru că sunteți cu o femeie matură.
 • Încercați să nu vorbiți despre subiecte care vă fac să pari mai mici. Dacă ați argumentat pentru motive prostești cu colegul de cameră sau a trebuit să vă rog să-i cereți părinților să vă dea bani, este mai bine să evitați să vorbiți despre el.
 • Imagine intitulată Data la o femeie în vârstă Pasul 16
  4
  Nu intră în rutină. Dacă doriți ca relația dvs. să dureze, nu continuați să faceți aceleași lucruri de fiecare dată când plecați. Du-te în căutare de noi restaurante pentru a încerca, noi locuri de vizitat și activități noi pentru a experimenta împreună, de la luarea de lecții salsa la pregătirea unei cina pentru tine. Dacă a trebuit să vă odihniți pe lauri și să continuați să repetați aceleași lucruri zi de zi, s-ar părea plictisitor - o femeie mai mare, cu mai multă experiență, ar putea dori ceva mai mult.
 • Deși este minunat să vă creați propriile tradiții de cuplu, încercați să nu cădeți în aceeași zi de zi de rutină. Faceți ceva nou cel puțin o dată pe săptămână.
 • Scrieți o scrisoare de dragoste spunându-i cât de important este pentru tine și explicând motivele pentru care crezi asta. Nu credeți că romantismul ar trebui să moară doar pentru că ați fost împreună un timp.
 • Fii spontan. Sugerați-vă un weekend cu o zi înainte sau o luați la o întâlnire surpriză pentru a face ceva ce ea a vrut întotdeauna să facă, cum ar fi alpinismul.
 • Imagine intitulată Data la o femeie mai în vârstă Pasul 17
  5
  Încercați să înțelegeți dacă relația dvs. este durabilă. Când ați fost împreună pentru o vreme, începeți să vă întrebați dacă este cea potrivită. Dacă simțiți că ați uitat complet diferența de vârstă și înțelegeți că relația dvs. este semnificativă, distractivă și care vă face să vă simțiți împlinită, atât de multă pălărie. Dacă în schimb trebuia să credeți că aspectul cel mai interesant al relației dvs. a fost doar diferența de vârstă și că nu mai sunteți implicat ca înainte, este timpul să vă schimbați.
 • Dacă ieșiți cu o femeie mai în vârstă a fost doar o experiență nouă pentru tine, s-ar putea să nu fiți cu ea din motivele potrivite.
 • Fii sincer cu tine însuți. Dacă doriți mai mult decât ceea ce vă simțiți dispus să oferiți, poate că este timpul să vă faceți drumul.
 • Dacă întâmpinați momente minunate, continuați să vă bucurați de relația fantastică atâta timp cât doriți.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit