gtemata.com

Cum să ieșiți cu un tip mai vechi

Bine fetelor, știi că toți le place "bărbați" mai vechi, dar de ce este așa? Pentru că sunt mai maturi decât "băieți" de vârsta noastră. Problema este că, în timp ce vă plac bărbații mai în vârstă datorită maturității lor, ei pot fi deranjați de lipsa de maturitate. Iată câteva reguli generale pe care trebuie să le știi dacă nu vrei să-ți faci nebunul!

paşi

Imagine intitulată Data la un tip mai vechi Pasul 1
1
Sunați-l nu mai mult de o dată pe zi. Dacă îl sunați și vorbiți cu el pentru o vreme, atunci spune că trebuie să plece ... lăsați-l să plece. Spune-i să te sune mai târziu sau să-l întrebi dacă vrea să-l suni înapoi. În acest caz, cereți-i un timp. Apoi, apelați-l la 15 sau 30 de minute după ora programată. Nu trebuie să pari că ai văzut ceasul așteptând ora 18:00 pentru a-l suna înapoi.
 • Imagine intitulată Data la un tip mai vechi Pasul 2
  2
  Respectați-vă timpul - nu-l monopolizați! De exemplu, dacă studiați la universitate și lucrați noaptea, nu încercați să discutați cu el în fiecare zi în timpul singurului său oră de timp liber. De asemenea, are alți prieteni să participe. Doar spune-i da în fiecare zi, sau poate la fiecare trei zile, dacă nu are prea mult timp.
 • Imagine intitulată Data la un tip mai în vârstă Pasul 3


  3
  Lasă-l să-și facă ieșirile "între oameni". Dacă are vreun plan cu altcineva, nu te invita automat. Ai putea întreba în glumă "Încerci să mă întrebi?". Dacă el ridică din umeri sau arată că nu ar prefera, așteptați o altă seară.
 • Imagine intitulată Data la un tip mai în vârstă Pasul 4
  4
  Așteaptă să-l cunoști mai bine înainte de a face sex cu el. A face sex cu el nu te va face mai atractiv în ochii lui și invers. Dacă aveți sex cu el, el va începe să vă vadă ca o jucărie și relația nu va merge nicăieri.
 • Sfaturi

  • Fii sincer cu el cât mai mult posibil. Dacă vi se descoperă că minți acceptă în mod responsabil și îți cere scuze. Acest lucru vă va arăta cât de matur sunteți cu adevărat pentru vârsta dvs.
  • Nu jucați jocuri, oamenii mai în vârstă le cunosc pe toți și nu le pot suporta.
  • Barbatii in varsta se asteapta sa te comporti ca un adult. Ceea ce înseamnă să-ți iei banii și să-ți plătești sau cel puțin oferi să plătești. Dacă nu, veți crede că sunteți interesați doar de bani.

  Avertismente

  • Feriți-vă de băieții mai în vârstă care vor doar să profite de fetele mai tinere. Dacă aveți sex de fiecare dată când ieșiți împreună și nu vă așezați niciodată și nu vorbiți (telefonul nu se ia în considerare), atunci este posibil să îl utilizați doar pentru a vă satisface nevoile.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit