gtemata.com

Cum să ies cu un băiat Doar ca prieten

Multe fete au prieten

de un fel! Apelați la un prieten de spus sa mergem sa vedem un film nu este la fel de ușor ca să întrebi pe unul dintre dumneavoastră prieteni. O parte din el ar putea crede, Tocmai mi-a cerut o numire?. Există o linie subțire între unul numire și o ieșire între prieteni - sper că acest articol vă va ajuta să vă păstrați producția strict platonică ... cu alte cuvinte, o ieșire între prieteni!

paşi

Imagine intitulată Ieșiți cu un tip doar un prieten Pasul 1
1
Eliminați orice disconfort sau tensiune. Mai întâi de toate, trebuie să te asiguri că ești prietenos cu tipul ăsta, așa că nu arăți ca o întâlnire. Dacă îl cunoașteți în câteva săptămâni, probabil că el va crede. dar, dacă ați fost prieteni de câțiva ani, nu ar trebui să fie o problemă. Dacă prietenul tău nu este singur (sau nu ești), trebuie să fii sigur că prietena sau prietenul tău știe că e ceva platonic.
 • Imagine intitulată Ieșiți cu un tip Doar un prieten Pasul 2
  2
  Organizați ceva. Nu-ți apela prietenul în ultimul moment, cerându-i să plece după o oră. Sunați-l când știți că îl puteți găsi acasă sau puteți răspunde la telefon cu cel puțin două zile în avans. Dacă tu știi care nu poate veni cu tine, așa că nu întreba! Când sunați, trebuie să aveți o idee despre ceea ce doriți să faceți. Nu organizați totul fără el, însă sunteți de acord cu detalii cum ar fi timpul, locul și așa mai departe.
 • Imagine intitulată Du-te cu un tip doar un prieten Pasul 3
  3
  Cum să respectați programele. Respectarea programelor cu un băiat este uneori dificilă, dar trebuie să fii flexibil. Încercați să aveți unul sau două planuri de rezervă pregătite, nu știți niciodată. Și amintiți-vă asta nu Este o întâlnire, deci dacă vă dă o gaură, nu o lua prea mult! Fiți deschisi la ideea că alți oameni se pot alătura. Nu programați o dublă dată și nu încercați să echilibrați rezultatul. Dacă doi dintre prietenii tăi vin împreună și tu ești singura fată, nu face o dramă. Sunteți prieteni și ar trebui să fiți confortabil cu ei, fără a fi nevoiți să sunați întăriri.
 • Imagine intitulată Du-te cu un tip doar un prieten Pasul 4
  4
  Nu uitați să vă plătiți cota sau să fiți de acord în primul rând cu cine plătește. Nu este o întâlnire, așa că nu te aștepta să plătească totul! Chiar dacă așa au fost, l-ai rugat să plece. În timpul întâlnirilor, cei care solicită ieșirea plătesc totul, așa că așteaptă-l să facă acest lucru nu ar fi corect în niciun caz. Cu toate acestea, deoarece nu este o programare, fiecare ar trebui să plătească singuri, cu excepția cazului în care există un acord prealabil.


 • Imagine intitulată Du-te cu un tip doar un prieten Pasul 5
  5
  Explicați de ce l-ați rugat să plece: prietenul tău a fost ocupat și el a fost singurul disponibil - nu ai văzut o vreme? Ai avut o ieșire? Asigură-te că știe că nu este o întâlnire.
 • Imagine intitulată Du-te cu un tip doar un prieten Pasul 6
  6
  Lasă-l să știe că ai o viață. Sunt sigur că aveți o viață, dar asigurați-vă că știe și el! Nu fi nepoliticos, dar nu este o întâlnire, așa că nu trebuie să-i spui să-i mulțumească. Nici măcar nu trebuie să-i trimiteți un e-mail! Data viitoare când te vei vedea, va fi suficient să spui, Da, mulțumesc, mi-a plăcut foarte mult SAU ORICE ALT LUCRU. Dar nu spune, Trebuie să o facem din nou!, ar putea crede că încerci. Da, sunteți prieteni și probabil că veți ieși din nou, dar nu trebuie să spuneți - organizați-vă!
 • Imagine intitulată Ieșiți cu un tip Doar un prieten Pasul 7
  7
  Cum să vă mențineți relația Platonică. O relație nu trebuie să fie sexual, pasionat, sau romantic. Nu petreceți prea mult timp cu el și nu ieșiți prea des. Încercați să petreceți timp și cu ceilalți prieteni! Evitați contactul prea strâns. Nu trebuie să-l suni, să trimiți prea des mesaje text, e-mailuri sau mesaje private pe social media. Probabil nu vrea să vorbească cu tine așa de multe ori! Toate lucrurile sunt frumoase dacă se fac cu moderatie ...
 • Sfaturi

  • Asigurați-vă că, în cazul în care unul sau ambii au o poveste, partenerii dvs. știu că sunteți doar prieteni și că a ta nu este o întâlnire!
  • Nu vă așteptați la lucruri schimbare cumva, ieșiți cu el pentru că sunteți NUMAI PRIETENI, nu pentru ia o întâlnire sau să-l ceară să iasă. Repetă cu mine ... PLA-TO-NI-CO. Platonic.
  • Evitați să spuneți prea mulți oameni că ieșiți împreună cu un prieten. Oamenii pot și va vorbi, deci dacă păstrați un profil redus, nu veți avea prea multe probleme pentru a gestiona. Nu faceți o întrebare mai mare decât ce să fie!
  • Pretindeți-vă că este unul dintre prietenii dvs., dar nu-l tratați ca o fată sau credeți că credeți că este homosexual (copiii sunt ciudați). Distrează-te cu el, dar dacă aveți un băiat încercați să nu vă distrați prea mult.
  • Explicați mamei și tatălui că și copiii pot fi prieteni buni! Ei nu au obiecții dacă Laura sau Cristina vor veni la cinema cu tine, de ce ar trebui să o facă dacă mergeți cu Marco?
  • Distreaza-te ... dar nu prea mult!

  Avertismente

  • Evitați contactul fizic excesiv. Flirtul este natural și distractiv, dar din nou - amintiți-vă Nu este o întâlnire atât de tachină, împingând, ținând mâinile, îmbrățișând sau ceva de genul ăsta este complet necinstit!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit