gtemata.com

Cum să ieși cu un prinț

Din moment ce Prințul William sa căsătorit cu Kate Middleton și, ca rezultat, nu mai este disponibil pe piață, multe dintre fete se întreabă dacă au șansa de a avea o relație cu prințul viselor lor. Dacă se întâmplă să te îndrăgostești de un prinț, dar nu știi cum să-ți îmbunătățești șansele de a te prinde în inimă, acesta este articolul pentru tine!

paşi

Imaginea intitulată Deplasare la pasul 12
1
Du-te unde se află principiile. Știm cu toții că șansele tale de a întâlni un prinț în coridoarele unui magazin alimentar sau de a naviga pe un site de dating sunt destul de subțiri, deci primul pas în găsirea prințului tău este du-te unde poți să-l găsești. Faceți puțină cercetare: Wikipedia ar putea fi cel mai bun prieten al tău. Aflați care sunt locurile pe care principiile dvs. preferate frecvente frecvent și pentru a ajunge la ele. Să începem de la bază:
 • Trebuie să fiți în țări în care se găsesc principii calificate, cum ar fi Dubai, Anglia, Germania, Monaco sau altele. Dacă nu vă puteți permite să călătoriți cu avionul, există încă multe principii care merg la școli, locuiesc sau vizitează orașe mari, care nu pot fi prea departe de ale tale, așa că începeți să participați la anumite cercuri înalte ale societății.
 • Organizații benefice. Mulți prinți au nu numai o mulțime de bani, dar și ei au responsabilitatea și puterea de a da un exemplu bun poporului lor, precum prințul Harry, care a petrecut timp construind o școală copilărească în Lesotho. Verificați pagina Wikipedia dedicată fiecărui prinț, pentru a avea șansa de a găsi un loc de muncă într-o organizație de caritate. Entuziasmul pentru o cauză vă poate duce în același loc în care se află prințul dvs. ... în plus față de ajutorul acordat restului lumii.
 • Școli. Tinerii prinți frecventează școlile de lux, deci, dacă sunteți în aceeași instituție, sunteți bine. Și dacă filmele ne-au învățat ceva, tocmai faptul că drumul care duce la inima unui prinț trece prin lecțiile fizicii.
 • Imagine intitulată Elevate pasul vostru de sine 04
  2
  Nu vă pierdeți în căutarea dragostei sale. Uneori, armura strălucitoare a cavalerului tău poate deveni orbitoră și îți va da ispita să-ți investești toate energiile în căutare, pentru că ... ei bine, ești aproape de un prinț, la urma urmei! Țineți minte când vă simțiți puțin uzată.
 • Rămâi adevărat cu al tău pasiuni. Veți avea cu siguranță alte interese, pe lângă faptul că vă veți captura fermecătorul prinț și, cu siguranță, nu veți dori să pierdeți ocazii importante de-a lungul drumului! În plus, prințesele pot fi oameni interesanți și multifate. Gândiți-vă, de exemplu, la Princess Sirivannavari: este membră a familiei regale din Thailanda și un designer de moda, a carui linie a debutat la Paris!
 • Găsiți un hobby. Nu numai că vă poate ajuta să vă dezvoltați personalitatea, dar ar putea reprezentând de asemenea cheia pentru întâlnirea sau găsirea de puncte comune cu Alteța Sa Regală. Înainte de a deveni astfel, Regina Letizia din Spania a fost deja o celebritate de televiziune: ea a întâlnit-o pe regele Felipe făcând un raport asupra unei deversări de petrol. Prințesa Mette-Marit sa întâlnit cu prințul Haakon la un concert rock.
 • Dacă sunteți întotdeauna sub stres, pentru că vă întrebați dacă tipul respectiv vă observă sau nu, când în cele din urmă o face, veți fi un pachet de nervi cu coroana. Fiți independenți și autosuficienți.
 • Imaginea intitulată Play a Player Step 08
  3
  Lasă-l implicit implicit afecțiunea pe care o hrănești pentru el. "subtil" este literalmente menit să fie adevărat. Evitați să jucați cornul și puneți semnele cu inscripția deoparte "Harry sa căsătorit cu mine": este timpul să începeți să jucați serios. Acest pasaj este deosebit de greu de pus în practică în cazul principiilor comparativ cu băieții de altă natură, deoarece există o limită subtilă pe care trebuie să o depășiți. Pe de o parte, trebuie să iesi în evidență pe toate celelalte fete care concurează pentru a-și câștiga afecțiunea: a face ca prețiosul să vă facă să rămâneți neobservate. Pe de altă parte, nici măcar nu trebuie să arăți ca unul dintre mulți vânători de prinți! După ce v-ați contactat cu iubitul dvs., țineți cont de următoarele indicații:
 • Fii informal, dar politicos. Demonstrarea unei persoane care a suferit o celebritate nu vă va garanta nici o preferință, dar a fi nepoliticoasă nu vă va face să vă simțiți bineveniți.
 • Ea scade în mod constant din aluziile. Numai unul nu a putut ajunge la marcă. La urma urmei, principiile sunt încă băieți, deci nu sunt prea inteligenți. Trimiterea semnalelor contradictorii este o practică supraestimată.
 • Nu dezvăluiți în mod accidental toate informațiile pe care le-ați dobândit grație consultărilor dvs. de febrilitate pe internet. Stii cand oamenii, vorbind cu tine, indiciu unde ai luat masa de ieri pentru ca au citit-o pe Facebook? Da, e doar un lucru ciudat.
 • Nu te grăbi când ești flirt: agresiunea excesivă îl va pune într-o poziție incomodă, mai ales în public. Nu ar părea prea elegant.
 • Imaginea titlului Dress with Swag Pasul 09
  4


  Fii o femeie elegantă. Știm cu toții că atunci când ieșiți cu cineva, ar trebui să fiți întotdeauna pe cont propriu și acest lucru este cu siguranță adevărat. Dar trebuie să rețineți că prinții frecventează colegii lor și nu numai că sunt obișnuiți cu femei elegante, dar și cei care le înconjoară, în special cu paparazzii care se ascund mereu. Așadar, evitați scuipatul, bătăile și anticul. În cele mai multe cazuri, ai putea să scapi cu un amestec de bunul simț și toate acele lucruri inutile pe care le-a învățat mama ta și ai încercat să reprimi, dar, pentru restul, aruncăm o privire la regulile de bază ale etichetei impuse de situația și de țara în care te afli. De obicei, fiecare familie regală are un site dedicat protocolului de urmat sau chiar o linie directă pe care o puteți folosi pentru a afla ce haine și reguli de comportament trebuie adoptate pentru circumstanțele în cauză.
 • Imaginea intitulată Obțineți o relație în mai puțin de o săptămână Pasul 04
  5
  Află care sunt ale tale interese comune. Ca și în cazul oricărui alt băiat, după primul, provocator "alo", va trebui să găsiți ceva despre care să vorbiți. Din nou, în ceea ce privește principiile, ne aflăm într-o lume diferită. Călătoriți peste tot într-o mașină blindată pentru a vă apăra de paparazzi? Ai crescut amândoi într-o familie care a trebuit să rămână loială monarhiei europene și, prin urmare, te-a pus sub presiune puternică ca figură reprezentativă? La școală ai fost mereu vizată pentru că ai un singur adepți sau două adjective în fața titlului tău nobil? În orice caz, găsiți o pasiune și un interes pe care îl împărțiți.
 • Imaginea intitulată Dans la petreceri Pasul 08
  6
  Asigurați-vă strălucirea interioară strălucind. Din toate acestea, acesta este aspectul cel mai important. Indiferent ce faceți în afară: ceea ce contează este ceea ce este în interior. Dacă tu și prințul tău sunteți cu adevărat destinate unul pentru celălalt și sunteți cu adevărat bine împreună, trebuie să străluciți frumusețea interioară: vă va vedea ca femeia minunată pe care o aveți.
 • Sfaturi

  • Nu lăsați niciodată obiectivul tău princiar să știe că ai făcut unele cercetări online despre asta - ți-ar putea da o impresie foarte proastă. Pe de altă parte, mai jos veți găsi câteva articole excelente despre relații și numiri.

  Avertismente

  • În acest articol se presupune că persoana care vânează un prinț hraneste sentimente sincere față de el și în nici un caz nu justifică pe cei care îi persecută sau îi hărțuiește, nici pe săpătoarele de aur etc.
  • Deși acest articol se referă la fapte reale privind principiile, eticheta, numirile și diverse tehnici, este scris într-un ton plin de umor. Utilizați bunul simț.
  • Acest articol nu acoperă vânătoarea de principii căsătorite sau, din orice alt motiv, acestea nu sunt disponibile.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Acces la internet
  • pașaport
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit