gtemata.com

Cum sa iesi cu un Nerd

Ok, așa că vrei să ieși cu un tocilar? Nu există probleme. Unele sfaturi și trucuri vă vor ajuta să trăiți experiența iubirii veșnice cu un tocilar.

paşi

Imaginea intitulată Data a Nerd Pasul 1
1
R-I-S-P-E-T-T-O. În general, există două secrete care garantează succesul unei relații. Primul secret, copiii iubesc respectul. Nu trebuie să mergeți departe pentru a observa - observă câțiva băieți care joacă baschet. Dacă una dintre prietenele lor se apropie de el, jocul băiatului se poate îmbunătăți - sau se poate înrăutăți drastic pe măsură ce încearcă să o impresioneze. Toată lumea îi place să fie observată și mai ales băieții au tendința de a se comporta astfel încât să atragă atenția fetelor. Respectul pentru băieți este ca un bomboane pentru un copil. Acest lucru se întâmplă mai ales în cazul tovarășilor, deoarece colegii lor adesea se distrează de ele (notă importantă: unii tocilari nu vor fi impresionati de respectul tau daca este vorba de vasta lor cunostinta, pentru ca ei cred ca este datorat - faceti clar ca le estimati ca oameni). Al doilea secret: fetele într-adevăr apreciază că cineva le aude opiniile și le ia în considerare. Cu toate acestea, cu fetele nerd, respectul va fi probabil cea mai bună opțiune, cel puțin inițial. Cu riscul de a părea incorect din punct de vedere politic, sa comportat ca un domn. Aprilie ușa, ajută-o să-i aducă rucsacul (tocilarii sunt faimoși pentru rucsacurile grele și voluminoase) și așa mai departe. Chiar dacă ar părea de modă veche, fă-o. Dar păstrați-vă gata să ascultați și să dați din cap dacă decideți să vă mărturisiți secretele.
 • Imaginea intitulată Data a Nerd Pasul 2
  2
  Nu scapa de sentimente. De obicei, tocilarii trebuie să li se amintească să nu călcă în picioare pe sentimentele altora. DAR, doar pentru că nu sunt foarte înclinat să atribuiți valoare sentimentelor, dacă tovarășul tău hotărăște să se convingă, probabil că te-a atras.
 • Imagine cu denumirea Data a Nerd Pasul 3
  3
  Învățați să ascultați. În funcție de acordul stabilit între dvs., tocilarul ar putea încerca să vă atragă atenția (pentru a câștiga respectul) aruncându-și bagajul cultural. Desigur, ascultându-și părerea cu privire la episodul 17 al Star Trek nu poate fi cel mai bun, dar nu-l înșfăc. Ascultați-o politicos și apoi schimbați subiectul.
 • Imagine cu denumirea Data a Nerd Pasul 4
  4
  Pregătiți-vă pentru a oferi explicații. Încă o dată ar părea ciudat. N-ar trebui să-i dai un tocilar? Dacă nu vă întâlniți cu unul dintre cei care știu totul despre tot, probabil că veți ști mai mult decât el despre unele subiecte. Nimeni tind să se specializeze într-un domeniu specific (fizică, calculatoare, Star Trek). Aceasta înseamnă că veți avea o înțelegere mai largă a lucrurilor normale (mașini, fotbal, filme). În cazul în care tocilarul vă consideră relația serioasă, el nu va sforăi alte argumente și nu va crede că este superior cunoașterii, deci nu-l judecați pentru argumentele pe care nu le cunoaște bine și nu-l considerați ciudat că nu le cunoaște.


 • Imaginea intitulată Data a Nerd Pasul 5
  5
  Pregătește-te să înfrunte certurile. În special printre fete există convingerea că tocilarii "ele sunt mai puțin predispuse la trădare". "ei sunt mai credincioși" sau "ele sunt mai mature". Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna cazul: toate relațiile sunt conflictuale, inclusiv cele cu tocilari. Pregătește-te pentru a rezolva problemele cu partenerul tău logic. Argumentele exagerate sau aparent fără sens nu funcționează foarte bine cu tocilarii.
 • Imagine cu denumirea Data a Nerd Pasul 6
  6
  Strânge-te în lumea lui. Dacă îți ții serios povestea, va trebui să-ți înțelegi partenerul. Asta înseamnă a se aventura în universul complex al tocilarilor. Dacă partenerul dvs. este un chimist, el vă va redescoperi noțiunile de subiect. Dacă vă faceți nebun pentru PC-uri, citiți câteva pagini de pe Wikipedia în limbile de programare. Dacă sunteți un fan imens Star Trek, verificați diferența dintre seria originală, The Next Generation și seria Voyager etc. Nu numai că veți avea ceva în comun cu el, dar îl veți face să înțeleagă că îl respectați și că sunteți dispus să împărtășiți interesele sale. Dacă doriți cu adevărat să o cuceriți, puteți, de exemplu, să închiriați episoadele Fișierelor X preferate (dacă nu le-ați văzut deja).
 • Imaginea intitulată Data a Nerd Pasul 7
  7
  Fii direct. Mai precis, majoritatea tipurilor de tocilari fac parte din indicatorii de personalitate Myers-Briggs - ceea ce înseamnă că aceștia apreciază onestitatea și sinceritatea. Nu vă așteptați ca ei să vă ghicească gândurile voastre interioare din expresiile feței voastre. Ok, va parea exagerat, dar ati inteles conceptul: fiti cinstiti si stati cu picioarele pe pamant. Ai înțeles conceptul ...
 • Sfaturi

  • Veniți la compromis. În cazul în care prietenul dvs. nerd iubește limbile de programare și nu le plac, dedicați-vă ceva care implică ambele, cum ar fi vizionarea unui nou joc de previzualizare. Ați putea să vă concentrați asupra jocului în timp ce partenerul dvs. își stochează codul.
  • Nu-i deveni stafeta lui. Această regulă se aplică tuturor rapoartelor. La început ar putea fi o problemă, dar dacă vă arătați determinarea cu un ton hotărât și politicos, veți reuși să scăpați de ea.
  • Fii drăguț. Toată lumea îi place fete frumoase și băieți.
  • Pregătiți-vă pentru sarcasmul său. Mirele sunt celebre pentru această caracteristică. În majoritatea cazurilor, nu vor să te rănească, este doar o modalitate de a te distra. Fără îndoială că au un simț ciudat de umor și uneori (excesiv de multe ori) exagerează, dar nu o observă.
  • Păstrați-vă aspectul. Acest lucru este important în orice relație. Respirația urâtă, mirosul neplăcut și hainele șubredite ... sunt interzise. Respectați-vă pe dvs. și pe partenerul dvs.

  Avertismente

  • Fii răbdător. Nu renunta la prima dificultate. Nimeni nu poate comunica întotdeauna în mod corespunzător, așa că este greu să înveți să le cunoști.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit