gtemata.com

Cum să ies cu un avocat

Dacă ați plasat deja un avocat și doriți să găsiți o modalitate de a face acest lucru, va trebui să luați în considerare unele sfaturi. Avocații au un mod în jurul lor să trăiască, fie că ieși cu avocatul apărării încăpățânat sau un avocat ecologist, afla cum să-l facă fericit pe măsură ce continuați să vă îmbunătățească ca o persoană și încearcă să mențină independența este scopul jocului.

paşi

Imaginea intitulată Datele către avocat Pasul 1
1
Înțelegeți studiul "este stăpân" al avocatului tău. În majoritatea cazurilor, dacă nu lucrați pentru guvern, cariera dvs. se bazează în întregime pe orele de lucru. Aceasta înseamnă că firma de avocatură vă va dori să lucrați în multe cazuri cât mai des posibil, inclusiv în weekend-uri și serile.
 • Rămâi calm când trebuie să anuleze o cină sau planuri pentru weekend. Fii flexibil cu programul tău și încearcă să înțelegi că dacă trebuie să anulezi angajamentele cu tine în ultima clipă, nu depinde de el.
 • Întrebați ce obiective aveți. Poate doriți să deveniți destul de repede partenerul firmei, ceea ce înseamnă că va trebui să lucrați mult timp în birou sau în sala de clasă.
 • Încercați să aveți o abordare flexibilă a numirilor. S-ar putea să vă gândiți la o cină romantică într-un restaurant care necesită o rezervare de luni înainte, dar va trebui să lucreze. În loc să-l țineți sau să-l părăsiți, pregătiți-vă un prânz plin și vizitați-l la birou.
 • Imaginea intitulată Datele către avocat Pasul 2
  2
  Pregătește-te să ai conversații animate. Deși nu toți avocații doresc să discute cu nimeni, este posibil ca, dacă ieșiți cu unul dintre comercianți, acesta va dori să aibă discuții intense pe diverse teme.
 • El evită să fie intimidat de gradul său în timpul unei dezbateri. Doar pentru că a fost în drept nu înseamnă că are o poziție de putere asupra ta. Fii sigur de tine, de cunoștințele tale și de inteligența ta și te simți confortabil vorbind despre un număr mare de subiecte.
 • Învață să te înțelegi când nu ești de acord cu el. Nu are nici un sens argumentând pentru o diferență de opinie. În timp ce, probabil, un avocat este folosit pentru a avea conversații foarte aprinse cu colegii săi și apoi mă întorc la locul de muncă, ca și cum nimic nu sa întâmplat, să știe că dacă temperează se încălzească prea preferați să continue să se înțeleagă, chiar dacă aveți puncte de vedere opuse (în loc de începe o luptă lungă).
 • Identificați subiectele interzise. Poate politica sau religia, dar încercați să aflați ce butoane vă fac să trageți și să fierbeți sângele (și în ce cazuri aveți idei diferite) și să încercați să nu vorbiți despre aceste lucruri.
 • Imaginea intitulată Datele către avocat Pasul 3


  3
  Concentrați-vă pe cariera și independența voastră. Un avocat va fi mai fericit să iasă cu o persoană care este la fel de pasionată de cariera sa, așa că, în loc de a sta doar acolo, așteptând chemarea lui, aruncată la locul de muncă sau în celelalte pasiuni.
 • Adoptați mantra "lucrați din greu, jucați din greu". Dacă lucrați timp de 12 ore pe zi, s-ar putea să nu fi dispus să meargă la o discotecă în seara, dar încearcă să facă ceva distractiv la sfârșit de săptămână, cum ar fi un pub crawl, pentru a explora orașul sau du-te un week-end afară.
 • Faceți-o să aștepte uneori. Dacă partenerul tău nu renunță la lucrarea pentru tine la accident vascular cerebral de degetele tale nu trebuie să vă așteptați să vă aflați la picioarele sale de îndată ce are un minut liber.
 • Decideți dacă vreți să vorbiți despre muncă în timpul întâlnirilor sau nu. Pentru unele cupluri este mai bine să lași lucrarea deoparte când ies, în timp ce alții vor să vorbească despre asta în afara biroului.
 • Imaginea intitulată Datele către avocat Pasul 4
  4
  Decideți dacă aceasta este viața dorită. Dacă preferați să ieșiți cu cineva care vă stă la dispoziție și poate fi cu dvs. atunci când aveți nevoie de ea, poate doriți să fiți cu cineva care are un alt loc de muncă.
 • Mulți parteneri de avocatură petrec mult timp singuri. Dacă are de-a face cu un proces sau de călătorie, având o relație serioasă cu un avocat, ar putea însemna că nu veți petrece mult timp împreună, așa cum se poate întâmpla cu cineva care face alt loc de muncă.
 • Priviți dincolo de bani. Deși mulți avocați câștigă bine, există întotdeauna un preț de plătit. Decideți ce este cel mai important pentru dvs.: trăiți bine, dar petreceți puțin timp cu partenerul dvs. sau nu sunteți bani numai pentru dvs.?
 • Sfaturi

  • Încercați să înțelegeți dacă profitați de dvs. înșivă. Dacă ieșiți cu un avocat, veți avea probabil o mare capacitate de descurajare. Păstrați-vă ideile în permanență și nu vă lăsați să vă manipuleze.
  • Avocații îți plac dovezile în timpul unei discuții, așa că dacă poți da dovadă în timpul unei dezbateri, vei putea să-l uimi și să-l convingi.
  • Aflați de la el / ea. Veniți împreună puteți înțelege mai multe despre această profesie. De obicei, cunosc o mulțime de lucruri, adresați-le unui avocat pentru mediu pentru informații despre încălzirea globală sau aflați mai multe despre sistemul de justiție de la un procuror.

  Avertismente

  • Deși există stereotipuri pentru fiecare profesie, evitați să vă încadrați avocatul doar din cauza acestor credințe. Fiecare persoană este unică și nu poate urma pașii tipici ai colegilor săi.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit