gtemata.com

Cum sa iesi cu mai multi baieti la un moment dat (pentru fete)

Dacă doriți să cunoașteți mai mult de un tip în același timp și nu căutați o relație exclusivă, aveți libertatea de a face acest lucru. Dacă nu doriți ca cei pe care îi cunoașteți să le cunoască, acest articol vă oferă câteva sugestii. De asemenea, pentru a evita neînțelegerile proaste (cum ar fi în cazul în care un tip pe care a rupt se simte batjocorit când va afla că ai ieși cu alți oameni așa cum ați văzut cu el) și de a găsi, de asemenea, câteva sfaturi despre cum să se descurce cu tact din cauza .

paşi

Metoda 1
Strategia de onestitate

Imaginea intitulată
1
Fii deschis și cinstit pentru ceea ce faci. Dacă credeți că nu este nimic în neregulă cu a ieși cu mai mult de o persoană la un moment dat, nu aveți niciun motiv să-l ascundeți. A vorbi deschis pot fi, dimpotrivă, utile, deoarece oamenii au puncte de vedere diferite când merg împreună cu alții, iar acest lucru ar putea evita problemele. Unii baieti s-ar putea, de fapt, cred că e corect să meargă doar cu o singură persoană la un moment dat (chiar dacă nu ați pretins că doriți să se angajeze într-o relație exclusivă) și, prin ipoteză, dacă nu le spui nimic, ei s-ar putea crede te simți aceeași mod.
 • Imaginea intitulată
  2
  Spuneți o poveste care vă poate face să înțelegeți că vă întâlniți mai mult de un tip la un moment dat. exemplu: "Odată ce eram la o întâlnire cu un tip. Ne-am văzut unul pe celălalt timp de aproximativ o lună. Dintr-o data un alt tip ma lovit cu care am plecat cu o saptamana inainte. A fost într-adevăr jenant: unul dintre ei a fost foarte supărat pe mine, deoarece cred că el credea că eu doar ieșesc împreună cu el. Dar de unde știam că suntem într-o relație exclusivă?". Cum reacționați la persoana pe care o întâlniți? Dacă nu este de acord cu tine sau dacă face un om îngrozit, atunci este clar că nu este bine să fii unul dintre mulți cu care ieși.
 • Imaginea intitulată
  3
  Rețineți că copiii au idei diferite despre ceea ce face o relație exclusivă. În mod ideal, un tip vă va întreba dacă el poate fi partenerul dvs. exclusiv, iar cererea lui poate reprezenta ziua în care deveniți oficial cuplu. Dar, în viața adultă, lucrurile nu funcționează întotdeauna așa. Deci, dacă nu sunteți sigur dacă el crede că este într-o relație exclusivă, întrebați-l: "Când te întâlnești cu cineva, de unde știi când ai sărit de la o întâlnire simplă la o relație exclusivă?"
 • Imaginea intitulată
  4
  Gândește-te cât de adânc vrei să mergi într-o relație cu un tip înainte de a decide să ieși cu el exclusiv. Unele femei considera doar un joc cu toți oamenii care doresc, atât timp cât ședințele de „primă date“, dar atunci când decid că doresc un tip să iasă cu el a doua oară, ei nu mai vedea alte persoane, astfel încât acestea se pot concentra numai pe el. Pentru alte femei, a treia - sau a cincea - numire ar putea fi punctul în care să se traseze linia de divizare. Alte femei sunt date „reguli“ cu privire la modul de a fi intim fizic cu cineva (de exemplu, cred că pot saruta acei tipi doresc, dar odată ce începe a merge la culcare cu un băiat, doar sex cu el).
 • Imaginea intitulată
  5
  Lăsați-vă opinia să știți despre subiect. În epoca profilurilor de internet, acest lucru este destul de ușor. Dacă tu și persoana pe care o iei tu te cunosc online, scrie o propoziție în profilul tău cu privire la relațiile de dragoste, cum ar fi: "Pentru mine e ok dacă un tip iese împreună cu alte fete când merge cu mine, dar când lucrurile devin mai intime, relația trebuie să devină exclusivă. O să fac și eu pentru mine". Alternativ, puteți scrie un post pe un blog (MySpace, Facebook sau oriunde altundeva știți că persoana cu care vă întâlniți ar putea să o citească) în care vă exprimați opiniile dvs. pe acest subiect. Cu toate acestea, cea mai bună modalitate de a-ți face cunoscută opinia este să o spui direct.
 • Metoda 2
  Strategia Eluzivă

  Imaginea intitulată
  1
  Asigurați-vă că fiecare băiat pe care îl ieșiți nu are nicio idee despre ce este celălalt sau dacă vă asigurați că participă la diferite medii sociale sau școli.
 • Imaginea intitulată


  2
  Păstrați un jurnal mic și asigurați-vă că este întotdeauna ascuns.
 • Imaginea intitulată
  3
  Utilizați, atunci când scrieți mesaje la unul dintre ei, nume ca "dragă" sau "dragă" pentru a evita confuzia numelor acestora.
 • Imaginea intitulată
  4
  Evitați să aveți un profil MySpace sau Facebook sau pretindeți că nu aveți unul. În acest fel va fi mai greu pentru băieții cu care ieșiți să vă cunoașteți unul pe celălalt.
 • Imaginea intitulată
  5
  Aveți grijă când aveți a "data dublă", atunci când ieșiți cu doi băieți în aceeași zi. Este foarte riscant.
 • Imaginea intitulată
  6
  Nu mergeți în aceleași locuri cu băieți diferiți.
 • Imaginea intitulată
  7
  În cazul în care dvs. „Alexander“ te cheamă în timp ce ești cu dvs. „Andrea“, ne cerem scuze pentru Andrea și absentat un moment, atunci știi că Alexandru nu se poate vorbi la acel moment, spunându-i că ești foarte ocupat. Cu toate acestea, în timp ce vorbiți cu el la telefon, planificați o întâlnire cu el. Actualizați-vă calendarul astfel încât să nu planificați două evenimente în aceeași perioadă.
 • Sfaturi

  • Decideți zilele în care doriți să ieșiți și în care doriți să rămâneți acasă singuri. Acest lucru vă va ajuta să vă echilibrați programul și să vă oferiți timp liber pentru dvs. Dacă aveți deja mai mulți tip care vrea să iasă cu dvs., începeți cât mai curând posibil pentru a planifica întâlnirea. De exemplu, dacă doriți să mergeți la o întâlnire cu "Alessandro" vineri seara, programați-o cât mai curând posibil. Dacă doriți să stați acasă sâmbătă seara, planificați acest lucru cât mai curând posibil.
  • Urmăriți întâlnirile pe care le-ați avut la o agendă. Acest lucru este vital, pentru că puteți scrie câteva note despre ceea ce ați descoperit despre fiecare băiat. Detaliile, cu data la care ați ieșit împreună cu el, vă vor ajuta să vă amintiți lucrurile particulare ale fiecărui băiat și ce ați făcut împreună.

  Lucruri de care ai nevoie

  • agendă
  • Un telefon mobil
  • 2 adrese de e-mail
  • O față corectă
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit