gtemata.com

Cum să ieși cu fetele

Probabil ați descoperit deja că nu există nici o singură cale câștigătoare pentru fete, deoarece fiecare fată este diferită. Ceea ce atrage o fată poate respinge alta, dar este un risc pe care trebuie să-l rulați atunci când se ocupă de lumea întâlnirii. Indiferent de preferințele personale ale unei fete, există niște reguli universale care vă vor ajuta să obțineți oa doua întâlnire și poate chiar o treime. Citiți mai departe pentru a afla cum să faceți succesul evenimentelor de întâlniri.

paşi

Partea 1
Fii cel mai bun

Imagine cu titlul Spuneți dacă un tip este interesat de dvs. Pasul 2
1
Trimiteți Securitate. Una dintre cele mai atrăgătoare calități care poate avea un potențial suitor este încrederea palpabilă. Fetele vor fi atrase de tine dacă le dai sentimentul de a fi pline de interese: aveți multe de făcut, aveți o mulțime de prieteni, vă exprimați liber opiniile și aveți obiective pe termen lung.
 • Există multe modalități de a vă transmite securitatea. Nu trebuie să fii o stea de sport pentru a atrage o fată - doar să te implici în ceva care te arată în cea mai bună lumină posibilă. Ce activități vă permit să strălucească?
 • Există o mare diferență între încrederea în sine și aroganța. Persoanele care au încredere în sine sunt admirate de ceilalți pentru talentul lor, dar și pentru harul și umilința lor. Dacă sunteți siguri de voi, nu aveți nevoie să vă lăudați.
 • Imagine cu denumirea Iubirea prietenei dvs. Pasul 12
  2
  Rămâne autentică. Nu te preface că ești o persoană pe care nu o ai - fetele o vor observa. Nu este nimic în neregulă cu colectarea de informații despre o trupă pe care o fată îi place, astfel încât să aveți ceva de vorbit cu ea mai târziu, dar nu spuneți că puteți juca chitara dacă nu sunteți dispuși să jucați o melodie pentru ea când o cere în mod special. Rămâne ceea ce sunteți cu adevărat și nu va trebui să mințiți.
 • Imaginea intitulată Atragerea fetelor fără să le vorbească Pasul 2
  3
  Prezentați-vă bine. Fiecare fată are preferințe diferite "tipuri", dar nu vă faceți griji prea mult despre a fi în ultima modă. Rochie adecvat pentru situație - fără tricouri fără mâneci la un bar martini, de exemplu - și nu exagerați colonia. Dacă vă prezentați la o petrecere îmbrăcată bine, arătându-vă sigur că aveți o șansă bună ca fata pe care încercați să o impresionați chiar să uitați că o aveți, "un tip".
 • Partea 2
  Cunoaste-o mai profund

  Imagine cu titlul Be a Gentleman Step 17
  1
  Nu stați prea mult pe aspectul unei fete. Toată lumea îi place să primească complimente, mai ales când au făcut totul pentru a se îmbrăca bine și pentru a arăta mai frumos, dar asigurați-vă că nu este subiectul principal al conversației. Dă-i fata că vrei să știi mai bine posibilitatea de a fi ceva care depășește rochia drăguță și călcâiele pe care le poartă.
  • Evitați în special să faceți comentarii sexuale despre apariția unei fete atunci când încercați să o cunoașteți. Rămâneți pe comentariile de bun gust, poate legate de rochie, păr, sau zâmbetul lui.
 • Imagine cu titlul Attract a Woman Step 1
  2
  Încercați să fiți un convertit sincer. Evitați frazele de remorcare deoarece sună întotdeauna fals. Când vorbești cu o fată, spui ceva ce simți cu adevărat. Când răspunde, nu te preface că o asculți, dar ascultă și încearcă să dai conversația pe mai multe subiecte "adâncime" și reală.
 • În mod firesc, conversația trebuie să fie potrivită contextului. Dacă sunteți într-un bar zgomotos, fata pe care încercați să o învățați mai bine ar putea să nu aibă chef să discute despre subiecte filosofice sau personale. Cu toate acestea, ați putea profita de ocazia de a face schimb de păreri despre muzică, oameni sau cum vă petreceți o seară plăcută cu ea.
 • Imaginea intitulată Abordarea femeilor oriunde Pasul 7
  3
  Faceți-o să se simtă în largul ei. Când tocmai ați cunoscut o fată și doriți să o cereți să iasă, este foarte important să se simtă confortabilă fiind ea însăși cu tine. El apreciază particularitățile sale și încearcă să nu fie critic.
 • Dacă te lași să scapi de o judecată, chiar și o glumă, ar putea ieși pe un drum greșit și o închide în sine.
 • Puneți multe întrebări și interacționați activ cu răspunsurile, pentru a le face să înțeleagă că le ascultați și că sunteți interesați de ceea ce spun ei.
 • Faceți glume pentru a păstra tonul distractiv al lucrurilor, dar evitați să-i tachinați, prietenii, familia sau orice altceva care îi poate afecta sentimentele.
 • Partea 3
  Fii un Courret Bravo  Imagine cu titlul Be a Gentleman Step 14
  1
  Pune-te la prima ta intalnire. Ia-o undeva special. Nu trebuie să fie costisitoare, dar ar trebui să fie clar că te-ai gândit la asta. Împărtășește restaurantul preferat cu ea sau o duce într-un loc pitoresc frumos pentru un picnic. Dacă știți că vă place un anumit sport de echipă, cumpărați bilete pentru un meci.
 • Imagine intitulată Obțineți băieți pentru personalitatea dvs. și nu vă arată pasul 5
  2
  Nu fi prea nervos. Nu vă concentrați prea mult pe structura de numire. În schimb, gândiți-vă să vă distrați fără griji în a cunoaște o persoană nouă. Gândește-te la tot ce ai nevoie pentru a afla despre tine și tot ce trebuie să înveți despre tine. Dacă vă place compania dvs. acum, este foarte probabil că veți economisi sentimentul.
 • Imagine intitulată Tratează-ți prietena Pasul 7
  3
  Contact fizic. Indiferent dacă vă puneți mâna pe spate în timp ce stați în linie pentru bilete sau ținând mâinile în timpul unui film, un fel de contact fizic va crește intimitatea pe care o simți cu fata pe care o curtați. Asigurați-vă că este reciproc.
 • Partea 4
  Fii fiabil

  Imagine intitulată Tratează-ți prietena Pasul 9
  1
  Spune-i când spui că o vei face. Dacă întâlnirea se termină cu promisiunea de a apela, procedați în următoarele zile.
  • Dacă te gândești la întâlnire și îți dai seama că nu ești interesat, anunțați-i că nu poate avea un viitor.
  • Dacă doriți să continuați relația, nu doriți. Se angajează să fie consecvent.
 • Imaginea intitulată Determină dacă un tip e nervos în jurul tău pentru că el îți place Pasul 4
  2
  Prezentați-le prietenilor. Odată ce ați fost acolo pentru o vreme, o modalitate foarte bună de a vă cunoaște mai bine este să vă prezentați prietenului dvs. fată care vă interesează. Dacă se înțeleg, ar putea fi o încurajare să continuăm relația la un nivel mai profund.
 • Imagine cu titlul Love your Girl Step 13
  3
  Sorprendila. Consistența este importantă în faza de curtare, dar ar trebui să faceți și câteva surprize romantice. Surprizele vor depinde de personalitatea fetei - poate că ar dori să pregătească cina sau să trimită flori la lucru sau să planifice o călătorie distractivă pentru weekend. Veți fi impresionați de grija voastră.
 • Sfaturi

  • Dacă în locurile vechi, până în ziua de azi ați avut probleme cu întâlnirile cu oamenii, să încercați ceva nou - să vă alăturați unui grup, să faceți voluntariat sau să jucați un sport mixt este o modalitate foarte bună de a întâlni oameni noi.
  • Dating online este o altă modalitate excelentă de a întâlni oameni noi.
  • Încercați să nu fiți prea agitați despre alegerile dvs. Dați tuturor beneficiile îndoielii pe care doriți ca ceilalți să vă dea.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit