gtemata.com

Cum sa iesi cu persoana cu care esti infatuat

Aproape toți cei din școlile elementare sau adolescente au o pasiune pe cineva. Chiar dacă nu vor să recunoască acest lucru, poate că vor să iasă - sau chiar să comunice - cu persoana pe care o iubesc atât de mult. Adesea, când se întâlnesc, se simt speriați, excitați (sau ambii împreună), dar încercați să nu-i arătați. Iată cum puteți ieși cu acea persoană specială!

paşi

Imagine intitulată Obțineți-vă dragostea pentru a ieși împreună cu dvs. Pasul 1
1
Învață să cunoști mai bine persoana respectivă. Vorbește puțin. Fetele iubesc să aibă o conversație, mai ales cu un tip care le place. Băieții sunt de obicei mai timizi, uneori participă la conversație, alteori nu pretind nimic. Rețineți că, la această vârstă, fetele sunt cu aproximativ doi ani înaintea bărbaților, dar nu vă faceți griji, nu toate sunt deschise, unele sunt foarte timide. Discutați despre interesele dvs., filmele preferate, jocurile video, muzica pe care o ascultați și așa mai departe.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă dragostea pentru a ieși împreună cu dvs. Pasul 2
  2
  Faceți lucrurile împreună. După o prietenie apropiată cu persoana care vă place, începeți să stați lângă ea în laboratorul de știință, asigurați-vă că vă aflați în același grup de educație fizică, jucați sport împreună sau întâlniți-vă la parc pentru a juca, a studia sau du-te pe skateboard. Este important să împărțiți cu acea persoană o activitate pe care o dorește, fără a face să pară o dată reală. Nu încercați să o îmbrățișați, să o cereți să iasă sau să o atingă în vreun fel. Ești doar prieteni, îți amintești?
 • Imagine intitulată Obțineți-vă dragostea pentru a ieși împreună cu dvs. Pasul 3
  3
  Faceți un pas înainte. Când simțiți că persoana îți reciproce atenția, începe să o frecventezi mai mult, împărtășind cu ea un număr mai mare de activități. Dacă participați la o călătorie, vizitați locurile de interes împreună. Când credeți că ați devenit mai mult decât prieteni, încercați să o cereți să iasă împreună cu dvs. Nu vorbiți cu prietenii dvs., chiar dacă aveți încredere în ei, pentru că vă pot face de rușine și vă pot face să arătați rău în fața persoanei care vă place. Să fie un secret, este vorba de viața ta privată.


 • Imagine intitulată Obțineți-vă dragostea pentru a ieși împreună cu dvs. Pasul 4
  4
  Cere-i să iasă. Când veți fi prieteni buni, fiți curajoși și întrebați-i pe acea persoană să iasă. Nu este necesar să te transformi într-un romantic cu un buchet de flori, să fie o situație spontană. Întrebați mai întâi o temă despre teme, apoi adăugați o propoziție precum "Vrei să mergi cu mine (numele locului ales) în această vineri?" Sau "Vrei să vii cu mine (numele locului) în weekendul următor?". Ea are drept scop simplitatea. Nu fiți prea grăbiți și alegeți momentul potrivit, altfel acea persoană va crede că glumiți. Dacă răspunsul dvs. este "da", felicitări! Dacă e un "nu", nu te supăra, da, poate că e mai bine dacă ești doar prieten.
 • Imagine intitulată Obțineți-vă dragostea pentru a ieși împreună cu dvs. Pasul 5
  5
  Misiunea realizată! Ați reușit să întrebați persoana care vă place cu adevărat să ieșiți împreună cu dvs. urmând acești pași simpli! Evitați să cereți mereu să ieșiți și să nu lăsați alți colegi de clasă să știe până când nu vă decideți împreună. Doar mărturisiți într-un prieten și în câteva secunde știrile vor fi ajuns la toată lumea, ca un fulger! Mult noroc!
 • Sfaturi

  • Nu te grăbi. Dacă executați prea mult, este posibil să nu reușiți. Dacă această persoană este foarte sensibilă, o greșeală este suficientă pentru a distruge totul.
  • Fii drăguț. Dacă persoana care vă place nu este atrăgătoare poți să glumi puțin și să te distrezi de ea. Dar fără exagerare, altfel veți crede că nu vă place.

  Avertismente

  • Nu te preface că ești diferit.
  • Nu deveniți cel mai bun prieten al acelei persoane, altfel nu veți putea să vă transformați prietenia în ceva mai mult. Trebuie să fii foarte atent.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit