gtemata.com

Cum să câștigi o bătălie pentru păstrarea fiii

Luptele pentru custodia copilului sunt frustrant și dificil de gestionat. Iată câțiva pași care vă vor ajuta să câștigați un caz pentru custodia copiilor dvs.

paşi

Imaginea intitulată
1
Faceți primul pas. Dacă mama copilului tău te va da în judecată, atunci vei avea o problemă. Când tatăl său a menționa mama copilului în instanța de judecată, ea se dovedește a instanței să dețină copilul și care doresc să ia inițiativa de a continua să facă parte din viața lui.
 • Imagine intitulată Obțineți custodia copilului Pasul 1Bullet2
  2
  Plătiți mâncarea pentru copiii voștri. Chiar dacă nu ați fost obligat să le plătiți de o instanță, faceți-o oricum. Trimiteți bani în fiecare lună și nu utilizați bani. Semnează un cec, o comandă de bani etc.
 • Imaginea intitulată Act Bossy Pasul 4
  3
  Evitați argumentarea cu celălalt părinte. Acest lucru face ca lucrurile să se înrăutățească și pe voi și riscați să deranjați copilul în mod inutil.
 • Imagine intitulată Nu fii nervos atunci când vorbești cu străinii pe telefon Pasul 8
  4
  Sunați autoritățile. Dacă, în orice moment, celălalt părinte începe să discute cu dvs., părăsiți casa și chemați poliția sau carabinierii. Nu răspunde provocărilor deoarece acest fapt ar putea rezulta într-un raport al poliției și va fi folosit împotriva dvs. în proces.
 • 5
  Petreceți timp de calitate cu copii cât puteți. Petrece timp pentru a practica aceste activități le place să facă cu tine, și a făcut pentru a face fotografii cu ei, astfel încât acestea să poată fi prezenți în instanță dacă ar fi nevoie. Îi plac înotul, pictează fețele sau merg în pădure? Perfect! Faceți acest lucru și mult mai mult cu ei și asigurați-vă că aveți imagini care arată că vă distrați împreună. Nu ai timp să-i duci într-un loc special? Nici o problemă - orice ai face cu ei, îl transformă într-un joc, de la cumpărături la frunze grele. Faceți distracția pentru copii și faceți fotografii sau videoclipuri care dovedesc că sunt fericiți atunci când sunt cu voi.
 • 6
  Asigurați-vă că mergeți la întâlnirile dintre părinți și profesori, vizite medicale și activități extrașcolare și încercați să vă amintiți numele profesorilor, medicilor, prietenilor, antrenorilor și babysitterilor.
 • Imagine intitulată Nu fii nervos când vorbești cu străinii pe telefon Pasul 10


  7
  Luați niște note. Acest lucru este foarte important. Marchează-te de fiecare dată când îți vezi copilul și chiar dacă nu te lasă să-l vezi. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, pe termen lung. Nu spuneți celuilalt părinte că țineți cont de orele și datele vizitelor.

 • Image title Stimularea copiilor` width=
  8
  Du-te la fiul tău. Asigurați-vă că îl vizitați în zilele stabilite. Dacă nu puteți merge din vreun motiv, asigurați-vă că îl sunați pe celălalt părinte să îl informeze. Omiterea unei vizite planificate vă va face să vă lăsați într-o lumină proastă. Încercați să o evitați.
 • Imaginea intitulată Act Bossy Pasul 1
  9
  Rochie bine. Asigurați-vă că sunteți bine îmbrăcați și puneți pe o cămașă decentă etc. Nu te îmbraci ca un cerșetor care poartă blugi sfâșiat sau un tricou ieftin.
 • Imaginea intitulată Alegeți-vă rochia de bal Pasul 1
  10
  Asigurați-vă că sunteți întotdeauna la timp pentru audieri în instanță. Dacă nu apare, judecătorul poate cere un mandat de arestare.
 • Imaginea intitulată Stop Stopping Fake Step 4
  11
  Fii tu insuti, dar cere-ti dreptul de a fi respectat.
 • Sfaturi

  • Fii răbdător. O luptă pentru custodie durează timp. Uneori pot dura ani și ani înainte de a ajunge la o sentință.
  • Acordați atenție avocatului dvs. Avocatul dvs. știe ce face. Este expert, nu tu.
  • Plătește avocatul tău. Dacă nu, poți să te retragi de la caz.

  Avertismente

  • Dacă abordați amenințările la adresa unei persoane, vă puteți confrunta cu probleme juridice grave.
  • Nu discutați cu judecătorul. El va avea ultimul cuvânt. Vei avea timp să se constate faptele din punctul de vedere, dar nu uitați că orice decizie luată de instanță, trebuie să accepte.
  „>
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit