gtemata.com

Cum se utilizează un Clip de bani

Clipul de bani este un instrument low-tech care datează din cele mai îndepărtate momente când oamenii foloseau instrumente mici și mecanice pentru viața de zi cu zi, în loc să se bazeze pe dispozitivele digitale și alte echipamente futuriste. Pentru cei care poartă bani cu ei, ar putea fi util să folosiți un clip de bani în loc de un portofel voluminos. Iată pașii cei mai frecvenți care descriu utilizarea efectivă a acestui accesoriu.

paşi

Imaginea intitulată Utilizați un pas de clicuri 1
1
Acumulați o cantitate de bancnote. Clipurile de bani sunt folosite pentru bani și uneori pentru carduri de credit și alte carduri din plastic. Încercați să acumulați o mulțime de facturi pentru a pune în clipul de bani. Tăierea nu este importantă, deoarece, la fel ca un portofel, clipul de bani este util pentru orice tip de bancnotă.
 • Imaginea intitulată Utilizați un pas de bani în bani 2
  2
  Comandați-vă banii. Majoritatea persoanelor care folosesc clipuri de bani preferă să aibă acces la bani mici pentru nevoile zilnice. Aceasta înseamnă poziționarea externă a celor mai mari. În plus, în acest fel se va părea că există mai mulți bani, de fapt, mormanul de bancnote mici de denominare este acoperit de o denominație superioară.
 • Imaginea intitulată Utilizați un pas de bani Câmpul 3
  3


  Împingeți banii în jumătate și introduceți-l în carnetul de bani, astfel încât foldul bancnotelor să fie poziționat spre interior pentru a le putea extrage individual.
 • Imaginea intitulată Utilizați un pas de bani Clip 4
  4
  Adăugați cărți de credit și alte carduri din plastic. Clipurile de bani pot de asemenea să dețină carduri de credit, deși ar trebui evitate să includeți prea multe.
 • O regulă de aur pentru a limita numărul de carduri este de a pune doar pe cele care sunt adesea folosite. Cardurile suplimentare sau cele care nu sunt utilizate nu trebuie inserate împreună cu banii și alte carduri, deoarece acest accesoriu are o capacitate limitată de reținere.
 • Plastifică cardul și îi protejează pe ceilalți să le pună în clipul de bani. Când doriți să inserați cartea de identitate sau alte carduri care nu pot fi laminate, este recomandabil să le acoperiți cu un capac din plastic care nu modifică documentele, menținând în același timp o stare bună. Acest pas este esențial pentru toate documentele care ar putea fi necesare în multe situații, cum ar fi un interviu de angajare, un examen medical și așa mai departe.
 • Imaginea intitulată Utilizați un pas de bani Money 5
  5
  Scoateți cu atenție banii din clipul de bani. Cu mișcarea corectă, notele vor fi eliminate din clipul de bani.
 • Avertismente

  • Asigurați-vă că fiecare parte magnetică a clipului de bani nu atinge direct cardurile de credit, cheile camerei hotelului sau orice altceva cu codificare digitală. Demagnetizarea cardurilor poate fi un hassle, deci ai grija la această problemă obișnuită atunci când folosești un clip de bani.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit