gtemata.com

Cum să te îmbraci pentru lucrul la bancă

paşi

Imaginea intitulată Rochie pentru un loc de muncă bancar Pasul 1
1
Alegeți încălțăminte confortabilă.
 • Alegeți îmbrăcămintea pentru utilizarea în bancă, pornind de la o pereche de pantofi confortabili. Veți petrece mult timp în picioare, deci alegeți pantofi care se pot potrivi în interiorul pentru a amorti șocurile și pentru a vă amortiza picioarele. Multe bănci au podeaua acoperită parțial din țiglă și parte din covor, astfel încât încălțămintea cu tălpi anti-alunecare să fie menținută. Verificați codul de îmbrăcăminte al companiei și dacă sunt permise încălțămintea cu picioarele deschise sau sandalele.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru un loc de muncă bancar Pasul 2
  2
  Asigurați-vă că totul este curat
 • Pentru a lucra la bancă, trebuie să purtați haine curate, ordonate și în stare bună. Împingeți toate ridurile, faceți bine pliurile la cămașă și nu purtați haine murdare sau sfâșiate. Un client sau utilizator care ar trebui să observe aceste detalii va face o idee proastă despre dvs. și banca pentru care lucrați. Ajustați sau înlocuiți aceste elemente într-un mod care nu vă face să vă considerați necorespunzători sau neprofesionali.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru un loc de muncă bancar Pasul 3
  3
  Citiți codul vestimentar.
 • Familiarizați-vă cu codul de îmbrăcăminte al companiei dvs. și îmbrăcați-vă pentru a merge la lucru conform instrucțiunilor. Codul de îmbrăcăminte vă va ajuta să înțelegeți modul în care trebuie să vă prezentați și să vă asigurați că garderoba dvs. este în conformitate cu standardele bancare și ale companiei.
 • Imaginea intitulată Rochie pentru un loc de muncă bancar Pasul 4


  4
  Ascundeți piercing-uri și tatuaje.
 • Pentru a arăta profesional la locul de muncă în bancă, elimină orice tip de modificare corporală vizibilă pentru client, cum ar fi piercing-uri sau tatuaje. Asigurați-vă piercinguri urechile mici și rafinate, îndepărtați piercing-urile pe față sau pe limbă și acoperiți-vă tatuajul cu pantaloni sau mâneci lungi atunci când sunteți la locul de muncă.
 • Imaginea intitulata Dress for a Job Banking Pasul 5
  5
  Purtați haine de o lungime corespunzătoare.
 • Verificați că cămășile și puloverele acoperă burta și talie și că nu sunt prea mici. Asigurați-vă că fustele sunt de o lățime adecvată pentru locul de muncă, evitându-le pe cele mai scurte unde degetele vin cu brațele întinse de-a lungul laturilor. Scurte rochii sau fante care depășesc această linie nu sunt haine potrivite pentru locul de muncă.
 • Imaginea intitulă Dress for a Job Banking Pasul 6
  6
  Informați-vă cu privire la zilele obișnuite.
 • Dacă într-adevăr doriți o zi când puteți purta blugi și adidași, verificați zilele ocazionale stabilite de companie sau de sucursala băncii. În aceste zile, adesea li se permite să poarte haine care altfel ar fi considerate prea informale pentru a lucra în sectorul bancar.
 • Imaginea intitulă Dress for a Job Banking Pasul 7
  7
  Rochie pentru clienții dvs.
 • Nivelul de profesionalism pe care trebuie să-l arătați atunci când vă purtați la muncă într-o bancă depinde de locul de muncă și de nivelul de vechime în cadrul companiei. O întâlnire cu managerii necesită o jachetă și cravată sau tocuri înalte. Poate fi bine să purtați curmal japonez atunci când petreceți o zi în spatele biroului pentru relații cu clienții. Luați în considerare tipul de persoane cu care veți avea nevoie să interacționați atunci când vă alegeți hainele.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit