gtemata.com

Cum să aplici pentru o muncă în străinătate

Dacă visul dvs. este de a călători, de a experimenta alte culturi sau de a începe din nou într-o țară cu totul nouă, un loc de muncă în străinătate poate fi alegerea potrivită. Deși există multe lucruri de știut despre modul de a aplica pentru un loc de muncă în străinătate, astăzi acest lucru este mai ușor decât în ​​trecut. De fapt, tehnologia facilitează găsirea și solicitarea de locuri de muncă în alte țări.

paşi

Imaginea intitulată Aplicați pentru un loc de muncă în străinătate Pasul 1
1
Căutați țările în care doriți să lucrați. Va trebui să găsiți informații practice, cum ar fi tipul de viză și vaccinările de care aveți nevoie pentru a vă deplasa acolo. De asemenea, ar trebui să obțineți o privire asupra culturii și condițiilor de viață ale țării pe care o alegeți. Evaluați costul vieții pentru a găsi un loc de muncă care vă permite să trăiți fără dificultate. Obțineți informații cu privire la alertele privind siguranța, sănătatea și călătoriile.
 • Imaginea intitulată Aplicați pentru un loc de muncă în străinătate Pasul 2
  2
  Luați legătura cu ambasada țării în care doriți să lucrați. Aflați ce aveți nevoie pentru a intra în țară și a vă deplasa acolo.
 • Imaginea intitulată Aplicați pentru un loc de muncă în străinătate Pasul 3
  3
  Solicitați un pașaport și vize. Multe locuri de muncă de peste mări nu vă vor lua în considerare dacă nu aveți documentele în ordine. Ambasada țării în care doriți să lucrați va furniza informațiile de care aveți nevoie pentru a solicita o viză. Pașaportul de a călători în afara țării dvs. poate fi solicitat la sediul poliției sau la agențiile specializate pentru solicitarea documentelor.
 • Imaginea intitulată Aplicați pentru un loc de muncă în străinătate Pasul 4
  4
  Fiți pregătiți să depășiți limitările și obstacolele în calea siguranței și asigurați-vă că aveți cerințele fizice necesare. Pentru unele funcții guvernamentale și pentru alte locuri de muncă, poate fi necesară o verificare aprofundată a cunoștințelor și experienței personale, ceea ce poate necesita documente și interviuri. Este posibil să aveți nevoie să faceți un examen fizic și să arătați că sunteți eligibil pentru a fi angajat într-o anumită funcție guvernamentală.
 • Imaginea intitulată Aplicați pentru un loc de muncă în străinătate Pasul 5


  5
  Căutați muncă în rețele guvernamentale. Aceste site-uri sunt, în general, bogate în informații și pot conține chiar anunțuri de locuri de muncă sau sugestii pentru a le găsi. Organizațiile internaționale de asistență, cum ar fi asociațiile de pace, medicii fără frontiere și altele asemenea, oferă liste de locuri de muncă și oportunități de angajare în străinătate.
 • Imaginea intitulată Aplicați pentru un loc de muncă în străinătate Pasul 6
  6
  Aflați limba țării în care doriți să vă mutați. Nu este întotdeauna necesar să fiți fluent într-o limbă pentru a obține un loc de muncă, dar un minim de cunoștințe de bază va face viața mai ușoară în străinătate.
 • Imaginea intitulată Aplicați pentru un loc de muncă în străinătate Pasul 7
  7
  Căutați oferte de muncă internaționale pe site-uri de locuri de muncă și pe site-uri internaționale. Site-urile precum Monster au înregistrări internaționale. Site-uri precum Riley Guide și Canuck Abroad oferă liste de locuri de muncă și sfaturi practice despre cum să se aplice pentru un loc de muncă în străinătate.
 • Imaginea intitulată Aplicați pentru un loc de muncă în străinătate Pasul 8
  8
  Luați în considerare munca pentru o companie care are birouri în străinătate. Cu globalizarea, multe companii au birouri în întreaga lume. Pot exista și organizații mici, care sunt birouri de satelit ale companiilor internaționale. În aceste situații pot exista oportunități pentru muncă în străinătate.
 • Imaginea intitulată Aplicați pentru un loc de muncă în străinătate Pasul 9
  9
  Îmbunătățiți-vă aptitudinile și mențineți-le la zi. Aplicarea pentru un loc de muncă în străinătate este similară cu orice altă cerere de angajare. Angajatorii vă vor examina aptitudinile pentru a vă asigura că respectă cerințele postului și vă vor verifica dorința de a vă muta. Dacă nu aveți o preferință pentru o anumită țară și aveți abilități de specialitate, faceți unele cercetări pentru a afla care țări au nevoie de candidați cu aceste abilități.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit