gtemata.com

Cum să câștigi la Fotbal Premiere League Fantasy

Premier League Fantasy Football este un joc care îi trezește pe milioane de oameni care o joacă. Vă dă șansa de a câștiga slava și, în unele cazuri, de bani. Există mai multe tactici pentru a câștiga la Fantasy Football, iar unele dintre ele sunt enumerate în acest articol.

paşi

Imagine intitulată Câștigă la Fotbalul de Fotbal din Premier League Pasul 1
1
Faceți niște cercetări. Înainte de începerea sezonului, asigurați-vă că sunteți la curent cu toate știrile de pe piață și performanța jucătorilor în pre-sezon. Alegerea celor mai potriviți jucători medii va avea o mare diferență la sfârșitul sezonului.
 • Imagine intitulată Câștigă la fotbalul francez din Premier League Pasul 2
  2
  Stați la curent. Acestea includ transferurile, rănile și jucătorii potriviți. Dacă știți care sunt jucătorii și care se joacă bine, veți avea un mare avantaj față de ceilalți participanți care vor alege niște bănci.
 • Imagine intitulată Câștigă la Fotbalul de Fotbal din Premier League Pasul 3
  3
  Alegeți o echipă bine echilibrată. Acest lucru se referă atât la prețuri, cât și la echipe. Echipe: Prin formarea echipei tale de fotbal fanteziste cu jucători din mai multe echipe diferite, te vei asigura că ești bine acoperit în caz de dezastru al unei echipe sau de performanță excelentă în timpul unei campionate. Preț: asigurați-vă că alegerea a 1-3 jucători la prețuri ridicate nu merge împotriva restului echipei. Este important să nu se bazeze doar pe 1-3 jucători pentru a înscrie toate punctele. Dacă unul dintre ei se rănește sau dacă forma se prăbușește, echipa ta va fi afectată foarte mult.
 • Imagine intitulată Câștigă la Fotbalul de Fotbal din Premier League Pasul 4
  4
  Planificați-vă înainte. Deși este important să încerci să depună jucători din cele mai bune echipe în atac și apărare, poți obține rezultate excelente știind ce meciuri sunt planificate și desfășurând echipa în consecință. Este posibil să alegeți echipe cu șanse bune de a nu accepta un gol sau de a marca sau de a cumpăra jucători care sunt acum în valoare de puțin, dar vor fi transferați altor echipe. Puteți găsi aceste informații pe mai multe site-uri web.
 • Imagine intitulată Câștigă la Fotbalul de Fotbal din Premier League Pasul 5
  5


  Nu dublează pe apărători. Apărătorii și portari au totalizat mai multe puncte atunci când echipele lor nu sunt afectate obiective, dar este prea riscant pentru a avea doi jucători pe o echipa (cu excepția cazului în care sunt atât economice, echipa lor suferă câteva goluri sau ați găsit o echipă cu un calendar special favorabile). Din acest motiv, ar trebui să împărțiți apărătorii și portarii în mai multe echipe care suferă de câteva rețele, pentru a asigura un flux constant de puncte.
 • Imagine intitulată Câștigă la Fotbal de Fotbal din Premier League Pasul 6
  6
  Apărarea nu trebuie doar să se apere. Chiar dacă majoritatea punctelor apărătorilor provin din performanțe defensive bune și nu concediază scopuri, apărătorii care atacă au o valoare mult mai mare. Căutați apărătorii care participă la manevra ofensivă sau scor pe piese fixe. Acestea sunt, de obicei, spatele complet sau apărătorii centrali deosebit de buni la loviturile capului.
 • Imagine intitulată Câștigă la fotbalul francez din Premier League Pasul 7
  7
  Acoperiți toate echipele cu jucătorii de atac. Asigurați-vă că aveți un atacant bun pentru fiecare echipă mare - aceasta înseamnă că, dacă fiecare echipă înregistrează un număr bun de goluri într-un joc, veți avea cu siguranță un jucător care a câștigat puncte pentru goluri sau asistă.
 • Imagine intitulată Câștigă la Fotbal de Fotbal din Premier League Pasul 8
  8
  Căutați jucători în afara rolului. Jucătorii nu sunt deseori desfășurați în rolurile lor de către antrenorii lor. Acești jucători au o mare valoare dacă sunt avansați în comparație cu poziția în care ați achiziționat-o. Un apărător care este detașat ca mijlocaș sau mijlocaș care este desfășurat ca atacator va câștiga adesea mai multe puncte decât un jucător dispus în rolul său inițial.
 • Imagine intitulată Câștigă la fotbalul francez din Premier League Pasul 9
  9
  Consultați în mod regulat site-urile care oferă sfaturi săptămânale despre Fantasy Football de la o echipă largă de experți. Cele mai bune site-uri oferă analiza statistică a performanței unui jucător, informații despre forma și raportul calitate-preț. Pe lângă sfaturile valoroase pe care le oferă, secțiunile de comentarii sunt o ocazie excelentă de a vă verifica planurile și de a evalua echipa dvs. de alți jucători specialiști care vă pot oferi sfaturi personalizate.
 • Imagine intitulată Câștigă la fotbalul francez din Premier League Pasul 10
  10
  Prețul nu este totul. Dar poate fi un indicator. Dacă prețul unui anumit jucător este în creștere, poate fi un semn că jucătorul este în formă bună sau se descurcă bine pentru câteva zile. Pentru a anticipa aceste tendințe, puteți urmări site-urile care actualizează ofertele în fiecare zi. Acestea fiind spuse, prețul poate fi înșelător. Jucătorii cu o carte foarte scumpă nu sunt neapărat cei care câștigă mai multe puncte. Acordați întotdeauna atenție jucătorilor de joasă și mijlocie care scor în mod regulat și vă pot câștiga puncte pe adversarii dvs. În acest sens, este important să continuăm cercetarea în toată liga.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit