gtemata.com

Cum sa pictezi exteriorul unei structuri din lemn

Iată cum să pictezi exteriorul unei structuri din lemn.

paşi

Imaginea intitulată Pictați exteriorul unei structuri din lemn Pasul 1
1
Porniți preparatul cu o mașină de spălat sub presiune. Cu aceasta puteți curăța în mod eficient suprafața de vopsit, dar trebuie să aveți grijă să nu țineți jetul prea aproape de ea sau să-l deteriorați, cauzând pătrunderea apei în interior. Cu toate acestea, în conformitate cu o regulă predominantă, agentul de curățare a apei nu ar trebui utilizat, decât dacă lemnul este lăsat să se usuce timp de aproximativ o lună înainte de a fi vopsit. Nu vopsiti lemn umed, dar alegerea depinde de dumneavoastra.
 • Imagine cu denumirea Vopsirea exterioară a unei structuri din lemn Pasul 2
  2
  Pentru structuri foarte mari, poate fi mai convenabil să se folosească mai degrabă schele decât o scară.
 • Imagine cu denumirea Vopsirea exterioară a unei structuri din lemn Pasul 3
  3
  Ștergeți orice mucegai cu înălbitor și apă. Apoi clătiți cu multă apă.
 • Imagine cu denumirea Vopsirea exterioară a unei structuri din lemn Pasul 4
  4
  Pregătește toate unghiile cu un bolț sau un șurub.
 • Imagine cu denumirea Vopsirea exterioară a unei structuri din lemn Pasul 5
  5
  Înșurubați toate finisajele și axele detașate.
 • Imagine cu denumirea Vopsirea exterioară a unei structuri din lemn Pasul 6
  6
  Sapa vopseaua de peeling. Mașina de șlefuit Makita de 12,5 cm este ideală. Nu utilizați niciodată hârtie abrazivă foarte fină, deoarece nu durează prea mult și este dificil de manevrat. Utilizați discuri compacte de hârtie abrazivă cu granulație variind de la 80 la 120, în funcție de necesități. Aveți posibilitatea să neteziți foarte ușor cu exteriorul ferestrei de sticlă pentru a preveni formarea de zgârieturi sau zgârieturi. Dacă este folosit corect, fiecare înregistrare ar trebui să dureze o jumătate de zi sau o zi întreagă.
 • Imagine cu denumirea Vopsirea exterioară a unei structuri din lemn Pasul 7
  7


  Atunci când șlefuiți vopseaua, îndepărtați-o, utilizați o mască de pictor pentru a evita inhalarea pulberilor. Lacurile folosite în trecut conțineau plumb și ar putea să te otrăvească. Frecarea vopselei va reduce praful.
 • Imagine cu denumirea Vopsirea exterioară a unei structuri din lemn Pasul 8
  8
  Pentru a acoperi șuruburile, unghiile sau țevile ruginite, utilizați un produs specific pentru rugina. Când îl aplicați, puneți o mască specială cu un filtru.
 • Imagine cu denumirea Vopsirea exterioară a unei structuri din lemn Pasul 9
  9
  Înlocuiți orice rupte sau vitralii. Ramele de ferestre uzate pot fi șlefuite și protejate cu un capac din fibră de sticlă: utilizați ulei de semințe de in pentru tratarea lemnului putred sau prea uscat și împrăștiați un strat de grund pe bază de ulei. Nu folosiți niciodată grăsimi pe bază de apă pentru utilizare în exterior, deoarece acestea nu vor prinde lemnul.
 • Imagine cu denumirea Vopsirea exterioară a unei structuri din lemn Pasul 10
  10
  Se toarnă vopseaua într-un recipient, eventual compatibil cu o tavă de role, poate cu un cârlig sau cu mâner, pentru ao agăța confortabil în timp ce lucrați pe scară sau schele. Răspândiți vopseaua cu o rolă lungă pentru a vă face rapid treaba. O perie de colț acrilic de aproximativ 9 cm este ușoară, ușor de folosit și utilă pentru aproape orice aplicație. Vopsirea prin pulverizare este mai rapidă, dar nu veți avea niciodată aceeași calitate a picturii de mână, deoarece vopseaua utilizată este de obicei mai diluată pentru pistolul de pulverizare. Feriți-vă de cei care folosesc cele mai ieftine materiale și de cele mai rapide metode pentru a reduce costurile: adesea se aplică costuri ridicate, realizând o muncă de calitate scăzută.
 • Imagine cu denumirea Vopsirea exterioară a unei structuri din lemn Pasul 11
  11
  Puneți chitul și umplutura în poziție. Umplutura se va atașa mai bine la lac decât la lemnul brut. Umpleți toate găurile în șuruburi și cuie și în orice alte deschideri cu un diametru de până la 5 cm. Lăsați umplutura să se usuce mai mult de o zi înainte de vopsire. De asemenea, puteți utiliza un material de umplere din fibră de sticlă pentru găuri mai mari. Utilizați umplutură elastomerică pictabilă pentru fisuri verticale și pentru impermeabilitatea cadrelor verticale, cum ar fi ferestrele și finisajele. Nu lipiți între plăcile orizontale care se suprapun - încercați să deschideți cele deja sigilate pentru a crește respirația, chiar dacă este dificil de realizat și poate că nu este necesar.
 • Imagine cu denumirea Vopsirea exterioară a unei structuri din lemn Pasul 12
  12
  Înainte de a picta, va trebui să treci un strat de grund pe întreaga structură externă. Dacă nu doriți să folosiți un grund în exterior, oxidarea pe vopseaua deja existentă va arde una nouă, făcându-l să se desprindă după 1 an sau 2. Folosind un grund în exterior, vopseaua va dura mai mult de 10 ani.
 • Imagine cu denumirea Vopsirea exterioară a unei structuri din lemn Pasul 13
  13
  Alegeți vopseaua. Culorile mai ușoare vor reflecta razele soarelui, în timp ce cele mai întunecate le vor absorbi și vor avea tendința de a se deteriora mai întâi. Este mai bine să treci două straturi de vopsea acrilică de 100% pe un grund pe bază de ulei, deoarece două straturi vor dura mai mult de 1. Vopseaua pe bază de latex nu va dura. O acoperire externă bine executată ar trebui să dureze între 10 și 15 ani și, așa cum se întâmplă adesea, cele mai bune vopsele costă mai mult.
 • Avertismente

  • Vopsirea unei suprafețe externe poate fi periculoasă atunci când lucrați la înălțimi semnificative. Dacă utilizați scări foarte mari, amintiți-vă pentru a asigura structura, dar amintiți-vă că schela este întotdeauna cea mai sigura optiune, deoarece, în cazul unei căderi, puteți găsi aproape întotdeauna un punct de sprijin stabil. Întotdeauna imaginați-vă ce s-ar putea întâmpla, evaluând scenariul cel mai rău pentru a evita orice fel de risc.
  • Pentru a picta suprafețe înclinate, asigură o frânghie foarte lung la o contragreutate plasată pe partea opusă în raport cu zona care urmează să fie vopsite, iar coarda trece peste ea, ținând peria cu o singură mână și cablul cu cealaltă. Poate, asigurați-vă că cineva vă transmite ceea ce aveți nevoie.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit