gtemata.com

Cum să-ți evaluezi cărțile cu Pokemon

Vrei să-ți vinzi cărțile Pokemon? Sau sunteți doar curios să descoperiți valoarea colecției dvs.? Căutarea pe internet a prețurilor cărților unice este adesea cea mai bună modalitate de a găsi un preț rezonabil, dar este mai bine să aflați care dintre ele să vă petreceți timpul înainte de a începe. Dacă un card este strălucitor, are un nume ciudat sau este pur și simplu bizar, puteți avea nevoie de ajutor pentru a afla cum să îl căutați pe internet. Țineți degetele și amintiți-vă: cel mai prețios card Pokemon din lume a fost vândut pentru 90.000 $!

paşi

Partea 1
Identificați cele mai valoroase cărți Pokémon

Imaginea intitulată
1
Verificați raritatea cardurilor. Fiecare carte Pokemon are o raritate care determină șansele de ao găsi într-un plic. Chiar dacă nu este singurul element care determină valoarea unei cărți, este cu siguranță cel mai important. Căutați în colțul din dreapta jos al cărții pentru a găsi simbolul de raritate de lângă numărul său:
 • o cerc indică o carte comună, în timp ce o diamant un card neobișnuit. Ele sunt ușor de găsit și cardurile de acest tip nu prea sunt valabile, cu excepția cazului în care au fost tipărite în 1999 sau 2000.
 • o stea indică o carte rară în timp ce star H sau trei stele indică hârtii speciale extrem de rare. Aceste rarități sunt deseori cele mai prețioase cărți, deci separați-le de restul colecției.
 • Alte simboluri indică de obicei că cartea a fost vândută ca parte a unui produs special și nu a fost găsită într-un plic. Încercați să căutați cardul "promoționale". "Deck Kit" sau "Boxtopper" pentru a găsi prețul. Aceste carduri pot varia de la câteva centi până la peste 100 EUR, în funcție de produs.
 • Imagine intitulată Valorile cărților de Pokemon Pasul 2
  2
  Căutați cărți holografice. Cartile Holo au un strat stralucitor stratificat peste designul cardului, in timp ce cardurile inversa holo ei strălucesc peste tot rotund la desen. Acest lucru nu le face în mod automat prețioase, dar o holografică rară trebuie, cu siguranță, să fie pusă deoparte.
 • Unele carduri speciale au o graniță holografică în jur, dar nici o altă parte holografică. Acestea sunt, de asemenea, potențial valoroase și le puteți identifica mai specific, urmând următoarele indicații.
 • Imagine intitulată Valorile cărților cu Pokemon Pasul 3
  3
  Verificați pentru simboluri sau cuvinte suplimentare după nume. În majoritatea cărților Pokemon, după numele din partea dreaptă sus, apare nivelul - de exemplu "Pikachu LV. 12". Unele Pokemon arată în schimb simboluri speciale și aceste cărți sunt adesea în valoare de câteva euro pentru unii sute de euro. Căutați cărți ale căror nume sunt urmate fost, ☆, LV.X sau LEGEND. Alte carduri extrem de rare numite "SP" pentru "Pokemon special" ei au nume urmate de G, GL, 4, C, FB, sau stilizate M. Ultimul grup este ușor de identificat datorită logo-ului "SP" din stânga jos în desen.
 • Legendele Pokémon sunt tipărite pe două cărți, care trebuie plasate una lângă alta pentru a afișa întregul design și efectele cardului.
 • Imagine intitulată Valorile cărților dvs. Pokemon Pasul 4
  4
  Verificați cu atenție cărțile mai vechi. Cardurile tipărite imediat după publicarea jocului sunt deosebit de valoroase și chiar și cardurile comune și mai puțin frecvente pot fi în valoare de 5 euro sau mai mult. Toate cărțile pe care le raportează "Wizards of the Coast" pe fondul anului 1999 sau în primele luni ale anului 2000 și ar trebui examinate cu atenție. Dacă este prezentă una dintre următoarele caracteristici, iar cardul este rar, prețul său de vânzare poate crește până la 100 EUR sau mai mult:
 • Căutați o primă ediție imprimată mai jos și în partea stângă a desenului cardului. Acest simbol are aspectul a "1" în interiorul unui cerc negru, cu linii care merg în afară deasupra lui.
 • Dacă desenul nu are un ""umbră" de mai jos, cardul este definit "shadowless" de la colecționari.
 • Imaginea intitulată
  5
  Verificați numărul de serie. Căutați numărul de serie în colțul din dreapta jos. Aceasta este o altă metodă de identificare a unei cărți și vă poate face să descoperiți cărți speciale, adesea valoroase:
 • Temnițele rare au un număr de serie mai mare decât numărul total de carduri tipărite în seria respectivă, de exemplu "65/64" sau "110/105".
 • Dacă numărul de serie începe cu "SH", cardul este un tip de "Spumante Pokemon", cu un design diferit față de versiunea normală. Toate acestea sunt cărți holografice inverse.
 • Dacă numărul de serie nu este prezent, cardul este probabil unul dintre primele imprimate, chiar dacă numărul de serie lipsește mai mult timp pe cartelele japoneze. Adesea, aceste carduri nu au o valoare mare, dar merită verificată.
 • Imagine intitulată
  6


  Căutați alte semne de valoare. De-a lungul anilor, au fost lansate multe carduri promoționale speciale și extra-rare. Cele mai multe dintre ele sunt identificate prin una dintre caracteristicile descrise mai sus, dar unele cărți sunt neobișnuite și, în unele cazuri, valoroase din alte motive:
 • Cartile "arta completa" au un design care acoperă toată hârtia, cu textul imprimat pe el. Aceste carduri sunt definite "FA" de la colecționari.
 • Campionatele de la Campionatele Mondiale au o revenire diferită la normal. Deși nu pot fi folosite în turnee, unele au valoare de 10 EUR sau mai mult ca articole de colecție.
 • Partea 2
  Estimați sau vindeți colecția dvs.

  Imaginea intitulată
  1
  Căutați prețuri pe site-urile în care sunt vândute cărțile. Există mii de cărți Pokemon unice, iar prețurile se schimbă în timp, pe măsură ce oamenii vinde, cumpără și speculează. Cărțile tipărite recent scad în preț atunci când nu mai sunt disponibile pentru utilizarea în turnee. Pentru acești factori, căutarea unei cărți vândute vă va permite să estimați prețul cu mai multă precizie decât ați putea cu un catalog, care poate să nu fie actualizat.
  • încerca Carduri Online, Pokecorner, sau eBay sau căutați pe internet (numele cardului dvs.) + "vinde". Amintiți-vă să includeți caracteristici speciale, utilizând termenii descriși în secțiunea de identificare.
  • Cele mai multe site-uri web arată la ce preț este vândut un card. Căutați lista de achiziții pentru a verifica la ce preț un site este dispus să vă cumpere cardurile. Dacă vindeți cardul unui alt jucător, prețul va scădea de obicei între aceste două numere.
 • Imaginea intitulată
  2
  Contactați jucători sau colectori. Este adesea dificil să găsiți un preț online, în special pentru carduri extrem de rare care nu sunt vândute adesea. Căutați pe internet un forum pentru jocurile de cărți Pokemon și publicați o imagine sau o descriere a cărții dvs. pentru consiliere. De asemenea, puteți vizita un magazin specializat în zona dvs.
 • Fiți atenți la escrocherii. Întotdeauna cereți oa doua opinie despre valoarea cardului dvs. înainte de a-l vinde unui străin.
 • Imaginea intitulată
  3
  Observați condițiile cardului. Dacă un card nu prezintă semne vizibile de pe ambele părți, cu excepția, poate, mici urme albe pe margini, se consideră Mentă sau în apropierea Mint (condiții perfecte sau aproape perfecte), și puteți să-l vândă la prețul întreg. Diferitele magazine utilizează criterii diferite pentru a stabili calitatea de păstrare a cartelei, dar, de obicei, un card va avea o valoare mai mică dacă este albită, zgâriată sau ștampilată. Mulți oameni nu vor cumpăra cărți care să fie scrise, care au fost afectate de apă sau sfâșiate.
 • Imagine intitulată Valorile cărților dvs. de poker Pokemon Pasul 10
  4
  Vindem carduri cu valoare redusă în stoc. Toate cardurile care nu au caracteristici speciale sunt, probabil, în valoare de nu mai mult de câțiva cenți. Așa cum probabil ați descoperit atunci când ați căutat valoarea singelor rare, multe dintre ele merită puțin peste un euro. Aceleași site-uri online care vând cărți Pokemon singure își cumpără de multe ori cărți în vrac, iar aceasta este probabil cea mai bună opțiune pentru a câștiga bani din carduri cu valoare redusă.
 • Sfaturi

  • Vindem cărți imprimate recent înainte ca acestea să nu mai poată fi folosite în turnee, pentru a obține un preț mai mare.

  Avertismente

  • Magazinele care vând cărți Pokemon de obicei nu vă permit să vindeți carduri pe proprietatea lor.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit