gtemata.com

Cum să furi din casă în timpul nopții

Este distractiv să fugi de acasă în timpul nopții. Cu toate acestea, dacă aveți un coleg de cameră sau chiar nu știți de unde să începeți, iată câteva sugestii să nu vă prindeți în act.

paşi

Imagine cu denumirea Sneak Around at Night Pasul 1
1
Faceți o hartă a tuturor secțiunilor de pardoseală și a obiectelor scârboase. Te pot trăda. De asemenea, plimbare păstrați-vă aproape de pereți. Acest lucru va reduce zgomotul posibil. Faceți o hartă a casei și marcați părțile care scârțâie și scârțâie cu o literă sau un număr. Dacă aveți spațiu, scrieți note în partea de jos a hărții. Iată un exemplu: "A: axa încremenită - pentru a evita - mai bine treceți de ea".
 • Imaginea intitulată Sneak Around at Night Pasul 2
  2
  Du-te în pat și respirați adânc, așa că oricine se apropie va crede că doarme. De asemenea, planificați și gândiți-vă ce veți face atunci când veți ieși din pat.
 • Imagine intitulată Sneak Around at Night Step 3
  3
  Fii răbdător. Dacă aveți un pat scârțos, mișcați încet și cu răbdare. Care sunt cele cinci minute de mișcare lentă și atentă în comparație cu o noapte întreagă?
 • Imaginea intitulată Sneak Around at Night Step 4
  4
  El merge cu un pas lent și decisiv, reaminind mental (fără a lua foaia înapoi) cusăturile scârțâitoare. Odată ce ajungi la locul potrivit, faceți încet ceea ce aveți nevoie. Ar trebui să memorați harta pe care ați conceput-o în avans, astfel încât să o puteți lăsa în camera dvs.
 • Imaginea intitulată Sneak Around at Night Step 5
  5
  Țineți urechile întinse. Dacă cineva ar trebui să se trezească, încercați să percepeți zgomotele pe care le face. În acest caz, ascundeți! Încercați să alegeți locuri diferite de ascuns în casă.
 • Imagine cu denumirea Sneak Around at Night Step 6
  6
  Mergeți aproape de pereți, dacă cunoașteți scânteierea podelei sau a scărilor. În general, plăcile de lemn uzate au un suport mai mare în apropierea pereților.
 • Imagine intitulată Sneak Around at Night Pasul 7
  7
  Întotdeauna se comportă ca și cum cineva te-ar căuta, chiar dacă nu este adevărat. Acest lucru te va obliga inconștient să fii mai atent.
 • Imagine cu denumirea Sneak Around at Night Step 8
  8
  Luați o poziție încovoiată când vă mutați. Țineți-vă mâinile la talie pentru a detecta orice obstacole pe care nu le puteți vedea, pentru a vă menține echilibrat și pentru a absorbi fiecare pas pe care l-ați crocat. Nu vă mișcați niciodată sub un unghi mai mic de 90 de grade, dacă nu vă scăpați pe podea, nu vă sprijiniți pe un genunchi sau nu vă culcați - în caz contrar, această mișcare este foarte dăunătoare pentru genunchi.
 • Imaginea intitulată Sneak Around at Night Pasul 9
  9


  Mergeți în mod corect. Mișcarea picioarelor pe calea cea bună este la fel de importantă ca și ghemuirea în timpul mersului pe jos. Trebuie să absorbiți mișcarea. O mișcare normală care implică mai întâi fixarea călcâiului și apoi degetele de la picioare este ideală pentru a vă deplasa repede pe iarbă și pentru a vă deplasa foarte încet pe suprafețele dure. Rețineți că cu cât vă mișcați mai încet, cu atât veți fi mai liniștiți.
 • Când mergeți pe frunze căzute sau încercați să rămâneți în liniște absolută, deplasați greutatea pe piciorul din spate și extindeți piciorul din față. Acesta vă va ajuta să mergeți confortabil și încet, absorbind mișcarea în genunchi și glezne. Doar piciorul din față (care va funcționa ca și cum ar fi un rulment) ar trebui să intre în contact cu solul în timpul acestui tip de mișcare.
 • Dacă vă mutați într-un mediu care detectează zgomote sau riscul de a face să vă simțiți ca fiind mediu, apăsați solul cu călcâiul atunci când mutați greutatea pe piciorul din față.
 • Pentru a rămâne tăcut într-un spațiu închis, respirați și mergeți la ritmul ceasului. Dacă cineva este treaz, el va auzi batetele ceasului, la care este folosit. În acest fel, veți camufla pașii voștri.
 • Faceți un picior plat atunci când vă plimbați pe pietriș sau într-un loc cu multe obiecte mici pe care le puteți călca în zgomot. Absorbiți pasul în mod normal, dar lăsați piciorul întreg să intre în contact cu pietrișul în același timp, pentru a distribui greutatea în mod egal. Mișcarea ar trebui să fie deosebit de înceată.
 • Imagine intitulată Sneak Around at Night Step 10
  10
  Indiferent dacă sunteți în aer liber sau în interior, încercați cât mai mult posibil să mergeți desculți, astfel încât veți reduce la minimum zgomotul. Dacă te plimbi pe iarbă, poți să te simți un pic gâdil, dar e mai bine decât să fii prins în acest act.
 • Imagine cu denumirea Sneak Around at Night Pasul 11
  11
  Obțineți ceea ce aveți nevoie. O minte înțeleaptă este instrumentul esențial, dar și alte articole vă pot ajuta.
 • O frânghie sau o cârligă vine întotdeauna la îndemână dacă trebuie să urcați pe copaci.
 • Mănușile din piele vă protejează mâinile în timpul cățărării, astfel încât acestea sunt utile.
 • Alegerea de haine depinde de situație. Este întotdeauna preferabil să stați la umbra, deci alegeți verde măslin sau albastru închis. Nu utilizați negrul, care "taie" figura în întuneric. Camuflajul este mai bun în unele cazuri - la umbră pare negru, dar dacă este aprins de o lumină slabă, se poate deghiza cu copaci, tufișuri sau iarbă. Nu vrei să purtați haine zgomotoase.
 • Tipul de pantofi pe care îl purtați ar trebui să reflecte capacitatea dvs. de a merge neobservate. Dacă începeți deja, pantofii moi cu tălpi de cauciuc ușoare sunt cei mai buni. Dacă vă faceți bine, puteți purta pantofi obișnuiți și chiar cizme cu o talpă din cauciuc moale.
 • Imagine cu denumirea Sneak Around at Night Step 12
  12
  Fii atent. Unul dintre cei mai răi dușmani este factorul surprinzător. Fiind prins în mod neașteptat în act, nu numai că te va speria, ci te va face să emiți zgomote sau să pierzi controlul asupra situației. Cel mai bun mod de a ști dacă vine cineva este să-l vezi pe această persoană. Dacă nu puteți, auzul este a doua metodă cea mai bună. Majoritatea oamenilor nu merg în tăcere, ca să-i auzi că vin. Dacă ai grijă, ai șansa să te ascunzi mai bine. Puteți să vă mișcați încet când se apropie o persoană și sunteți în câmpul de vizibilitate. Dacă sunteți o distanță bună și acum nu vă pot vedea, întindeți-vă pe pământ, presupunând că mediul permite acest lucru. Acest lucru minimizează dimensiunea dvs. și vă face mai greu să vă vedeți. Cele mai bune locuri pentru întindere sunt zonele întunecate sau cele acoperite cu frunze. Dacă purtați haine de camuflaj sau întuneric, acest lucru vă va ajuta să vă ascundeți în întuneric. Odată ce această persoană ajunge într-un punct în care vă poate auzi, nu trebuie să vă mișcați, dar rămâneți liniștiți. Dacă persoana care se îndreaptă spre tine te poate atinge, stai liniștit. În cazul în care nu ați fost perfect ascuns, nu vă mișcați, de obicei, veți remedia problema. Cu toate acestea, dacă puteți, răsuciți-vă ascunzându-vă umerii și capul. Aceasta va ascunde conturul uman. O altă posibilitate este să intri în umbre și să respirați încet. Dacă purtați culori închise, aceasta va funcționa foarte bine.
 • Imagine cu titlul Sneak Around at Night Pasul 13
  13
  Învață să treci ușile în mod corect. De obicei, când treceți printr-o ușă (cu umerii foarte apropiați de jamburi), aceasta poate provoca un șuierat (ca cel al unui aer pornit), care permite oamenilor să știe că cineva se mișcă. Același lucru este valabil atunci când încercați să scăpați în secret - puteți auzi unde se bazează oamenii de la manipularea zgomotului ambiental. Treceți cu spatele pe rama și stați perpendicular pe ușă. Acest lucru va reduce efectul.
 • Imagine cu denumirea Sneak Around at Night Step 14
  14
  Știi cum să scapi. Dacă sunteți prinși cu mâna roșie în timp ce fugiți, alerga rapid pentru a vă ascunde sau a pleca. Ignorați discreția și creați o distanță între dvs. și persoana care vă descoperă. În acest fel, puteți să vă ascundeți din nou și să fugiți. Dacă nu credeți că ați fost descoperit, încercați să lăsați cât mai discret posibil. Apoi puteți să vă ascundeți, să așteptați ca amenințarea să înceteze și să reiați ceea ce faceți.
 • Imagine intitulată Sneak Around at Night Pasul 15
  15
  Faceți o hartă a străzii. Identificați punctele în care puteți să vă ascundeți. Observați la ce oră merge toată lumea în pat. Fiți deosebit de tăcuți când oamenii care vă pot prinde în flagrante sunt diferiți.
 • Imagine intitulată Sneak Around at Night Pasul 16
  16
  Dacă sunteți acasă și cineva vă apropie și vă vede, pretindeți-vă că sunteți somnolenți și căscați. Apoi spuneți: "Am venit să beau un pahar de apă". De obicei funcționează, dar nu exagerați, altfel veți trezi suspiciunea.
 • Sfaturi

  • Monitorizați respirația unei persoane care dormește. Dacă respirați în mod normal, aceasta înseamnă că este trează sau aproape! O respirație profundă înseamnă că dormi ușor, deci ar trebui să fiți atent! Dacă sângi, somnul este mai profund, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să luați măsuri de precauție.
  • Dacă trebuie să sari pe ceva, asigurați-vă că aterizați cu genunchii ușor îndoiți. Odată ce ați lovit terenul, îndoiți genunchii, asumându-vă o poziție similară celei pe care o aveți pe un skateboard. Dar evitați zgomotul.
  • Asigurați-vă că nu strănutați. Dacă suferiți de alergii, luați medicamentele înainte de a pleca, dar asigurați-vă că nu vă dau somnolență! Dacă simțiți că sunteți pe cale să strănutați, opriți-vă nasul, mușcați și verificați cât mai mult posibil. De asemenea, pentru unii oameni, spunând în mod repetat, cuvântul "pepene verde" suprimă un strănut. citit acest articol pentru mai multe sugestii.
  • Când vă plimbați pe calea grădinii, aveți grijă să nu aprindeți luminile de securitate, altfel veți fi prinși în fapte.
  • Înainte de a încerca să vă mutați prea mult, găsiți un loc unde să vă opriți și să vă permiteți ochii să se obișnuiască cu întunericul. Acest lucru vă va oferi o margine peste persoanele pe care le căutați și vă permite să nu vă răniți. Puteți crea chiar și un plasture pentru ochi și pune-l pe ochi înainte de a merge. Acest lucru va permite ochiului să se obișnuiască cu întunericul. Scoateți ochelarii după ce ați intrat în zona întunecată. Ochiul uman durează 30 de minute pentru a se adapta complet la vederea de noapte, iar cu o lumină de lumină poate dura încă 30 de minute pentru a se obișnui cu aceasta.
  • Învățarea modului de a face sunetele animalelor va cauza mai puțină suspiciune în cazul persoanelor care vă vor auzi, dar ele nu funcționează întotdeauna. Dacă o să încercați, asigurați-vă că ați imitat sălbaticul local. De exemplu, nu faceți versul curcanului pe un vârf de zăpadă sau pe cel al unui robin într-un loc tropical. De asemenea, asigurați-vă că versul dvs. este realist, altfel veți face doar situația să se înrăutățească. De fapt, versul unei rațe care seamănă cu cornul unei mașini dintr-un alt moment nu vă va ajuta. Dacă aveți un recorder, utilizați-l astfel încât sunetele să fie realiste și convingătoare. Cu toate acestea, înregistrează doar sunetul animalului, fără ca valurile să se rupă pe pietre sau pe copii care se joacă în fundal.
  • Dacă vă duceți într-o zonă în care nu sunteți 100% sigură, informați-vă mai întâi. Nu te convinge? Uita-te. Dacă o zonă vă face nesigură, nu mergeți acolo. De asemenea, purtarea obiectelor pentru apărarea dvs. poate face ca pedeapsa să fie mai gravă dacă aflăm. În special, nu există arme ascunse. Este important să vă amintiți că o faceți pentru a vă distra. Dacă sunteți suficient de intimidat pentru a avea nevoie de o armă, ar trebui să faceți altceva sau să vă ascundeți în altă parte.
  • Dacă trebuie să vă ascundeți, încercați să urcați: pe un copac, pe un acoperiș, oriunde nu puteți fi văzut de o persoană. Dacă vă căutau, probabil că vor privi pe teren sau în față.
  • Când vă aflați într-o cameră, nu aprindeți o torță sau o lumanare. Mai degrabă, lăsați-vă să vă obișnuiți cu ochii (o puteți face foarte ușor prin închiderea acesteia timp de cinci sau 10 secunde).
  • Dacă este posibil, asigurați-vă că vă întindeți înainte de a scăpa. Vă permite să evitați să vă răniți, să vă obosiți și să faceți zgomote prin articulații (care pot scârțâ sau alte sunete).
  • Nu purtați haine care au butoane sau obiecte zgomotoase. De asemenea, nu luați cheile cu dvs.!
  • Păstrați cât mai mult posibil luminile.
  • Găsiți un loc de ascundere bun, nu vă mișcați de acolo.
  • Fiind în întuneric, poziționarea în spatele unei surse de lumină (ca un foc sau un reflector) este o modalitate bună de a vă ascunde. De fapt, ochii persoanei care te caută te vor obișnui să vadă lumina, nu întunericul din spatele ei.
  • Când faceți o treabă de recunoaștere, acordați atenție detaliilor. Dacă o persoană se joacă la patru dimineața, probabil o face în fiecare zi, deci trebuie să explorați zona de mai multe ori.
  • În întuneric nu veți vedea bine, așa că asigurați-vă că vă mișcați calm, fără să vă mișcați brusc sau brusc.
  • Pentru a scăpa repede, aflați o mișcare de parcourism de bază, cum ar fi săriturile pe pereți, făcând trecătoare care vă permite să depășiți o barieră și să efectuați saltul kong. Cunoașterea acestor mișcări te va ajuta să te ridici în picioare.
  • Dacă utilizați o lanternă, urmăriți unde și când o porniți. Direcționarea luminii spre casa cuiva nu este cea mai bună idee! Nici măcar nu trebuie să o utilizați atunci când încercați să nu fiți găsit de cineva.
  • Dacă tu și prietenul tău doriți să vă strecurați în camera altei persoane, sunteți de acord să utilizați un cod în cazul unei erori. Veți avea nevoie de ea dacă intri accidental într-o altă fereastră, ceea ce te face să ajungi în camera părinților săi (sau, mai rău, să ajungi în casa greșită). De exemplu, dacă intri într-o casă gresită și proprietarii se ridică sau se mișcă ca și cum ar fi treji, poți să strigi "Hei, nu e casa lui Michael". Și fugi. În acest fel, șefii vor crede că veți face o glumă unui prieten și că nu vă vor cunoaște identitatea. Faceți același lucru (spunând aceeași frază) dacă intrați în camera greșită.
  • Trebuie să luați ceva dintr-un container care este lângă cineva? Luați containerul și mutați-l de la această persoană. Deschide-o încet și ai grija de ceea ce ai nevoie. Dacă capacul face zgomot, închideți-l sub o pătură sau o pernă. Pune-o înapoi unde era.
  • Practicați-vă să rămâneți absolut tăcuți când auziți zgomote suspecte.
  • Dacă a trebuit să sari peste un obiect, cum ar fi o masă sau o canapea, nu uitați să aterizați pe picior. Făcând-o așa, nu vei face nici un zgomot.
  • Pentru a rămâne ascuns, ar trebui să urmați căile care nu au fost călătorite de toată lumea.
  • Dacă cineva îți spune că știe că ești acolo, nu renunța. Nu te văd cu adevărat, probabil că doar minte. Încercați să rămâneți tăcuți și să plecați fără să faceți zgomot atunci când această persoană distrage atenția.
  • Dacă purtați ochelari, ascundeți-le undeva. Dacă ai mâncat doar un pahar de apă sau o baie, de ce ai avea nevoie de ea?
  • Una dintre cele mai bune glume pe care trebuie să le faci este să loviți fereastra unui prieten al tău, dar fără să-l sperii. Asigurați-vă că este fereastra potrivită, mai ales dacă prietenul dvs. locuiește într-un apartament sau dormitor. Lansarea unei ferestre greșite ar putea trezi vecinul care bâlbâi sau, mai rău, cineva care are o armă și care nu se teme să o folosească.
  • Când încercați să scăpați de pe cineva, încercați să mergeți când această persoană o face, nu respirați zgomotos. De asemenea, dacă discutați cu un prieten de partea dvs., asigurați-vă că sunteți pe cealaltă parte. De fapt, el ar putea să se întoarcă la prietenul său și să te vadă (dacă această persoană merge pe stânga și prietenul său este pe dreapta, păstrează la stânga).
  • Încercați să nu folosiți lanterna, altfel va fi mai ușor să vă prindeți în acțiune. Dar dacă aveți cu adevărat nevoie de ea sau credeți că nu puteți obține suficientă atenție, folosiți întotdeauna unul cu un bec roșu sau cu un filtru roșu pe față. Dacă aveți acces la un filtru în infraroșu, cum ar fi cel folosit în fotografie, încercați să-l atașați la lanternă. Acest lucru vă va proteja în două moduri: 1) o lumină normală vă va împiedica să vă obișnuiți cu întunericul. Dacă vă aflați într-un loc întunecat, ochii dvs. se vor adapta la lumină după un timp și veți vedea mai ușor. O lumină roșie este situat pe un spectru mai scăzut în ceea ce privește lumina la care suntem zi obișnuiți sau care emise de becuri, așa că nu este atât de mult aggressiva- 2) după cum se menționează mai înainte, lumina roșie este mai moale decât altele, așa că este mai dificil de localiza.
  • Dacă cineva se apropie și nu vrei să fii descoperit, aruncă ceva care să-l distragă, ca o monedă sau o piatră.
  • El poartă haine întunecate, dar nu negri. Albastru închis și verde sunt mai bine camuflate decât negru.
  • O altă mare glumă este să vizați torțe în direcția ferestrei prietenului dvs., mai ales dacă aveți două roșii și sunteți la o anumită distanță. Din nou, totuși, asigurați-vă că este fereastra corectă!
  • Uneori este mai bine să ieșiți desculți sau să purtați doar șosete, deci veți face mai puțin zgomot.
  • Întotdeauna întoarce-te înapoi în perete. Când te ridici pe scări de lemn, mergi pe lateral, lângă perete, ca să nu scârțâie.
  • Nu vă ascundeți în grădina altor persoane, dacă nu le cunoașteți bine sau dacă sunteți în situații de urgență.
  • Dacă trebuie să purtați cheile, împachetați cele pe care nu le aveți nevoie cu o cârpă și separați-le.
  • Dacă vedeți pe cineva, încercați să plecați cât mai curând posibil, deoarece oamenii sunt, de obicei, mai suspiciosi noaptea.
  • Nu purtați haine care se vor freca cu zgomot între ele.
  • Dacă ați fost prinși cu mâna roșie de părinți sau de altcineva, găsiți o scuză. Părinții dvs. vor avea mai multă atenție și suspiciune în acest moment, așa că așteptați un timp înainte de a încerca din nou.
  • Nu mergeți pe un drum în care trec autoturismele, altfel va fi mai ușor să vă găsiți.
  • Dacă faci o glumă unui prieten, ar fi mai distractiv să fii însoțit de cineva. Dar această persoană trebuie să fie conștientă de ceea ce se întâmplă și să știe cum să vă întoarceți acasă dacă v-ați despărți. Cea mai bună persoană care ar trebui să se ascundă ar trebui să stea în fața ușii de intrare, pentru a detecta activitățile suspecte în fața partenerului.
  • În general, nu uitați că persoanele care trăiesc cu dvs. nu au nici un motiv să vă suspecteze intențiile, de aceea nu le dați motive să faceți acest lucru.
  • Asigurați-vă că vă ascundeți la un punct inferior sau superior, deoarece oamenii se uită de obicei în fața lor.
  • Nu pasiti pe partea centrala a unei trepte de lemn, deoarece in acest moment este mai probabil sa scormoneasca. Mai bine să vă apropiați de perete.
  • Dacă fugi pe un drum întunecat în timp ce cineva te urmărește (pentru că te-a văzut sau te-a auzit) și ai observat un gard lângă tine, coborâ-te la punctul de întâlnire dintre această structură și pământ.
  • O distragere bună este să trageți o monedă la pământ dacă zona are pietre sau dacă vă aflați pe un trotuar sau lângă. Este ideal pentru a distrage cineva care a început să fie suspicios.
  • Nu purtați negru, deoarece altfel imaginea dvs. va fi observată pe fundal. În plus față de conturul persoanei, este posibil să se vadă mișcările sale.
  • Dacă o persoană se uită în direcția greșită și vă poate vedea, atunci rotiți sau rotiți un obiect mic pentru ao distrage și a vă deplasa. Nu utilizați o distragere a atenției dacă bănuiți că sunteți aproape.
  • Cunoașterea mediului înainte de a scăpa crește șansele de a vă ascunde corect. Dacă sunteți acasă, încercați să aflați care scări sunt scârțâitoare și așa mai departe. În principiu, trecerea la capetele unei scări de lemn în loc de centru poate reduce zgomotul.
  • Camerele de luat vederi pot garanta o dovadă incontestabilă a expresiei amuzante a prietenului tău după ce te-ai speriat, dar ele te pot acuza mai târziu.

  Avertismente

  • Nu introduceți o proprietate privată decât dacă cunoașteți personal rezidenții. Nu numai că este ilegal, căpitanul ar putea avea o armă de foc sau un câine (ca un ciobănesc german), gata să te atace dacă treci peste ea.
  • Analizați cartierul. Într-o zonă foarte periculoasă, mișcarea cu stealth vă poate face probleme. Oamenii se așteaptă imediat la cel mai rău lucru și vă pot răni grav.
  • Dacă încercați să scăpați, nu faceți mișcări pe care nu le puteți face, cum ar fi săriți dintr-o fereastră înaltă. Ai putea să te rănești sau să fii prins cu mâna roșie.
  • Nu mergeți în locuri unde ați putea fi atacați de un animal sălbatic.
  • Nu pune sandale, fac prea mult zgomot.
  • Înainte să vă furișați din casă, spuneți cuiva, știți unde să găsiți dacă vi se întâmplă ceva.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Lanterna (utilizați-o numai dacă este necesar)
  • Discutați cu voce tare sau faceți gesturi dacă sunteți cu un prieten
  • Haine haioase pentru a vă camufla (nu negru, pentru că vă înconjoară figura în întuneric, preferați albastru închis)
  • Îmbrăcați camuflajul pentru a camufla cu împrejurimile dvs. dacă intenționați să ieșiți din umbre. Noua camuflaj digital funcționează bine în mediul potrivit
  • Pantofi confortabili (adidașii sunt bine, tabuurile ninja sunt ideale pentru ascunzător și alpinism)
  • Mănuși și un cârlig de prindere (opțional)
  • Un prieten
  • O distragere
  • O bună cunoaștere a zonei înconjurătoare
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit