gtemata.com

Cum se salvează facturile de utilități

În aceste vremuri de criză continuă, cu toții suntem cu mult mai atenți la modul în care cheltuim banii. Inattentiveness pe care le-ar putea permite acum poate fi diferența în cuadratură bugetul familiei mensile- repetate intrările în bugetele familiilor sunt întotdeauna aceleași: chirie sau ipotecă, electricitate, telefon, gaz, asigurare de origine și / sau o persoană, costurile managementul mașinilor.

Piața liberă, în ciuda defectelor sale, dacă este bine exploatată, poate oferi oportunități pentru economii reale. Problema reală este că ofertele cu adevărat avantajoase sunt promoții și, prin urmare, au o dată de expirare după care treceți la tariful integral. Pentru a continua salvarea, este necesar, în momentul expirării, să activați pentru alegerea unui nou furnizor. În acest scenariu, în nevoia continuă de a compara ratele diferitelor servicii, comparatoarele online sunt deosebit de utile.

Iată un exemplu practic.

paşi

Image cu titlul Wh 001
1
Accesați Google și căutați un comparator de rată ușor de utilizat.
 • Imagine cu denumirea Wh 002
  2


  Alegeți una dintre zonele propuse de comparator (în exemplul tarifele mobile).
 • Imagine cu titlul Wh 003
  3
  În acest moment vă puteți baza pe profiluri standard sau dedica un minim de atenție în furnizarea detaliilor unui anumit profil în funcție de interesul dumneavoastră (minute, mesaje text, traficul pe Internet, etc.) - odată ce procesul este complet, puteți cere o comparație a prețului făcând clic pe butonul corespunzător.
 • Imagine cu titlul Wh 004
  4
  Site-ul de comparație la acest moment reia o serie de propuneri. Dacă nu vă place, puteți să vă perfecționați căutarea sau să solicitați asistență gratuită. Dacă, în schimb, găsiți unul potrivit pentru dvs., trebuie doar să faceți clic pe "continua" pentru a fi redirecționați către site-ul operatorului și pentru a pune capăt abonamentului la serviciu.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit