gtemata.com

Cum sa vinzi o idee

Inventatorii și oamenii de afaceri creați întotdeauna idei noi, cum să faceți lucruri sau cum să dezvoltați produse care să ușureze viața. Este important să știți cum să protejați o idee și cum să o comercializați cu succes pentru ao transforma în realitate. Nu încercați să vă vindeți ideile ca și cum ar fi mine de aur, ceea ce este cel mai important este să le oferiți o valoare proprie pe care nimeni nu o poate replica vreodată.

paşi

Imagine cu titlul Vindem o idee Pasul 1
1
Cunoașteți produsul dvs.
 • Trebuie să știți produsul în întregime pentru a vă putea vinde ideea în mod eficient. Creați o listă cu marcatori care descrie conceptele și detaliile produsului sau ideii dvs., fără a depăși o pagină. Această listă ar trebui să expună principalele utilizări ale ideii dvs., avantajele și beneficiile utilizării acesteia și motivele pentru care este diferită sau mai bună decât ceea ce există deja. Acesta vă va ajuta să vă vindeți produsul în mod eficient într-un timp minim.
 • Imagine cu titlul Vindem o idee Pasul 2
  2
  Evitați să aveți grijă de costurile inițiale.
 • Inventatorii încearcă adesea să vândă o idee prin intermediul unui reprezentant care solicită o comisie timpurie să o reprezinte și să o vândă. Acest serviciu este adesea o înșelătorie, aducerea unor beneficii puțin sau deloc. Tratați-vă ideea în mod individual sau, dacă alegeți un reprezentant profesionist, vă bazați pe un contract obligatoriu din punct de vedere juridic.
 • Imagine cu titlul Vindem o idee Pasul 3
  3


  Obțineți informații privind brevetele.
 • Unii inventatori comercializează o idee și o protejează prin brevetare, dar acest proces poate fi costisitor. Alții optează pentru un stat de "brevet în așteptare", care vă permite să păstrați ideea pentru o perioadă mai scurtă în timp ce încercați să o vindeți. Aflați ce opțiuni sunt disponibile și cum să finalizați procesul, apoi alegeți o metodă pentru a vă proteja ideea înainte de a încerca să o vindeți.
 • Imagine cu titlul Vindem o idee Pasul 4
  4
  Au așteptări realiste.
 • Este important să aveți așteptări realiste atunci când vindeți o idee, să evitați să vă simțiți descurajați sau descurajați. Nu vă așteptați la o reacție disproporționată sau la un venit imens imediat. Vânzarea ideii dvs. va avea nevoie de timp și o mulțime de ucenici pentru a obține un marketing adecvat.
 • Imagine cu titlul Vindem o idee Pasul 5
  5
  Testați-vă ideea.
 • Înainte de lansarea unei campanii de marketing pentru a vă vinde invenția, testați-o pe grupuri mici și membri ai familiei. Obțineți părerea și percepția acestora cu privire la eficiența ideii dvs., aflați ce gândesc despre aspectul produsului dvs. și cum sunt atrase de modul în care acesta vă oferă. Este o modalitate economică de a vă optimiza invenția și de a vă vinde, satisfacerea nevoilor consumatorilor.
 • Imagine cu titlul Vindem o idee Pasul 6
  6
  Căutați rivalii voștri.
 • Indiferent cât de inovatoare este ideea pe care o vindeți, există încă posibilități că există deja un produs cu caracteristici similare pe piață. Identificați potențialele produse de adversar și studiați cum puteți îmbunătăți marketingul ideii dvs. pentru a le depăși.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit