gtemata.com

Cum să vindeți săpunuri de casă

În cazul în care săpunurile dvs. de casă sunt frumoase și aromate, veți putea să le vindeți cu ușurință, dar cunoașterea unor tehnici de marketing și o mică abilitate antreprenorială nu vor da niciun rău. Aflați cum să vindeți săpunurile artizanale pentru a câștiga niște bani în plus sau pentru a crea o afacere reală.

paşi

Imagine cu titlul Vindem săpunuri de casă Pasul 1
1
Testați-vă produsele înainte de a le pune în vânzare. Dacă vă creați săpunul de ceva timp, probabil că ați primit deja niște opinii de la prieteni, rude sau alte persoane care le-au încercat. Dacă sunteți încă un începător, informați-vă bine despre calitatea produselor pe care le utilizați și încercați să înțelegeți dacă sunt potrivite pentru vânzare. Apoi, trimiteți-le rudelor, prietenilor și cunoștințelor pentru comparație.
 • Imagine cu titlul Vindem săpunuri de casă Pasul 2
  2
  Încercați să înțelegeți dacă aveți nevoie de licențe sau de permise speciale. Sunați la biroul județului sau regiunii dvs. pentru a afla dacă există taxe pe care trebuie să le plătiți pentru vânzarea săpunurilor. De asemenea, căutați informații despre licențe sau cecuri speciale care trebuie aplicate produsului dvs.
 • Imagine cu titlul Vindeți săpunuri de casă Pasul 3
  3
  Donați câteva eșantioane gratuite carității sau loteriilor celor mai nevoiași. De asemenea, oferiți-vă săpunuri unei anumite companii locale mici, adăugând cărți de vizită și broșuri.
 • Imagine cu titlul Vindeți săpunuri de casă Pasul 4
  4
  Vā vindeți săpunurile la piețe de purici, târguri sau alte evenimente. Acordați-vă timp pentru a vă planifica bine participarea la aceste evenimente dedicate. Obțineți o idee despre numărul de vizitatori care participă și despre produsele care vor vinde ceilalți participanți la târguri și alegeți evenimentul care se potrivește cel mai bine gusturilor dvs. De asemenea, cunoașteți tema târgului, astfel încât produsele și decorațiile din standul dvs. să se potrivească perfect. Creați anumite produse specifice în funcție de sezon sau de sărbători.
 • Imagine cu titlul Vindeți săpunuri de casă Pasul 5
  5


  Încercați să obțineți propriul spațiu pe piața locală sau pe piața de purici, în special în timpul sărbătorilor. Aceste piețe se deschid, de obicei, foarte devreme, deci luați-vă timp pentru a vă monta standul și a plasa produsele înainte ca clienții să sosească.
 • Imagine cu titlul Vindeți săpunuri de casă Pasul 6
  6
  Decideți ce fel de clienți doriți să vizați produsul dvs. Culorile, parfumurile și tipurile de săpunuri pe care le vindeți vor atrage diferite tipuri de clienți. Observați și notați vârsta, statutul și alte detalii semnificative ale persoanelor care vă cumpără produsele pentru a vă îmbunătăți tehnicile de vânzare. De asemenea, trebuie să încercați să înțelegeți ce au citit și site-urile pe care clienții dvs. le vizitează, pentru a vă promova produsele în cel mai înalt grad. De asemenea, fiți informați cu privire la magazinele care le interesează și asigurați-vă că acestea sunt livrate cu săpunuri.
 • Imagine cu titlul Vindem săpunuri de casă Pasul 7
  7
  Solicitați ajutor de la un designer grafic publicitar pentru crearea de desene și desene sau faceți-l singur. Veți avea nevoie de imprimări specifice pentru pachetele și cărțile de vizită, cataloage și broșuri. De asemenea, veți avea nevoie de un logo pentru a pune pe etichetele produsului și pe site-ul dvs. Distribuiți cărți de vizită și broșuri clienților dvs. și trimiteți periodic cataloage actualizate cu știri și oferte.
 • Imagine cu titlul Vindeți săpunuri de casă Pasul 8
  8
  Construiți-vă spațiul online. Creați un site sau vindeți produsele dvs. pe portaluri precum eBay, Etsy sau alte magazine online. Scrieți informații sau articole despre produsele dvs. - săpunuri sau produse naturale - în diferite bloguri sau site-uri specifice. Învățați să includeți câteva cuvinte cheie, astfel încât să apară printre primele rezultate ale căutărilor utilizatorilor. Faceți publicitate pe site-urile despre care considerați că sunt frecventate de potențialii dvs. clienți.
 • Imagine cu titlul Vindeți săpunuri de casă Pasul 9
  9
  Cereți unor magazine locale să vă plaseze produsele pe rafturile lor și în casetele de afișare. Interacționați cu comercianții cu amănuntul sau cu magazinele online pentru a vedea dacă acceptă produse noi.
 • Imagine cu titlul Vindem săpunuri de casă Pasul 10
  10
  Îmbunătățiți-vă abilitățile. Convingerea clienților dvs. de a cumpăra mai multe produse sau de a cere comercianților cu amănuntul să vă cumpere săpunuri poate fi o sarcină foarte dificilă. Amintiți-vă întotdeauna să fiți amabili și amabili, dar, mai presus de toate, întotdeauna să credeți în ceea ce vindeți. Luați în considerare ideea de a vă întoarce la cineva care este de comerț și are experiență în gestionarea de noi afaceri.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit