gtemata.com

Cum să vindeți publicitate pe hârtie tipărită

Desi dealerii tot mai multe sunt încurajate pentru a face publicitate produsele și serviciile lor prin intermediul mijloacelor electronice, ma uit la televizor, asculta la radio și, desigur, de cotitură la Internet, există încă o cerere mare de publicitate pe suporturi de imprimare tradiționale, cum ar fi ziare sau reviste. Urmați aceste sfaturi dacă sunteți dispus să învățați cum să vindeți publicitate pe mai multe media tradiționale.

paşi

Imagine intitulată Vânzare publicitate de imprimare Pasul 1
1
Găsiți o platformă de imprimare bună. Există multe ziare, reviste și tabloide care caută oameni de vânzări. Cele mai multe posturi de publicitate se bazează pe comisioane, așa că asigurați-vă că vă simțiți confortabil cu acest format înainte de a vă angaja timp și efort în vânzările de publicitate. Dacă platforma companiei și practicile sale de piață sunt compatibile cu standardele dvs., vă puteți găsi și mai confortabil prin afiliere.
 • Imagine intitulată Vânzare publicitate de imprimare Pasul 2
  2
  Clarificați-vă așteptările cu angajatorii dvs. Dacă aveți de gând pe vânzarea de publicitate mass-media de imprimare pentru o companie, trebuie să înțelegem mai întâi în mod clar bugetul, limitele dvs. teritoriale, în cazul în care vi se va atribui un cont pentru cheltuieli sau alte beneficii, cum ar fi un telefon mobil sau o masina de companie. Asigurați-vă că angajatorii dvs. înțeleg beneficiile reciproce ale efortului echipei.
 • Imagine intitulată Vânzarea publicității de imprimare Pasul 3
  3


  Lansați o campanie agresivă de publicitate. Deși există câteva excepții, oportunitățile de vânzări nu apar în număr mare prin publicitatea în ziare și reviste. Dacă vă bazați pe o publicație locală, cereți-le o listă a clienților lor anteriori și combinați un apel telefonic sau o vizită individuală la publicitatea pe suport de hârtie. Acest grup de clienți ar putea fi cea mai bună resursă pentru a obține vânzări rapide.
 • Adresați-vă Camerei de Comerț din zona dvs. pentru o listă completă a afacerilor locale sau răsfoiți directorul telefonic. Începeți să contactați-i imediat.
 • Sunați noilor manageri și proprietari de afaceri în fiecare zi pentru a vă prezenta. Mulți clienți se pot simți mai confortabil cunoscându-vă personal.
 • Imagine intitulată Vânzare publicitate de imprimare Pasul 4
  4
  Creați o bază de date ordonată. Mențineți numele, numerele de telefon și adresa de e-mail a fiecărui contact. Verificați-le frecvent. Chiar dacă nu trebuie să pot vinde un anunț de fiecare dată, este esențială construirea unei liste de clienți. Elaborarea unei liste de potențiali clienți este crucială pentru asigurarea mai multor vânzări viitoare.
 • Imagine intitulată Vânzarea publicității de imprimare Pasul 5
  5
  Personalizați-vă tehnicile de vânzare. Fii prietenos și politicos. Dacă este posibil, faceți o întâlnire și sunteți la timp. Luați act de informațiile relevante, cum ar fi aniversările companiei, pentru a vă ajuta clienții să genereze o campanie de publicitate orientată. Distribuiți cărțile de vizită împreună cu fotografia, numărul de telefon mobil și adresa dvs. de e-mail.
 • Imagine intitulată Vânzarea publicității de imprimare Pasul 6
  6
  Îmbunătățiți-vă abilitățile de lucru prin educație. Puteți găsi cursuri locale sau webinarii online, care vă vor învăța cele mai bune modalități de a face publicitate, chiar și pe mediile tradiționale. Aflați mai multe despre expresiile din acest domeniu ca „gramaj“ (greutatea hârtiei, exprimată în grame pe metru pătrat), sau „logo-ul“ (adică, personajul în care este scris un nume de companie). Profitați de cele mai recente cărți și videoclipuri de pe acest subiect pentru a produce mai multe vânzări.
 • Unul dintre scopurile educației ar trebui să fie acela de a vă oferi principiile care vă pot face să înțelegeți cum să luați cea mai convenabilă decizie la momentul potrivit. Înțelegerea modului de a face o vânzare este un aspect critic al oricărei afaceri.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit