gtemata.com

Cum să trăiești în comuniune cu Isus

Isus și-a dat viața pentru noi, pentru ca noi să putem trăi intens. El ne-a eliberat de păcatele noastre, plătind datoriile noastre imense. De ce să nu vă puneți viața în slujba Domnului? A trăi pentru Mântuitor are un sens mai mare decât să trăim pentru noi înșine. Cum să urmați pașii Săi, pentru ca mulți să fie mântuiți prin prezența noastră datorită intervenției Sale? Și cum să salvezi cel puțin pe cineva, dacă nu putem salva mulți? Mai jos, veți găsi câțiva pași importanți care vă vor ajuta să vă scoateți esența interioară în viață.

paşi

Imagine intitulată Live pentru Isus Pasul 1
1
Rugați-vă: Prin rugăciune, stabilim o relație personală cu Dumnezeu, putem vorbi cu El, considerându-l ca fiind un tată, sau putem recita rugăciunea dată de Isus prin ucenicii Săi: "Tatăl nostru, care ești în ceruri, sfințește Numele Tău, vine Împărăția Ta, voia Ta se va face pe pământ așa cum este în ceruri. Dă-ne în această zi pâinea noastră zilnică și ne iartă nelegiuirile noastre, pe măsură ce iartăm pe cei care păcătuiesc împotriva noastră și nu ne conduc în ispită, dar ne izbăvește de rău.". Revedeți-o și apoi folosiți-o ca model rugăciune să comunice cu Domnul.
 • Imagine intitulată Live for Jesus Step 2
  2
  Trăiți în modul în care v-a chemat Dumnezeu: Fiecare om este prețios în ochii Domnului. Dumnezeu dorește mereu ca oamenii să trăiască fericit, prosperând. Folosiți-vă obiceiul să citiți textele creștine, urmărind programe spirituale și ajutându-i pe alții.
 • Imagine intitulată Live pentru Isus Pasul 3
  3
  Urmați învățăturile lui Hristos: Învățăturile lui Hristos sunt prezente în Biblie și în biserică. Du-te la Liturghie duminică și mulțumiți Domnului pentru că ne-a salvat de toate problemele și dificultățile.
 • Imagine intitulată Live pentru Isus Pasul 4
  4
  Onorați pe Dumnezeu: Lăudați, mulțumiți și oferiți altora, precum și Domnului. El este omnipotent, omniscient și omniprezent, așa cum este el Duhul Său care locuiește în voi. Trebuie să-I mulțumim pentru ceea ce suntem astăzi. Dumnezeu este dragoste. El ne invită să trăim în Împărăția Sa în orice moment. Este alegerea noastră să acceptăm sau să refuzăm. Bun venit cu brațele deschise.
 • Imagine intitulată Live for Jesus Step 5
  5
  Dragostea următoare: Când (în timp ce) ne iubim pe aproapele nostru, ne iubim pe noi înșine. Suntem cu toții parte a unei unități, chiar dacă trăim fiecare într-un alt corp fizic: suntem un întreg în Hristos. Darul dragostei lui Dumnezeu aduce fericire, succes, răbdare, armonie, pace, integritate, onestitate, îndemânare și speranță.
 • Imagine intitulată Live pentru Isus Pasul 6


  6
  Urmați binele și neprihănirea: În sine este un lucru minunat să faci bine prin a acționa cu bunătate (în modul lui Hristos). Dacă nu ai dreptate, ești destinat pentru eșec. Trebuie să depășim orice nelegiuire datorită lui Isus, care ne sprijină și ne întărește. Domnul nostru a cucerit deja lumea pentru totdeauna.
 • Imagine intitulată Live pentru Isus Pasul 7
  7
  Citiți Biblia: Luați 5-10 minute pe zi pentru a înțelege viața lui Isus și dragostea Lui în viața noastră de zi cu zi. Meditează asupra Cuvântului lui Dumnezeu: Dumnezeul nostru trăiește în noi. Trebuie doar să îl descoperim în noi înșine prin Isus Hristos, nu numai prin dorința sau prin a face o idee, ci și prin principiile Sale perfecte.
 • Imagine intitulată Live pentru Isus Pasul 8
  8
  Trimiteți-vă darurile: Isus Și-a dat viața pentru noi, un dar al mântuirii pentru oameni. Trebuie să împărtășim binecuvântarea, înțelepciunea, bogățiile care ne caracterizează - indiferent dacă sunt mari sau mici - și astfel putem să ne aducem credința în multe sfere și căi. Ceea ce dăm va fi înmulțit, îmbogățit și revărsat.
 • Imagine intitulată Live pentru Isus Pasul 9
  9
  Încurajați următoarea: Trebuie să motivăm, să inspirăm, să ne întărim și să îi încurajăm. Păstrați așa, cel puțin cu o persoană care nu face parte din familia ta sau din apropiații tăi, dar care ar putea trăi lângă tine. La rândul lui, Dumnezeu vă va aduce mulți, dacă nu milioane de oameni, din care să luați un exemplu.
 • Imagine intitulată Live pentru Isus Pasul 10
  10
  Lucrați cu ceilalți: Ce susțineți poate fi diferit de ceea ce gândește o altă persoană. Ceea ce spuneți poate fi diferit de ceea ce auziți. Prin urmare, ar trebui să luăm în considerare colaborarea pentru a ne înțelege reciproc punctele de vedere și pentru a trăi cu entuziasm.
 • Sfaturi

  • Isus bate la ușă în inima noastră. Deschideți ușa să intrați și să lucrați prin noi pentru binele nostru și pentru copiii lui Dumnezeu.
  • Isus a spus: "Tot ce ai făcut unui dintre acești frați mai mici ai mei mi-ai făcut-o" (Matei 25:40).
 • Închide ochii când te rogi. Căutați prezența lui Dumnezeu. Isus Hristos este deschis tuturor.
 • Avertismente

  • Nu vă condamnați pentru că nu sunteți perfect sau excepțional. Insistați-vă, încercând să vă aduceți contribuția. Ridică-te și recuperează-te când te împiedici în fața unei idei, a unui cuvânt și a unei acțiuni, la fel ca oricine altcineva.
  • Nu împiedicați, critizați, condamnați și plângeți, dar

   dă-ți contribuția pentru ca fiecare creștin să-și poată juca rolul.
  • Nu interpretați trivial cuvântul lui Isus: trăiți pentru el și în el.
  • Nu folosiți numele lui Isus pentru a satisface "nevoi" greșit. Căutați o vocație mai înaltă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit