gtemata.com

Cum să venerezi pe Isus Hristos

Oamenii înțeleg adesea greșit sensul venerării. Venerarea lui Isus Hristos are două sensuri: acest articol le expune pe amândouă, pe lângă explicarea modului potrivit de a face acest lucru.

paşi

Imaginea intitulată Îl închinați pe Isus Hristos Pasul 1
1
Împărtășește-ți viața lui Isus Hristos.
 • Imagine cu titlul Îl închinați lui Isus Hristos Pasul 2
  2
  Găsiți o biserică. Este important să găsiți o biserică potrivită pentru dvs. Nu toți sunt în același fel. De asemenea, este posibil ca nu există biserică în cartierul în care vă simțiți confortabil. În acest caz, fiți răbdători și continuați să căutați. În Scrisoarea către Evrei 10:25 citim: "Nu ne dezertez întâlnirile, așa cum unii au un obicei de a face, ci să ne îndemnăm unul pe celălalt, mai ales când vedeți apropierea Domnului.". Fiți răbdători: având în vedere numărul mare de biserici din lume, cu siguranță veți găsi unul care vă convine.
 • Imagine cu numele de închinare a lui Isus Hristos Pasul 3
  3
  Obțineți o Biblie. Multe religii se referă la cărți. Biblia este textul sacru al creștinismului. Studiind Biblia, îți poți extinde cunoștința despre Dumnezeu și, în felul acesta, știi cum să faci fapte bune pentru el și să-l veneri.
 • Imagine cu numele de închinare a lui Isus Hristos Pasul 4
  4
  Răspândiți vestea bună. Creștinismul este una dintre cele mai populare religii din lume, dar, așa cum am menționat mai sus, putem să ne închinăm lui Dumnezeu și lui Hristos răspândind vestea bună.
 • Fiți atenți la acest pasaj. Oamenii ar putea crede că doriți să vă impuneți credința altora și, chiar mai rău, în unele cazuri ar putea chiar să aibă dreptate. După cum a spus Sfântul Francisc de Assisi, "Predicați Evanghelia în orice moment și, dacă este cu adevărat necesar, folosiți și cuvinte". Cea mai bună cale de a răspândi cuvântul este de a acționa ca creștini. Fiți amabili cu ceilalți când vă tratează prost. În acest fel, vă va fi mai greu să vă aflați în situații nefericite.
 • Imaginea intitulată Îl închipui pe Isus Hristos Pasul 5


  5
  Primiți poruncile lui Isus și acționați după cuvântul său, pentru că este un dar pe care la oferit tuturor ucenicilor Săi.
 • Imaginea intitulată Lăcașul lui Isus Hristos Pasul 6
  6
  Rugați-vă lui Hristos și rugați-vă foarte mult.
 • Imaginea intitulată Lăcașul lui Isus Hristos Pasul 7
  7
  Fiți botezați. Botezul este un anunț public despre faptul că te-ai lăsat la o parte "bătrânul" să o înlocuiți "noul om". Este o profesie publică a credinței. Unele biserici botează oamenii ca copii - unii o fac în public, unii în particular.
 • 8
  Primiți sacramentele. Ele sunt darul pe care Cristos ne-a dat-o.
 • Sfaturi

  • Găsirea unei biserici care este a doua casă pentru dvs. este un lucru bun. Trebuie să fii capabil să fii fericit în biserica ta. Ar trebui să fie un loc pe care îl iubești!
  • Ca instrumente de venerație, unele confesiuni folosesc rozariile, citesc alte scrieri creștine, cum ar fi cele ale părinților bisericii, folosesc lumânări aprinse într-un sanctuar sau ard tămâie.
  • Aveți un profund respect pentru Fecioara Maria, pentru că ea este mama Domnului nostru Isus Hristos, copilul întrupat al lui Dumnezeu. Acceptați-o ca mama ta cea mai sfântă.
  • Conținutul Bibliei variază de la mărturisire la mărturisire. De exemplu, Biblia Catolică conține în Vechiul Testament șapte cărți decât Biblia protestantă (versiunea regelui James). Biblia Ortodoxă conține mai multe cărți, în Vechiul Testament, comparativ cu cea catolică. Pe de altă parte, Noul Testament este același în toate confesiunile creștine.

  Lucruri de care ai nevoie

  • O Biblie
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit