gtemata.com

Cum se utilizează o păpușă Voodoo

Păpuși Voodoo provin de la diaspora africană ca parte a tradițiilor spirituale. Utilizarea lor este încă prezentă în voodoo-ul New Orleans și până în prezent este un element foarte important al Vodou din Haiti. În ciuda imaginației colective, le asociați cu un mijloc de a influența negativ o persoană, în realitate este un instrument pentru a aduce binele în viața proprie și în cel al altora, prin care se întreabă iubirea, protecția, succesul, vindecarea și multe altele . Papusa este adesea reprezentarea persoanei pentru care cereți bunăvoința spiritelor. Pentru unii, voodoo este o religie, pentru alții un mister, în timp ce pentru alții este încă un mijloc de a promova schimbări pozitive în viața cuiva.

paşi

Partea 1
Construirea unei păpuși voodoo pentru a reprezenta o persoană

Imaginea intitulată Utilizați o păpușă Voodoo Pasul 1
1
Vizualizați persoana pe care doriți să o reprezentați. Când faceți o păpușă, trebuie să aveți în minte persoana căreia doriți să o reglați și cum doriți să îi influențezi. Deoarece voodoo se bazează în principal pe legătura dintre individ și spirite, este important ca păpușa pe care o țineți în mâinile dvs. să simbolizeze persoana pe care doriți să o aduceți bine sau rău.
 • Imaginea intitulată Utilizați o păpușă Voodoo Pasul 2
  2
  Construiți păpușa folosind o fotografie. O modalitate de a face o replică voodoo a persoanei este de a imprima o imagine de lungime întreagă a individului și a coase-o pe țesătura păpușii. Când ați găsit și tipărit imaginea, decupați contururile corpului și utilizați materialul ca fundul fotografiei. Pe măsură ce începeți să coaseți fotografia păpușii, completați-o cu căptușeala.
 • Imaginea intitulată Folosiți o păpușă Voodoo Pasul 3
  3
  Creați o păpușă cu obiecte personale. Este posibil să nu aveți o imagine a persoanei pe care doriți să o reprezentați sau preferați să o creați utilizând un obiect asociat cu persoana respectivă. O încuietoare de păr sau o bucată de îmbrăcăminte este perfectă pentru acest scop. Găsiți niște fire de cusut, sfoară sau țesătură și coaseți sau construiți o păpușă simplă. În cele din urmă, el stabilește obiectul păpușii pentru a reprezenta persoana respectivă.
 • Imaginea intitulată Folosiți o păpușă Voodoo Step 4
  4
  Împachetează păpușa. Chiar înainte de a vă gândi să o utilizați, trebuie să o purificați pentru a neutraliza toate energiile anterioare și a avea una "tabula rasa" în jurul căruia vă puteți organiza ritualurile. Pentru a face acest lucru, puneți-vă mâinile pe păpușă și direcționați-vă toată energia către ea pentru a vă concentra asupra făurării ei pure și virgine. Puteți spăla-o cu apă sărată, acoperiți-o cu purificatoare de tămâie (de exemplu, salvie sau lemn de santal) sau expuneți-o la lumina naturală a soarelui sau a lunii. Alternativ, îl puteți îngropa în pământ și permiteți universului și naturii mamei să își transforme energia.
 • Cel mai probabil, obiectul pe care l-ați folosit pentru a construi păpușa va fi permeabil cu alte energii, deci nu trebuie să neglijați niciodată pasul de purificare, astfel încât energiile să nu devină confuze și dezorientate.
 • Pentru a ușura procesul de purificare, utilizați obiecte sau unelte care au avut puțin contact cu ceilalți, dacă nu doriți ca acest obiect să reprezinte o anumită persoană.
 • Partea 2
  Utilizați Voodoo pentru beneficii

  Imaginea intitulată Folosiți o păpușă Voodoo Pasul 5
  1
  Concentrați-vă pe dorințele voastre. Unul dintre scopurile păpușii voodoo este să te ajute să meditezi și să te concentrezi. Ținând-o în mână, concentrați-vă asupra efectului pe care sperați să îl atingeți. De asemenea, puteți cumpăra păpuși care simbolizează aspecte precum fertilitatea, căsătoria, norocul, prosperitatea sau una care reprezintă spiritele.
  • Acest proces necesită răbdare, iar mintea trebuie să fie lipsită de gânduri distragatoare. De aceea se face referire la meditație: trebuie să vă liniștiți sufletul și să intrați spiritual în armonie cu dorințele voastre.
  • Puteți încerca să aduceți bine nu numai în viața voastră, ci și în cea a altora. Dacă doriți să aduceți noroc unei persoane, puteți folosi același ritual, dar va trebui să aveți o păpușă pentru a reprezenta acea persoană și a vă concentra pe dorințe în avantajul dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Utilizați o păpușă Voodoo Step 6
  2


  Folosiți ace de diferite culori. În mod tradițional, există șapte culori pe care le puteți utiliza și care indică zona pe care doriți să vă concentrați. Această tehnică însoțește îndeaproape cea a concentrării, dar reamintește că meditația și amintirea sunt cea mai importantă fază, în timp ce utilizarea acelor este o metodă care trebuie utilizată ulterior. După ce ați decis ce aspecte ale vieții dvs. doriți să le schimbați, introduceți știftul culorii corespunzătoare în papusa voodoo. Capul reprezintă tot ceea ce are de-a face cu cunoașterea, inima cu emoții și abdomenul cu senzații impulsive sau intuiții. Deci, dacă vrei să ai putere în viața prietenului tău, ia un pin roșu și pune-l în cap. Dacă doriți dragoste, alegeți pinul albastru și introduceți-l în inimă. Iată diferitele culori și ce reprezintă acestea:
 • Galben:
 • Verde:
 • Alb: vindecare-
 • Roșu:
 • Viola: spiritualitate -
 • Albastru: dragoste-
 • Negru: eliminați energiile negative.
 • Imaginea intitulată Utilizați o păpușă Voodoo Pasul 7
  3
  Faceți o cerere la spiritele voodoo. Loasii, gemenii și morții sunt toate spirite de voodoo care interacționează pentru a aduce lucruri diferite în viața oamenilor. Pentru a le convoca, trebuie să construiți sau să vă obțineți o păpușă de spirit, să vă concentrați asupra a ceea ce doriți să obțineți, să aprindeți o lumânare de culoare corectă în funcție de spirit și să oferiți un sacrificiu.
 • Loas interacționează cu oamenii de pe pământ și sunt spiritele celor mai importante forțe din univers: bine, rău, sănătate, reproducere și toate aspectele vieții de zi cu zi. Există multe tipuri de Loas și este practic imposibil să le afișezi toate - cu toate acestea, cu unele cercetări bune, puteți găsi unul potrivit în care să vă adresați invocărilor.
 • Gemenii sunt un set misterios de forțe opuse: fericire și tristețe, bine și rău și așa mai departe. Când sunt onorați, ei îi ajută pe oameni să profite din viața lor.
 • Morții sunt sufletele membrilor decedați ai familiei unei persoane care, totuși, familia nu a mai fost încă "revendicat". Dacă morții sunt ignorați, ei pot deveni periculoși, dar dacă sunt onorați și respectați atunci se dovedesc a fi foarte folositori.
 • Partea 3
  Utilizați Voodoo pentru scopuri malefice

  Imaginea intitulată Utilizați o păpușă Voodoo Step 8
  1
  Utilizați ace de culoare pentru a deteriora o persoană. Deși ele sunt folosite în general pe o păpușă voodoo pentru a aduce binele în viața ta și în cel al altora, în unele cazuri pini sunt obișnuiți să facă rău. De exemplu, dacă doriți să aveți control asupra unei persoane, utilizați știftul roșu, concentrați asupra tipului de putere pe care doriți să-l supuneți persoanei și fixați-l în capul păpușii.
 • Imaginea intitulată Utilizați o păpușă Voodoo Pasul 9
  2
  Cereți spiritului să acționeze în numele vostru. Utilizați o păpușă care reprezintă spiritul pe care doriți să-l evocați, construiți un altar pentru păpușă, concentrați-vă asupra persoanei pe care doriți să o răniți sau care doriți să aduceți nenorocire și cereți spiritului să acționeze în conformitate cu dorințele dumneavoastră. La fel ca atunci când faceți o cerere pentru dvs., amintiți-vă să luminați o lumânare de culoarea corectă, bazată pe spirit, și să oferiți un sacrificiu.
 • Imaginea intitulată Utilizați o păpușă Voodoo Step 10
  3
  Restaurează tehnicile clasice de tortură. Dacă doriți să invocați răul pe cineva printr-o păpușă care o reprezintă, atunci puteți folosi ace normale sau pini, o frânghie, o sârmă de metal, apă sau orice alt instrument de tortură pe care îl doriți. În cele din urmă, urmând tehnicile de concentrare, concentrându-vă asupra persoanei pe care doriți să o faceți și asupra acțiunilor pe care le vărsați împotriva ei.
 • Nu uitați să curățați păpușa de energiile trecute. În cazul în care papusa a fost asociată cu altcineva, atunci răul ar putea cădea pe această altă persoană pe care nu vreți să o răniți!
 • Cei mai mulți practicanți voodoo recomandă să folosească păpuși numai pentru a face bine, deoarece, așa cum se spune, "care seamănă vântul, colectează furtună".
 • Sfaturi

  • Papusa este folosită pentru a reprezenta spiritul unei anumite persoane. Ar trebui să vă adresați-i ca și cum ați vorbi cu acea persoană, cerându-i să-și schimbe atitudinea și astfel să-și influențeze comportamentul pe baza voinței și dorințelor voastre.
  • Cele mai multe practici voodoo necesită o legătură cu universul și spiritele. Dacă vă îndoiți de puterea lor sau dacă nu vă puteți concentra asupra acestei conexiuni, voodoo-ul dvs. va avea probabil un efect.
  • Voodoo-ul din New Orleans are nevoie de păpuși pentru a fi binecuvântați de un practician expert, astfel încât aceștia se conectează direct cu spiritele.

  Avertismente

  • Dacă vă abuzați de păpușile voodoo, karma va veni la voi și vă va aduce conflicte, accidente, depresie, rău și chiar moarte.
  • Amintiți-vă că dacă decideți să utilizați papusa pentru a vă răni, va trebui să suferiți karma, deci fiți foarte atent!
  • Păpușile Voodoo absoarbe energiile celor care le-au folosit, deci nu ar trebui să folosiți niciodată papusa altcuiva.
  • Puterile păpușii voodoo nu au fost dovedite științific.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Păpușă Voodoo
  • Inele colorate
  • Păpușă Voodoo specifică pentru un anumit spirit la care doriți să faceți o cerere
  • Imagine, blocare de păr sau obiect al persoanei reprezentate de papusa voodoo
  • Lumânări de diferite culori pentru diferite băuturi spirtoase
  • Plăci de lemn sau platformă pentru a crea un altar
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit