gtemata.com

Cum să câștigi o alegere locală

Dacă sunteți interesat în a vă ajuta comunitatea în mod concret, o modalitate bună este de a alerga pentru alegerile locale. O autoritate locală acoperă, în general, o zonă nu mai mare de 80 de kilometri de casa dvs. în toate direcțiile. Amploarea provinciilor poate varia de la o regiune la alta, dar "local" în acest caz înseamnă aproape de casă. Un potențial candidat trebuie să cunoască cele mai importante aspecte ale desfășurării unei campanii electorale. Următoarele sfaturi vă vor ajuta să vă măriți șansele de a câștiga alegerile locale.

paşi

Imaginea intitulată Câștiga un pas local de alegeri 1
1
Decideți care birou politic este cel mai potrivit pentru dvs.
 • Imaginea intitulată Câștiga un pas local al alegerilor 2
  2
  Evaluați abilitățile, experiența și interesele dvs. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți poziția și instituția (provincia, oraș, regiune, stat) în care abilitățile dvs. pot fi mai utile pentru comunitate
 • Imagine intitulată Câștiga un proces electoral local Pasul 3
  3
  Determinați dacă aveți acces la fondurile necesare pentru desfășurarea unei campanii electorale. Desfășurarea unei campanii electorale poate fi destul de costisitoare. De asemenea, puteți să vă sprijiniți cererea prin sprijinul oamenilor obișnuiți, ca modalitate de a reduce bugetul campaniei dvs.
 • Imaginea intitulată Câștiga un proces electoral local Pasul 4
  4
  Colectați opiniile celor mai apropiați de dvs., de membrii comunității și de organizațiile locale cu privire la decizia de a vă solicita acest birou pentru a obține o idee inițială despre sprijinul pe care îl aveți în comunitatea dvs.
 • Imaginea intitulată
  5
  Documented despre comunitatea ta, este foarte important să te uiți dincolo de ceea ce crezi nevoia să se schimbe. Implicați activ comunitatea dvs. pentru a înțelege ceea ce cred că trebuie să fie îmbunătățit.
 • Imaginea intitulată Câștiga un proces electoral local 6
  6
  Faceți o listă de oameni respectați și de încredere în comunitate. Vizitați aceste persoane pentru sfaturi și întrebați-le dacă vă vor sprijini în mod public cererea.
 • Imaginea intitulată
  7
  După vizitarea comunității și a personalităților sale proeminente, elaborați un program pe care credeți că îl va aduce cel mai mult beneficiu comunității. Apoi, trebuie să vă gândiți la discursul dvs., în care trebuie să subliniați motivele pentru care sunteți un candidat excelent, să explicați cum intenționați să îmbunătățiți comunitatea și, mai important, să cereți sprijinul alegătorilor.
 • Imaginea intitulată Câștigați un proces electoral local 8
  8
  În funcție de instituția pentru care sunteți candidat, puteți lua în considerare angajarea unui lider al campaniei sau recrutarea unei persoane din cadrul unei comunități de experți care se angajează să vă ajute să vă coordonați campania. Un bun manager de campanie trebuie să fie luminos, motivat, organizat și dispus să muncească din greu la fel de mult ca tine. Această cifră are grijă de calendar, întâlniri și alte detalii minore.
 • Imaginea intitulată
  9
  Fiți conștienți de limitele dvs., atât psihice, cât și fizice. A fi un candidat pentru o anumită poziție poate fi o întreprindere exhaustivă, indiferent de autoritatea locală în care sunteți candidat. O campanie electorală ocupă 24 de ore pe zi, nu se termină până la încheierea votului în ziua alegerilor. Sfat util este să vă gândiți la acest lucru ca pe un maraton, nu ca pe un sprint, ceea ce înseamnă găsirea unui ritm potrivit pe care îl puteți menține pe durata campaniei.


 • Imaginea intitulată Câștiga un pas local de alegeri 10
  10
  În acest moment, acțiunea dvs. de implicare în comunitate va inspira voluntarii care doresc să vă sprijine candidatura. Depinde de dvs. să-i motivați pe voluntari și va fi de datoria managerului de campanie (dacă aveți unul) să-i gestionați. Organizarea adecvată este esențială pentru a se asigura că acești voluntari sunt exploatați în mod eficient. Asigurați-vă că aveți grija adecvată de voluntari, la urma urmei lucrează timp de ore libere pentru dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Câștigați un pas local de alegeri 11
  11
  O campanie de succes, de asemenea, implică adesea promovarea de la ușă la ușă, care permite candidatului să întâlnească un număr mai mare de cetățeni comunitari și îi implică pe aceștia să înțeleagă ceea ce consideră că este nevoie să se îmbunătățească. De asemenea, candidatul are posibilitatea de a cere permisiunea de a pune un semn pentru a-și susține candidatura. Aceste semne reprezintă o modalitate excelentă de a arăta oamenilor sprijinul pe care îl aveți în comunitate. Oamenii apreciază cu adevărat că văd candidatul în persoană și ei salută faptul că l-ați rugat să vă voteze. Mai ales atunci când se duc la secția de votare în ziua alegerilor!
 • Imaginea intitulată Câștiga un pas local pentru alegeri 12
  12
  Creați fluturași, bannere, autocolante, pini și semne pentru a fi distribuite de la ușă la ușă, la evenimente comunitare, la parcuri, la toate locurile unde există oameni pe care tu și voluntarii noștri nu doriți să lăsați în urmă. Luați în considerare trimiterea de scrisori cu informații despre campania dvs. pentru a ajunge la alegătorii frecvenți. Notă: Este important să respectați legislația privind campaniile electorale locale.
 • Imaginea intitulată Câștiga un pas local pentru alegeri 13
  13
  Organizați evenimente care permit oamenilor din comunitate să se întâlnească cu candidatul. Aceste evenimente nu trebuie să fie mari sau excesive. Ele servesc doar pentru a avea ocazia de a vă împărtăși programul și de a arăta de ce sunteți cei mai buni pentru a servi comunitatea. Din nou, cea mai importantă parte a discursurilor dvs. este de a cere oamenilor votul lor. Aceste evenimente sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a face presa să scrie ceva despre călătoria dvs. pentru acea acuzație. În multe orașe este dificil, dar nu imposibil, să obțineți o acoperire adecvată a presei pentru alegerile locale, dar asta nu înseamnă că nici măcar nu trebuie să încercați.
 • Imaginea intitulată Câștigați un pas local de alegeri 14
  14
  În timpul campaniei dvs. puteți elibera comunicate de presă pentru mass-media locală, dar nu vă bazați pe faptul că ei continuă să scrie despre alegerea dvs. Vă poate oferi un avantaj strategic cumpărarea paginilor de publicitate în ziarele locale sau difuzarea anunțurilor pe radiourile locale, însă toate acestea implică costuri. Consultați managerul de campanie sau dacă nu aveți unul, luați în considerare eficacitatea acestui efort. Ar trebui să știți dacă citesc ziarele din comunitatea dvs. sau care sunt cele mai populare posturi de radio. Dacă nu puteți răspunde la aceste întrebări, trebuie să lucrați mai mult. Punto. Dacă nu știți ce vă place comunitatea, cum vă puteți aștepta ca ei să vă aleagă să vă reprezentați interesele?
 • Imaginea intitulată Câștigați o etapă electorală locală 15
  15
  Purtătorii de fonduri pot fi mari sau mici, indiferent de numărul celor prezenți, dimensiunea donațiilor este importantă. În funcție de poziția la care ați aplicat sau de modul în care dumneavoastră, candidatul, a decis să vă desfășurați campania în stadii incipiente, aceasta va afecta strângerea de fonduri. Ați decis să cheltuiți, să cheltuiți, să cheltuiți sau ați ales o abordare mai mult "popular" prin sprijinul oamenilor? Victoriile au venit cu ambele metode, este o decizie care depinde de tine. Luați în considerare opiniile comunității atunci când stabiliți bugetul campaniei. Trebuie să știți dacă cred că o campanie electorală masivă și impresionantă este impresionantă sau dacă preferă un candidat care muncește din greu printre oameni. Adesea, în cadrul alegerilor locale, numărul de persoane implicate, mai degrabă decât suma cheltuită, are o importanță mai mare. Notă: Legile pentru finanțarea campaniei sunt foarte stricte și este important să avem o persoană care să gestioneze corect fondurile.
 • Imaginea intitulată Câștiga un pas local de alegeri 16
  16
  Nu există nici o modalitate ușoară și sigură de a câștiga alegerile, dar dacă urmați sfatul de mai sus, veți crește șansele de a câștiga. Poate ați observat că nu ați vorbit niciodată despre adversari, pentru că în calitate de candidat, singura aplicație pe care ar trebui să o interesați este a ta. Nu vă pierdeți timpul vorbind despre adversar, acel moment ar putea fi folosit mai bine pentru a arăta că sunteți cel mai bun candidat.
 • Imaginea intitulată Câștiga un pas local de alegeri 17
  17
  În alegerile locale cel mai important factor este contactul personal cu alegătorii. Există astăzi mulți oameni care te vor face să crezi că trebuie să construiești o imagine publică sau să cheltuiți foarte mulți bani pentru a impresiona alegătorii potențiali. Greșit! De cele mai multe ori, candidatul care merge pentru mai mulți kilometri, care scutură mâinile cu mai mulți oameni și joacă mai multe clopote aproape întotdeauna câștigă. În cadrul alegerilor locale, trebuie să le puneți pe primul loc și să faceți tot ce este mai bun pentru a vă întâlni cu alegătorii frecvenți.
 • Sfaturi

  • Întindeți un program în care credeți. Veți repeta acest lucru de mai multe ori în timpul perioadei electorale și, dacă nu credeți în programul dvs., și alegătorii voștri nu vor crede.
  • Dacă este posibil, anunțați-vă candidatura mai devreme, pentru a descuraja pe cei care doresc să participe la cursă.
  • Campaniile sunt câștigate prin diligență și muncă grea, iar mare parte din succes poate proveni din a fi înconjurat de oameni buni. Recrutați oameni în care aveți încredere și întotdeauna aveți grijă de voluntarii voștri.
  • Distrează-te! Aplicarea pentru o anumită sarcină este o chestiune serioasă, dar trebuie să apreciați întâlnirea cu noi oameni, trecerea la noi locuri și lupta pentru ceea ce credeți!
  • Consultați-vă cu familia, pentru că, indiferent dacă vă place sau nu, ele vor deveni parte a aspirațiilor dvs. politice, și ele vor trebui să sufere și urcările situației. Este mai bine să le pregătiți în timp pentru ceea ce se poate întâmpla. În politică, fie națională, fie locală, orice poate rămâne în legalitate.

  Avertismente

  • Căutați cerințele legale pentru biroul pe care intenționați să îl solicitați pentru a vă asigura că le respectați.
  • Asigurați-vă că știți toate regulile care reglementează alegerile locale din zona în care intenționați să aplicați.
  • Fiind aleși cauzele trecutului dvs. devin domeniu public. Înainte de a aplica, gândiți-vă dacă ceva din trecutul dvs. poate fi considerat jenant sau doriți ca acesta să rămână privat. Aceasta include și familia ta, în politica pe care o joci adeseori murdară și cineva ar putea crede că nimic și nimeni nu este în afara limitelor.
  • Politica provoacă îmbătrânirea prematură și agravarea condițiilor de sănătate. Nu crezi asta? Căutați în Google fotografiile ultimilor patru președinți înainte de alegerea lor și apoi comparați-le cu cele de la sfârșitul mandatului lor. Acest lucru este spus un pic "în jest, dar vrea să încerce un punct. Este posibil să nu fiți un candidat, dar politica, la toate nivelurile, este o sursă de stres.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit