gtemata.com

Cum se utilizează o curea pentru valize

Oamenii care călătoresc frecvent trebuie să evite cu orice preț să se confrunte cu hassle de o valiză care se deschide. Balamalele și clemele nu garantează că bagajele rămân perfect închise - curelele sunt în schimb un instrument excelent care împiedică acest risc. Este recomandabil să cumpărați unul care face din valiză și mai ușor de recunoscut, chiar mai bine dacă este dotat cu un lacăt sau o combinație. Puteți folosi cureaua pentru a păstra bagajele foarte compacte sau pentru a conecta două pungi unele cu altele în timpul transferului.

paşi

Metoda 1
Puneți bagajele în siguranță

Imaginea intitulată Utilizați o curea de bagaje Pasul 1
1
Înfășurați cureaua în jurul unei valize rigide. Una dintre funcțiile centurii este de a preveni deschiderea accidentală a bagajelor în timp ce călătoriți. Acest tip de carcasă este echipat cu un dispozitiv de blocare sau o clemă care poate fi deteriorată din cauza impactului în timpul încărcării și descărcării.
 • Dacă aveți o valiză rigidă, care are un fel de clip pe partea de sus, trebuie să-și încheie cureaua, astfel încât sonda Chiusa- menține pozițiile catarama în centrul feței frontale sau din spate a bagajelor și strângeți banda, astfel încât este aderent la suprafețe, dar fără a le îndoi.
 • Cureaua trebuie să formeze un unghi drept cu deschiderea bagajelor.
 • Imaginea intitulată Utilizați o bandă de bagaje Pasul 2
  2
  Asigurați-vă că trupa intersectează fermoarul unui valiză moale. Dacă aveți acest tip de bagaje foarte plin, cusăturile se pot sparge, dar o curea poate păstra valiza compactă chiar și în acest context.
 • Strângeți banda suficient de mult pentru a ține containerul închis, chiar dacă fermoarul trebuie să renunțe.
 • Imaginea intitulată Utilizați o curea de bagaje Pasul 3
  3
  Înfășurați mai multe valize între ele. Țineți-o pe cea mai mare verticală cu mânerul alungit și puneți al doilea în ordinea dimensiunii deasupra primului, având grijă să poziționați o parte a mânerului extins. Aduceți cureaua sub și în jurul ambelor containere trecând-o prin mâner cu două tije sau lângă margine, în cazul în care mânerul are doar o tijă.
 • Aduceți catarama în mijlocul feței frontale a valizei mai mari. Strângeți banda suficient de mult pentru a împiedica mișcarea piesei de sus, dar nu până la punctul în care este îndoit din cauza presiunii.
 • Trebuie să faceți tot posibilul pentru a vă asigura că mânerul se închide oricum, deoarece nu poate rămâne deschis în timpul transportului.
 • Imaginea intitulată Utilizați o curea de bagaje Pasul 4
  4
  Asigurați-vă siguranța fiecărei porțiuni libere a centurii. Odată înfășurat strâns în jurul valiza, poate exista o parte din partea care penzola- pentru a evita ca acest lucru rămâne blocat undeva în timpul operațiunilor de încărcare sau descărcare, infilala sub porțiunea borul centurii în sine și fixați-l cu un nod.
 • Majoritatea acestor dispozitive pot fi ajustate la diferite lungimi - deci dacă aveți nevoie să asigurați o pungă mică în loc de una mare, probabil că veți rămâne un segment lung, liber.


 • Metoda 2
  Alegeți cureaua

  Imaginea intitulată Utilizați o curea de bagaje Pasul 5
  1
  Alegeți o culoare strălucitoare. Este ușor să confundați bagajele cu cea a unei alte persoane, iar cureaua este un detaliu care vă ajută să o recunoașteți. Dacă alegeți o bandă roz, luminos verde sau multicolor, dați valiza caracteristica necesară pentru ao face să se evidențieze printre ceilalți.
  • Dacă călătorești cu alți membri ai familiei și ai bagaje similare, aripa îi permite pe toată lumea să intre în posesia lor.
 • Imaginea intitulată Utilizați o curea de bagaje Pasul 6
  2
  Acordați atenție tipului de închidere. Majoritatea benzilor au o cataramă care se deschide prin zdrobirea lor pe laturi. Acesta este probabil cel mai simplu model de lansare pe care ar trebui să-l alegeți - ar trebui să încercați să vă asigurați că îl puteți deschide fără dificultate, dar, în același timp, să nu remorcați din greșeală.
 • Unele curele au un clip de plastic sau de metal similar cu cel al curelei, prin care firul de capătul liber al fascia- cu toate acestea, acest model nu este recomandabil, deoarece trebuie să se joace o lungă perioadă de timp pentru a asigura bagajele.
 • Imaginea intitulată Utilizați o curea de bagaje Pasul 7
  3
  Alegeți o curea cu un lacăt. Acest model păstrează bagajul închis, dar oferă și o anumită protecție împotriva furtului. Unele catarame au o blocare combinată cu trei cifre care trebuie selectate pentru a fi deschise - acest lucru este un mijloc de descurajare împotriva hoților care ar dori să-și pună mâna pe conținutul valizei.
 • Deși siguranța este importantă, unii călători sfătuiesc împotriva acestui tip de centură deoarece încetinește operațiunile de control - agenții care ar dori să inspecteze bagajele nu au putut face acest lucru din cauza centurii combinate.
 • Dacă călătoriți des în Statele Unite de multe ori, puteți cumpăra o centură aprobată de către TSA. Acestea sunt modele echipate cu un passepartout în posesia agenților de securitate care pot deschide încuietoarea în caz de nevoie. Le puteți cumpăra la majoritatea aeroporturilor și la magazinele de accesorii pentru călătorii.
 • Pentru a face lucrurile mai ușoare, ar trebui să scrieți combinația și să păstrați biletul într-un loc pe care să-l puteți accesa cu ușurință - astfel, nu rămâneți blocați undeva cu o valiză pe care nu o puteți deschide.
 • Sfaturi

  • Este recomandat să înfășurați bagajele cu două curele aranjate transversal pentru a face ca închiderea să fie mai sigură.
  • Dacă utilizați aceeași centură pentru a fi un pic „de timp, ar trebui să-l inspecteze din când în când, pentru a se asigura că este în conditions- excelent dacă este uzat, s-ar putea rupe în timp ce utilizați-l.

  Avertismente

  • Curelele nu reprezintă o garanție împotriva furtului.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit