gtemata.com

Cum să etichetați o fotografie pe Facebook

pe Facebook

conținut

, Puteți vedea că oamenii v-au etichetat în fotografiile lor. Dacă doriți să aflați cum să "etichetați" prietenii dvs. în imaginile pe care le publicați pe Facebook, continuați să citiți.

paşi

Imaginea intitulată Fotografiile de pe Facebook Pasul 1
1
Conectați-vă la profilul dvs. de pe Facebook. Primul pas este să vă conectați la pagina dvs. Facebook, apoi să selectați fila "Foto". Acum, selectați albumul foto care conține imaginea pe care doriți să o etichetați. De îndată ce albumul se deschide, selectați fotografia care vă interesează, astfel încât să apară pe ecran complet.
 • Imaginea intitulată Fotografiile de pe Facebook Pasul 2
  2
  Selectați fotografia pe care doriți să o "etichetați" și, când apare pe ecran complet, căutați comentarii și linkuri în partea dreaptă.
 • Imaginea intitulată Fotografiile de pe Facebook Pasul 3
  3


  Găsiți butonul "Tag foto" și selectați-l. Acum, cursorul mouse-ului ar fi trebuit să se transforme într-o cruce.
 • Imaginea intitulată Fotografiile de pe Facebook Step 4
  4
  Selectați pe fotografie ceea ce doriți să "etichetați". Faceți clic cu mouse-ul pe imagine, va apărea o casetă în care puteți introduce numele persoanei pe care doriți să o "etichetați".
 • Imaginea intitulată Fotografiile de pe Facebook Pasul 5
  5
  După ce ați terminat etichetarea persoanelor din fotografie, selectați butonul "Etichetă finalizată" pentru a salva toate modificările pe care le-ați efectuat.
 • Sfaturi

  • Puteți "eticheta" mai mult de unul persoană care apare într-o fotografie.
  • Dacă doriți să eliminați "etichetele", deschideți imaginea care vă interesează și, în partea de jos, selectați linkul "Eliminați eticheta".
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit