gtemata.com

Cum să salvați o imagine din SnapChat pe Android fără a trimite o notificare expeditorului

Snapchat este o aplicație folosită pentru partajarea conținutului multimedia care, odată șters, este șters automat. Ideea din spatele acestei rețele sociale foarte renumite constă în faptul că imaginile sau videoclipurile trimise pot fi vizionate pentru maximum 10 secunde, după care sunt șterse de pe dispozitiv. Cu toate acestea, destinatarul unui astfel de conținut poate să le salveze pe dispozitiv sau să capteze o captură de ecran, însă în acest caz va fi trimisă o notificare expeditorului. Dacă aveți dorința sau necesitatea de a păstra o copie a unui anumit conținut fără ca cineva să știe, există mai multe aplicații ale unor terțe părți care fac acest lucru posibil.

Notă: deoarece Snapchat nu dorește ca utilizatorii să întrerupă funcționarea de bază a aplicației pentru care rețeaua socială a avut succes, încearcă în mod constant să identifice orice încercare de a încălca sistemul, de ao remedia imediat. Din acest motiv simplu, metodele descrise în acest articol nu mai pot fi potrivite pentru acest scop.

paşi

Metoda 1

Android
Imaginea intitulată Salvați imaginile Snapchat fără a notifica alții Pasul 1
1
Porniți aplicația "Setări" a dispozitivului dvs. Android. Pentru a instala o aplicație care poate salva modulul fără a trimite o notificare expeditorului, trebuie să activați instalarea programelor din surse necunoscute (adică fără a utiliza Google Play Store). Acest pas este necesar deoarece creatorii site-ului Snapchat au cerut ca Google să elimine astfel de aplicații din Magazinul Play.
 • Imaginea intitulată Salvați imaginile Snapchat fără a notifica alții Pasul 2
  2
  Selectați elementul "securitate" plasat în meniu "Setări". În acest fel veți avea acces la meniu "securitate" a dispozitivului dvs. Android.
 • Imaginea intitulată Salvați imaginile Snapchat fără a notifica alții Pasul 3
  3
  Selectați butonul de verificare "Surse necunoscute". Vi se va cere să confirmați disponibilitatea dvs. de a activa această setare. Continuați să confirmați acțiunea pentru a permite posibilitatea de a instala aplicații din surse din afara Magazinului Google Play.
 • Imaginea intitulată Salvați imaginile Snapchat fără a notifica alții Pasul 4
  4
  Utilizând browserul dispozitivului dvs., accesați adresa URL.apkmirror.com/apk/casper-io/. Acesta este linkul pentru a descărca aplicația "Casper" de pe site-ul APKMirror. Creatorii Snapchat au reușit să-i forțeze pe dezvoltatorii Casper să-și retragă aplicația de pe site-ul lor, dar este încă disponibil pentru descărcare de pe site-ul APKMirror. Acesta din urmă este un site securizat și sigur, care distribuie fișiere de instalare gratuite pentru o gamă largă de aplicații Android.
 • Imaginea intitulată Salvați imaginile Snapchat fără a notifica alții Pasul 5
  5
  Descărcați cea mai recentă versiune disponibilă a Casper. Pentru a face acest lucru, apăsați butonul de descărcare de lângă cea mai recentă versiune a aplicației. Asigurați-vă că ați instalat cea mai recentă versiune disponibilă, deoarece este foarte probabil ca persoanele mai în vârstă să nu mai poată să-și facă treaba corect.
 • După selectarea pictogramei "Descărcați", trebuie să apăsați din nou butonul "Descărcați" pentru a confirma acțiunea. Browserul dvs. de internet vă poate cere să acceptați descărcarea de intrare a fișierului de instalare. Dacă da, sunteți de acord să inițiați transferul de date.
 • Imaginea intitulată Salvați imaginile Snapchat fără a notifica alții Pasul 6
  6
  Instalați fișierul APK pe care tocmai l-ați descărcat. Deschideți bara de notificări Android, apoi atingeți notificarea despre completarea descărcării. Aceasta va începe procedura de instalare Casper. După ce permiteți instalarea aplicațiilor din surse necunoscute, aplicațiile de acest tip vor fi instalate ca orice altă aplicație descărcată din Magazin Play.
 • Imaginea intitulată Salvați imaginile Snapchat fără a notifica alții Pasul 7
  7
  Înainte de a începe Casper, creați un cont Google nou. Pentru a utiliza această aplicație, va trebui să furnizați un cont Google și o parolă valide. Acest pas este necesar pentru a permite aplicației să acceseze serviciile Snapchat. Aceștia sunt aceiași programatori care au creat-o pe Casper care a sfătuit să ia această măsură de precauție ca măsură suplimentară de securitate.
 • Crearea unui nou profil Google durează doar un minut sau două. consulta acest articol pentru mai multe informații despre acest lucru.
 • Imaginea intitulată Salvați imaginile Snapchat fără a notifica alții Pasul 8
  8
  Lansați Casper, apoi furnizați acreditări de conectare în contul dvs. Snapchat. Pentru ca aplicația să acceseze profilul tău Snapchat, trebuie să introduci numele de utilizator și parola.
 • Imaginea intitulată Salvați fotografiile Snapchat fără a notifica alții Pasul 9
  9
  Introduceți date pentru noul cont Google. Pentru a continua, va trebui să furnizați numele de utilizator și parola. După finalizare, aplicația Casper va putea să se autentifice și să se autentifice cu ajutorul informațiilor despre Snapchat.
 • Imaginea intitulată Salvați imaginile Snapchat fără a notifica alții Pasul 10
  10
  Găsiți modulul pe care doriți să îl salvați pe dispozitiv. După ce ați început Casper, veți vedea o listă cu toate cele mai recente instantanee. De asemenea, puteți selecta unul "istorie" printre toate cele pe care pur și simplu le urmăriți prin accesarea meniului principal prin apăsarea butonului.. Atingeți povestea pe care doriți să o puteți vedea toate snaps-urile individuale care o fac.
 • Imaginea intitulată Salvați imaginile Snapchat fără a notifica alții Pasul 11
  11
  Selectați un snap pentru a continua descărcarea. Aceasta vă permite să o vizualizați în interiorul Casper. Expeditorul acestui mesaj nu va fi notificat.
 • Imaginea intitulată Salvați imaginile Snapchat fără a notifica alții Pasul 12
  12
  Atingeți clipul pe care tocmai l-ați descărcat pentru a-i vedea conținutul. În acest moment, puteți revizui snap-ul de câte ori doriți, fără a fi nevoie să utilizați funcția "juca".


 • Imaginea intitulată Salvați fotografiile Snapchat fără a notifica alții Pasul 13
  13
  Pentru a salva clipul pe care îl urmăriți, apăsați butonul relevant "Descărcați". În acest fel, acesta va fi adăugat la secțiune "Memorarea memorată" din meniul principal al aplicației, oferindu-vă posibilitatea de a accesa rapid oricând doriți. De asemenea, în acest caz, expeditorul mesajului nu va primi nicio notificare.
 • Imaginea intitulată Salvați imaginile Snapchat fără a notifica alții Pasul 14
  14
  Pentru a vizualiza snap-urile pe care le-ați salvat, accesați meniul principal (apăsând butonul)), apoi selectați elementul "Memorarea memorată". Această secțiune conține toate fragmentele pe care le-ați salvat. Aceste snap-uri sunt salvate în memoria internă a dispozitivului, mai precis în dosar "Memorarea memorată" plasate în director "io.casper.android".
 • Imaginea intitulată Salvați imaginile Snapchat fără a notifica alții Pasul 15
  15
  Verificați în mod regulat dacă există actualizări noi. Menținerea la zi a aplicației Casper este un pas esențial pentru a împiedica blocarea contului. Dacă intenționați să utilizați în mod regulat Casper, consultați frecvent site-ul relevant pentru a fi la curent cu lansarea de versiuni noi.
 • Metoda 2

  Modificat iPhone (jailbreak)
  1
  Jailbreak iPhone. Pentru a putea salva snaps-urile pe care le primiți pe dispozitivul iOS, trebuie să le jailbreak. În funcție de versiunea sistemului de operare utilizat, acest proces de editare poate fi foarte complex, uneori chiar imposibil. consulta acest articol pentru mai multe detalii despre cum să procedați.
  • Dacă iPhone-ul dvs. nu poate fi modificat prin jailbreak, din cauza versiunii instalate a iOS, din păcate, nu veți putea salva snap-urile pe care le primiți fără ca expeditorul să fie informat.
 • 2
  Porniți Cydia de pe iPhone. Acesta este managerul de pachete de instalare și efectuează aceeași funcție ca Apple App Store. Cydia vă permite să descărcați și să instalați aplicația Phantom. Pictograma Cydia va apărea pe ecranul de întâmpinare al dispozitivului dvs. de îndată ce se termină jailbreak-ul.
 • 3
  Accesați cardul "căutare" plasat în colțul din dreapta jos al ecranului. Aceasta va afișa funcționalitatea de căutare a Cydia.
 • 4
  Efectuați o căutare utilizând cuvântul cheie "fantomă". În câteva momente ar trebui afișată lista cu rezultatele căutării. Aplicația Phantom este disponibilă în depozit "BigBoss", care face parte din cele preconfigurate în cadrul Cydia.
 • 5
  Alegeți aplicația "fantomă" dezvoltat de "CokePokes". Este un instrument care poate interfața cu funcționarea normală a Snapchat, permițându-vă să salvați memoria recepționată fără a fi notificată expeditorului.
 • Phantom este disponibil pentru iOS 8 și iOS 9.
 • 6
  Apăsați butonul "instala" plasat în colțul din dreapta sus al ecranului. Aplicația Phantom va fi adăugată la lista celor pregătite pentru a fi instalate.
 • 7
  Apăsați butonul pentru a începe instalarea "confirma". Aplicația va fi descărcată și instalată pe dispozitiv. Această operație poate dura câteva minute. Când ați terminat, ecranul principal va fi reconfigurat.
 • 8
  Porniți Snapchat. Aplicația Phantom adaugă propriile comenzi direct la interfața Snapchat. Pentru a accesa noile caracteristici, lansați pur și simplu aplicația Snapchat.
 • 9
  Deschideți snap-ul pe care doriți să-l salvați. Puteți salva orice captură primită direct de pe ecran. Pentru a face acest lucru, deschideți pur și simplu mesajul pe care doriți să îl salvați pe dispozitiv.
 • 10
  Apăsați butonul "Descărcați" plasat în colțul din dreapta jos al ecranului care afișează conținutul snap-ului. Acesta este un buton care a fost adăugat de instalarea Phantom și oferă acces la un nou meniu.
 • 11
  Apăsați butonul pentru a salva clipul fără a anunța expeditorul "Salvați în Fotografii". Mesajul selectat va fi salvat în album "Camera rolă" a dispozitivului. Puteți efectua procedura de salvare cu orice setare dorită.
 • 12
  Pentru a vizualiza și modifica setările Phantom, accesați meniul principal Snapchat. Pentru a face acest lucru, apăsați butonul fantomă din ecranul principal al aplicației Snapchat, apoi selectați pictograma roată. În acest moment, veți vedea o nouă opțiune care vă va permite să modificați setările de configurare Phantom.
 • Puteți configura Phantom să salveze automat toate accesările pe care le primiți. De asemenea, puteți să-l configurați pentru a stoca snap-urile într-un folder protejat prin parolă (care este copiat înapoi la iCloud) în loc să fie în album "Camera rolă" a dispozitivului.
 • 13
  Verificați periodic actualizările despre Phantom. Aceste actualizări sunt lansate în mod regulat, adesea când Snapchat îi împiedică să funcționeze corect. Dacă intenționați să utilizați frecvent aplicația Phantom, ar trebui să verificați zilnic orice actualizare lansată prin intermediul Cydia.
 • Avertismente

  • Utilizând procedura descrisă în acest articol, riscați să blocați contul dvs. Snapchat. Verificați întotdeauna actualizări noi pentru aplicațiile terță parte pe care le utilizați și sunteți gata să creați mai multe conturi Snapchat.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit