gtemata.com

Cum se resetează setările Firefox

Mozilla Firefox este cel de-al doilea browser web cel mai folosit din lume și se bucură de adepți loiali din întreaga lume. Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le garantează Firefox este faptul că este foarte personalizabil. Totul, pornind de la interfața grafică până la aspectul barei de instrumente, poate fi modificat de utilizator. Dezavantajul acestui lucru este că vă puteți confunda sau nu sunteți mulțumit de modificările pe care le-ați făcut la setările prezente la instalarea Firefox. Din fericire, puteți să vă resetați setările Firefox fără a trebui să dezinstalați și să reinstalați complet programul.

paşi

Imaginea intitulată Restaurare setări Firefox Pasul 1
1
Porniți Firefox în modul de siguranță. Modul de siguranță este o setare de diagnosticare și de reparare pentru Firefox care pornește programul fără alte opțiuni personalizabile: un pic ca Windows Safe Mode. Pentru a deschide Firefox în acest mod, faceți clic pe "start", apoi pe "alerga". În caseta de text care se va deschide, tastați "firefox -safe-mode" apoi faceți clic pe "în regulă" pentru a deschide programul.
 • Imaginea intitulată Restaurare setări Firefox Pasul 2
  2
  Alegeți setările pe care doriți să le restaurați. Când este deschis în modul Safe, Firefox afișează un meniu care vă permite să restaurați temporar sau permanent diverse setări implicite. Bifați caseta pentru fiecare setare pe care doriți să o restaurați.
 • opţiunea "Dezactivați toate componentele suplimentare" va elimina toate temele și extensiile.
 • opţiunea "Resetați controalele și bara de instrumente" va anula toate modificările aduse barei de instrumente, returnându-le la setările inițiale.
 • opţiunea "Ștergeți marcajele, cu excepția celor de rezervă" acesta va șterge setul dvs. curent de marcaje și va restabili setul original, inclus în instalarea Firefox.
 • opţiunea "Raportați toate preferințele utilizatorilor la preferințele implicite pentru Firefox" va șterge setările curente din meniu "Preferințe" (accesibil din meniu "Personalizați") și restabilește setările inițiale. Dacă ați făcut modificări în meniu "аbout: config", vor fi, de asemenea, șterse.
 • opţiunea "Restaurați motoarele de căutare inițiale", va restabili setul inițial de motoare de căutare, dar nu va elimina motoarele suplimentare instalate de dvs.
 • Imaginea intitulată Restaurați setările Firefox Pasul 3
  3


  Confirmați modificările. După ce ați selectat setările pe care doriți să le restaurați, faceți clic pe buton "Salvați modificările și reporniți-le". Aceasta va implementa permanent modificările pe care le-ați selectat și reporniți browser-ul în modul sigur. Dacă nu doriți să faceți schimbările permanente, faceți clic pe buton "Continuați în modul de siguranță".
 • Imaginea intitulată Restore Firefox Settings Step 4
  4
  Ieșiți din modul de siguranță și reporniți Firefox în mod normal. Faceți clic pe butonul "Deconectați-vă" pentru a închide modul de siguranță. Deschideți browser-ul ca de obicei pentru a vă asigura că modificările dvs. au fost salvate.
 • Imaginea intitulată Restaurare setări Firefox Pasul 5
  5
  Dacă este necesar, dezinstalați Firefox. Dacă totuși aveți probleme cu setările browserului, puteți oricând să îl dezinstalați și să reinstalați o nouă versiune de pe site-ul Web Mozilla. Aceasta va șterge toate setările și va restabili setările implicite. Programul poate fi dezinstalat de la "Panou de control".
 • Lucruri de care ai nevoie

  • calculator
  • Firefox browser web
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit