gtemata.com

Cum să vă conectați la Windows XP ca Administrator

În mediul Windows, este necesară utilizarea contului de administrator pentru a instala programe noi și pentru a schimba majoritatea setărilor sistemului de operare. Dacă utilizați computerul personal, este foarte probabil că contul dvs. este deja un administrator de sistem. În caz contrar, pentru a efectua operațiuni care necesită acest tip de autorizație, va trebui să vă conectați la computer ca administrator. Continuați să citiți pentru a afla cum.

paşi

Metoda 1

Windows XP Home Edition
Imaginea intitulată Conectați-vă la Windows XP ca Administrator Pasul 1
1
Porniți computerul în modul sigur. Dacă utilizați Windows XP Home Edition, vă puteți conecta la contul de administrator numai din ecranul de conectare a modului de siguranță. Pentru a activa modul de siguranță al computerului, reporniți și țineți apăsată tasta funcțională F8. Din meniul care apare, legat de setările avansate de pornire Windows, selectați elementul "Modul sigur".
 • Dacă sunteți singurul utilizator care utilizează computerul dvs., este foarte probabil că contul dvs. are deja drepturi administrative. Puteți să o verificați accesând "Panou de comandă" și alegerea elementului "Cont utilizator". Găsiți-vă contul și verificați dacă acesta apare "Administrator de calculatoare" în câmpul de descriere.
 • Imaginea intitulată Conectați-vă la Windows XP ca Administrator Pasul 2
  2
  Selectați contul de administrator. Când apare ecranul de întâmpinare Windows, alegeți contul de utilizator pe care îl apelează "admin" sau "administrator". Faceți clic pe pictograma relevantă pentru a vă conecta la sistem cu acest utilizator.
 • În cele mai multe cazuri, contul de administrator nu are o parolă de acces, deci la prima conectare, încercați să părăsiți câmpul "parolă" în alb.
 • Dacă ați setat o parolă de conectare pentru contul de administrator în timpul instalării Windows, tastați-o după ce vi se solicită să vă conectați.
 • Imaginea intitulată Conectați-vă la Windows XP ca Administrator Pasul 3
  3
  Recuperează parola de conectare. Dacă ați uitat parola contului de administrator, puteți utiliza un program special pentru a recupera și a modifica datele de conectare. Citiți acest ghid pentru mai multe detalii despre cum să descărcați și să utilizați OPHCrack pentru a recupera parola contului de administrator al computerului.
 • Metoda 2

  Windows XP Professional Edition

  Imaginea intitulată Conectați-vă la Windows XP ca Administrator Pasul 4
  1
  Accesați ecranul de întâmpinare Windows. Pentru aceasta, selectați meniul "start" și alegeți opțiunea "Deconectați utilizatorul" sau "Schimbați utilizatorul". Apoi, veți fi returnați pe ecranul de pornire Windows, din care puteți alege ce utilizator să vă conectați.
  • Dacă sunteți singurul utilizator care utilizează computerul dvs., este foarte probabil că contul dvs. are deja drepturi administrative. Puteți să o verificați accesând "Panou de comandă" și alegerea elementului "Cont utilizator". Găsiți-vă contul și verificați dacă formularea apare în câmpul de descriere "Administrator de calculatoare".
 • Imaginea intitulată Conectați-vă la Windows XP ca Administrator Pasul 5
  2
  Deschideți fereastra de conectare Windows NT. Pentru aceasta, din ecranul de start Windows, apăsați dublu combinația de taste de scurt metraj ^ Ctrl + ⎇ Alt + Del.
 • Imaginea intitulată Conectați-vă la Windows XP ca Administrator Pasul 6
  3
  Introduceți acreditările de conectare ale contului de administrator. Dacă ați creat un cont de administrator de sistem, introduceți numele de utilizator și parola. În caz contrar, tastați numele de utilizator "administrator" și lăsați câmpul gol "parolă".
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit