gtemata.com

Cum de a trăi o viață perfectă în Sims 3

Acest articol vă va arăta cum să construiți casa perfectă și să construiți o viață socială perfectă care să vă ducă să trăiți o viață perfectă în Sims 3.

paşi

Imagine intitulată Live a Perfect Sims 3 Life Step 1
1
Faceți clic pe opțiuni și selectați "Editați orașul". Faceți clic pe terenul gol și selectați Build / Buy. Construiți parterul casei. Începeți cu gardul extern. Păstrați 2-3 măsuri în perimetrul zonei de construcție. Selectați gardul alb și construiți un patrat care păstrează întotdeauna 2-3 măsuri interne comparativ cu granițele dvs. Acum, selectați instrumentul de perete și păstrați 1-3 metri distanță de gard. Utilizați instrumentul cameră pentru a construi o cameră mare care este suficient de mare pentru a ține o mașină. Repetați această operație pe partea opusă, asigurându-vă că cele două camere sunt simetrice. Acum, construiți bucătăria din stânga garajului și asigurați-vă că lăsați un spațiu între garaj și bucătărie, pe care îl puteți transforma mai târziu în grădina din față. Construiți camera de luat masa din bucătărie în garajul din stânga și asigurați-vă că o faceți puțin mai mare decât bucătăria. Aici ești, acum ai baza parterului tău.
 • Imagine intitulată Live a Perfect Sims 3 Life Step 2
  2
  Construiți primul etaj. Veți vedea garajele prin grila albă. Construiți camerele pentru copii deasupra fiecărui garaj prin urmărirea dimensiunilor. Împărțiți zona dintre bucătărie și sufragerie într-o baie și un studiu. Construiți o zonă suficient de mare pentru a acoperi o scară. În restul spațiului care rămâne, construiți dormitorul principal, iar în partea stângă a dormitorului se construiește și o baie mică.
 • Imagine intitulată Live a Perfect Sims 3 Life Step 3
  3
  Construiți al doilea etaj / acoperiș. Dacă doriți, puteți construi și un al treilea etaj sau puteți merge direct pe acoperiș.
 • Imagine intitulată Live a Perfect Sims 3 Life Step 4
  4
  Pereți. Pe peretele exterior, folosiți piatră sau cărămizi și utilizați același tip de material chiar și în interiorul garajelor. În bucătărie se folosesc plăci, precum cele negre și albe. În sala de mese, utilizați panouri cu culori delicate. În sălile de copii a folosit vopseaua roz pentru o cameră și cea albastră pentru cealaltă. În dormitorul principal, alegeți culoarea pe care o preferați și folosiți o vopsea turcoaz sau o tapet în baia din cameră. În studiu, în final, el folosește o pictură gri.
 • Imagine intitulată Live a Perfect Sims 3 Life Step 5
  5
  Etaj. În garaj, alegeți un tip de piatră. În bucătărie, folosiți din nou gresie albă sau negru. În sala de mese puneți un covor cu o culoare puternică (un roșu aprins este cea mai bună soluție). În camera de zi se folosește o podea din lemn. In camera fetei foloseste un covor roz si pune un albastru in camera copilului. În studio se folosesc aceleași pardoseli în camera de zi. În băi, utilizați plăcile colorate în apă și, din nou, utilizați parchetul din lemn în camera de zi din zona scărilor. În dormitorul principal puteți alege să utilizați același lemn sau un covor la alegere.
 • Imagine intitulată Live a Perfect Sims 3 Life Step 6
  6
  Uși și ferestre. Instalați mai multe ferestre în fiecare cameră. Utilizați ferestre care au flori pe o parte (asigurați-vă că le instalați cu flori orientate spre exterior). De asemenea, instalați o ușă principală și o ușă din spate, asigurându-vă că acestea sunt de același tip. Pentru camere, utilizați ușile simple din lemn și, în cele din urmă, puneți o poartă pe gardul din fața ușilor principale și secundare.
 • Imagine intitulată Live a Perfect Sims 3 Life Step 7
  7
  Decorează casa. Aceasta este cea mai ușoară parte. Utilizați instrumentul "cameră" și începeți să cumpărați. Veți vedea seturi pentru bucătărie, baie, dormitoare ... Asigurați-vă că coordonați culorile, în special în camerele pentru copii, astfel încât o cameră să fie complet roză și una albastră.


 • Imagine intitulată Live a Perfect Sims 3 Life Step 8
  8
  Grădină în spate și în fața casei. Așezați o cutie poștală și un compartiment pe ambele fețe ale ușii de intrare. Utilizați lumini exterioare și puneți-le în jurul grădinii și garajelor, lăsând suficient spațiu pentru plantare în mijlocul plantelor. Plantați florile printre luminile. Reveniți la modul de construcție pentru a crea o cale care duce de la ușa din față spre spate, unde veți pune mesele de picnic în spatele fiecărui garaj. Sistemul de coșuri pentru picnic pe fiecare masă. Cumpărați niște grătare și le așezați lângă mese și, bineînțeles, construiți o piscină în spațiul pe care l-ați lăsat. Faceți clic pe "Editați orașul" și apoi pe "cumpăra".
 • Imaginea intitulată Live a Perfect Sims 3 Life Step 9
  9
  Făcând clic pe "Creați o familie". Veți avea posibilitatea de a crea Sims-ul pentru a trăi în casă.
 • Imagine intitulată Live a Perfect Sims 3 Life Step 10
  10
  Creați un Sim.
 • Imagine intitulată Live a Perfect Sims 3 Life Step 11
  11
  Luați în considerare crearea altor Sims în familie.
 • Dacă aveți expansiunea The Sims 3 Pets, puteți adăuga, de asemenea, animale de companie cum ar fi câini și pisici. Dacă sunteți interesat să aveți un cal, amintiți-vă că veți avea nevoie de mai mult spațiu pentru el și toate nevoile acestuia.
 • Imagine intitulată Live a Perfect Sims 3 Life Step 12
  12
  Transportați-vă Simii în casă.
 • Digita "freerealestate" în linia de comandă a trucurilor pentru a vă asigura că simpii dvs. intră în casă fără a fi nevoiți să plătiți.
 • Imagine intitulată Live a Perfect Sims 3 Life Step 13
  13
  Distrează-te!
 • Sfaturi

  • Pentru a vă asigura că aveți un copil, mâncați o mulțime de pepeni în timpul sarcinii.
  • Pentru a avea un băiețel, el mănâncă multe mere însărcinate.
  • Dacă nu aveți o familie cu copii, atunci când vă mutați în noua casă, asigurați-vă că lăsați cei doi păsări să-și petreacă puțin timp pentru ei.
  • Deschideți caseta de înșelătorie (ctrl + shift + C) și tastați "motherlode" să aibă 50.000 de simoleoni sau "Kaching" pentru 1.000.
  • Setați cei doi adulți ca consoți de la început, cu excepția cazului în care doriți să organizați o petrecere de nuntă.
  • Pentru a avea un bărbat și o femeie, adu un neurochirurg în casă pentru a determina sexul copiilor. Mănâncă un pepene verde dacă eo fată și 3 mere dacă e un băiat.
  • Acest ghid servește doar pentru a vă da startul potrivit, după care vă folosiți creativitatea!
  • Trucurile fac jocul mai puțin distractiv, pentru că o mare parte din distracție este să câștigi bani prin muncă. Vă sugerez să cumpărați Sims 3 Seasons, care este foarte distractiv și are modul albastru de tipărire: puteți avea și o familie cu doi fii și patru fiice, o mamă și un tată. Puteți face loc celor doi fii și fiice cu un singur clic. E foarte simplu.

  Lucruri de care ai nevoie

  • The Sims 3 (extinderi opționale)
  • Cunoașterea unui design interior
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit