gtemata.com

Cum să vizualizați informații pe DirectX

Ați avut nevoie vreodată să cunoașteți versiunea DirectX instalată pe calculatorul dvs.? Ei bine, iată pașii simpli pentru a afla.

paşi

Imaginea intitulată Vizualizați informațiile DirectX Pasul 1
1
Dacă utilizați un sistem de operare Windows, deschideți meniul "Start" și selectați "Run".
 • Imaginea intitulată Vizualizați informațiile DirectX dvs. Pasul 2
  2
  O fereastră mică va apărea pe ecran cu un câmp text numit "Deschis:“.
 • Imaginea intitulată Vizualizați informațiile DirectX Pasul 3
  3
  În acest câmp, tastați `dxdiag` și apoi apăsați enter, ați terminat!


 • Imaginea intitulată Vizualizați informațiile DirectX Pasul 4
  4
  În fereastra care va apărea, veți găsi multe informații referitoare la configurația hardware și software a computerului.
 • Imaginea intitulată Vizualizați informațiile dvs. DirectX Pasul 5
  5
  Informațiile sunt împărțite în tab-uri. Fila "Sistem" vă va afișa informații de bază despre computer, cum ar fi data / ora, modelul procesorului, cantitatea de memorie RAM și versiunea sistemului de operare. Fila "DirectX File" afișează toate fișierele DirectX instalate pe computer și versiunea acestora. Fila "Afișare" prezintă modelul plăcii grafice instalate și rezoluția utilizată. Puteți efectua teste referitoare la caracteristicile grafice ale DirectX. Fila "Audio" oferă informații despre modelul dispozitivului de redare audio instalat pe computer. Fila "Intrare" afișează informații despre dispozitivele de control conectate la computer, cum ar fi tastatura sau mouse-ul. Fila "Rețea" arată dacă, în timpul unei sesiuni de jocuri pentru utilizatori multipli, computerul este conectat la rețea cu alte mașini. Puteți rula testele de rețea și creați un chat, unde toată lumea se poate conecta cunoscând adresa IP corectă.
 • Sfaturi

  • Utilizând programul de diagnosticare DirectX, veți putea verifica configurarea corectă a driver-elor de plăci de sunet și video.
  • Utilizând programul de diagnosticare DirectX, puteți verifica volumul de memorie RAM instalat și cantitatea de memorie a plăcii video, precum și alți parametri hardware esențiali.
  • Într-un sistem Windows Vista, selectați meniul "Start", introduceți șirul "dxdiag" în câmpul de căutare și apoi apăsați "Enter". Aceasta este cea mai ușoară și cea mai rapidă modalitate prin care utilizatorii pot accesa programul de diagnosticare DirectX.
  • O metodă alternativă pentru a deschide fereastra "Run": utilizați combinația de taste "Windows + R". Tasta "Windows" se află în mod normal între tastele "Ctrl" și "Alt".

  Avertismente

  • Modificarea unor opțiuni (cum ar fi modificarea ratei de reîmprospătare a imaginii) poate cauza probleme. Executați-o numai dacă aveți cunoștințele și experiența pentru ao face.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit