gtemata.com

Cum să vizualizați versiunea Google Chrome

Pentru a afișa corect conținutul unei pagini web sau pentru a funcționa eficient, unele site-uri web și componente suplimentare ale browserului au nevoie de browserul de internet folosit pentru a fi actualizat la o versiune specifică. Este posibil ca unele pluginuri să nu funcționeze imediat după actualizarea browserului (chiar dacă numai în cazuri foarte rare). Cunoașterea versiunii instalate a browserului utilizat va fi foarte utilă, mai ales dacă apar probleme de compatibilitate. Acest tutorial prezintă modul de identificare a versiunii instalate a Google Chrome.

conținut

paşi

Imaginea intitulată Vizualizați Google Chrome
1
Porniți Google Chrome. Pentru aceasta, selectați pictograma link-ului Google Chrome de pe desktop.
 • Imaginea intitulată Vizualizați Google Chrome
  2
  Accesați meniul principal. Apăsați butonul din colțul din dreapta sus al ferestrei. Va apărea meniul derulant care conține toate opțiunile Google Chrome.
 • În versiunile mai vechi ale Chrome, butonul pentru accesarea meniului este reprezentat de un chei și este situat în partea dreaptă a barei de adrese.
 • În cele mai recente versiuni ale Chrome, butonul pentru accesarea meniului este reprezentat de trei linii orizontale.


 • Imaginea intitulată Vizualizați Google Chrome
  3
  Selectați elementul "Setări" din meniul principal. Panoul de setări va fi afișat într-o filă nouă a browserului.
 • Imaginea intitulată Vizualizați Google Chrome
  4
  Selectați link-ul "Ghid" din partea stângă a panoului de setări. Pagina afișată "Informații", pe lângă includerea multor detalii, arată de asemenea versiunea instalată a Google Chrome.
 • Puteți accesa direct această pagină selectând "Despre Google Chrome" din meniul derulant al browserului.
 • Sfaturi

  • Google Chrome este actualizat periodic în mod automat (dacă nu ați modificat configurația dezactivând această funcție). Acesta este motivul pentru care este foarte probabil ca versiunile să fie diferite cu fiecare control efectuat.
  • În plus, Chrome indică întotdeauna dacă browserul este sau nu este actualizat. Dacă browserul dvs. este actualizat la cea mai recentă versiune disponibilă, puteți citi cuvintele "Google este actualizat" în rândul de sub numărul versiunii.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit