gtemata.com

Cum se afișează procentajul bateriei pe un iPhone

Vrei să știi cât de mult baterii mai ai la dispoziție, dar nu înțelegi semnificația acestei pictograme mici? Puteți să vă asigurați că pe iPhone se afișează procentul de încărcare disponibil pe ecran chiar lângă pictograma bateriei. Puteți să o faceți pe orice telefon iPhone care are iOS 5 sau o versiune ulterioară.

paşi

Imagine intitulată Obțineți procentajul bateriei pe un iPhone Pasul 1
1
Deschideți "Setări". Pe ecranul principal al telefonului veți vedea pictograma de setări, este gri și arată un desen de viteză. Atingeți-l pentru ao deschide.
 • Dacă nu vedeți pictograma "Setări", trageți în jos ecranul pentru a afișa bara de căutare. Introduceți cuvântul "Setări" și atingeți pictograma care apare. Dacă utilizați versiunea iOS6 a sistemului de operare, derulați ecranul "Acasă" spre dreapta până când apare ecranul de căutare.
 • Imagine intitulată Obțineți procentul bateriei pe un iPhone Pasul 2
  2
  Atingeți butonul "General". Este în cel de-al treilea grup de opțiuni, atingeți-l pentru a deschide funcțiile disponibile, inclusiv pentru a activa procentajul bateriei.
 • Imagine intitulată Obțineți procentul bateriei pe un iPhone Pasul 3


  3
  Atingeți "Utilizați". Această funcție vă arată cât de multă memorie și baterie folosiți, inclusiv cea disponibilă în iCloud.
 • Imagine intitulată Obțineți procentul de baterie pe un iPhone Pasul 4
  4
  Funcționați funcția "Procentul bateriei". Derulați în jos pe ecran până când găsiți secțiunea privind utilizarea bateriei. Atingeți butonul Pornit / Oprit pentru funcția "Procentul bateriei", asigurați-vă că este "Pornit". În acest moment, procentajul de baterii rămase va fi afișat în dreptul pictogramei bateriei, în colțul din dreapta sus al ecranului principal al telefonului mobil.
 • Sfaturi

  • Această procedură funcționează, de asemenea, pentru iPad-uri.

  Avertismente

  • Această procedură nu funcționează pentru iPod Touch.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit