gtemata.com

Cum să vizualizați lista de aplicații achiziționate pe dispozitive iOS

Pentru a avea acces la lista completă a tuturor aplicațiilor achiziționate pe un dispozitiv iOS, trebuie mai întâi să vă autentificați cu codul Apple ID corect. După ce vă conectați la profilul dvs. Apple, veți putea consulta lista tuturor aplicațiilor achiziționate utilizând aplicația App Store a dispozitivului. Alternativ, puteți utiliza versiunea iTunes instalată pe computerul dvs. pentru a reîncărca tot conținutul achiziționat simultan.

paşi

Partea 1
Conectați-vă la ID-ul Apple

Imaginea intitulată Aplicații achiziționate în iOS Pasul 1
1
Lansați aplicația Setări. Pictograma sa este afișată pe ecranul inițial al dispozitivului. În unele cazuri, acesta poate fi stocat într-un dosar numit "utilitate".
 • Imaginea intitulată Afișați aplicațiile achiziționate în iOS Pasul 2
  2
  Alegeți elementul "iTunes Store și App Store". Acesta este plasat în al patrulea grup de opțiuni de meniu "Setări".
 • Imaginea intitulată Aplicații achiziționate în iOS Pasul 3
  3
  Apăsați butonul "Autentificare" pentru a vă conecta cu ID-ul dvs. Apple. Amintiți-vă că va trebui să vă conectați utilizând același ID Apple pe care doriți să îl vedeți în lista de conținut achiziționat.
 • Dacă dispozitivul este deja asociat cu un ID incorect al Apple, selectați numele și alegeți opțiunea "Deconectați-vă".
 • Imaginea intitulată Afișați aplicațiile achiziționate în iOS Pasul 4
  4
  Tastați ID-ul Apple dorit și parola de conectare. Nu uitați să utilizați același cont cu care ați achiziționat conținutul pe care doriți să îl recuperați.
 • Imaginea intitulată Aplicații achiziționate în iOS Pasul 5
  5
  Acum reveniți la ecranul principal al dispozitivului. După ce v-ați conectat la ID-ul corect al Apple, apăsați butonul Home pentru a reveni imediat pe ecranul principal al dispozitivului.
 • Partea 2
  Identificați aplicațiile achiziționate

  Imaginea intitulată Afișați aplicațiile achiziționate în iOS Pasul 6
  1
  Porniți aplicația App Store. Ar trebui să fie plasat în același loc în care ați găsit aplicația Setări, apoi pe ecranul de întâmpinare sau în dosar "utilitate".
 • Imaginea intitulată Afișați aplicațiile achiziționate în iOS Pasul 7
  2
  Accesați cardul "Actualizări". Acesta este situat în colțul din dreapta jos al ecranului.
 • Imaginea intitulată Afișați aplicațiile achiziționate în iOS Pasul 8
  3
  Alegeți opțiunea "achiziționate" plasat în partea de sus a listei. Aceasta va afișa o listă a conținutului achiziționat prin iTunes, inclusiv aplicațiile gratuite.
 • Imaginea intitulată Afișați aplicațiile achiziționate în iOS Pasul 9
  4
  Accesați cardul "Nu pe acest [model_devine]". Acesta este plasat în partea de sus a listei și poate fi pur și simplu caracterizat de tipul dispozitivului în uz și nu de formularea acestuia "Nu pe acest [model_devine]".
 • Imaginea intitulată Afișați aplicațiile achiziționate în iOS Pasul 10
  5
  Vedeți o listă cu tot conținutul achiziționat în trecut. Lista este sortată după data la care a fost efectuată achiziția, apoi cel mai recent conținut descărcat va fi afișat în partea de sus. Toate aplicațiile gratuite sunt, de asemenea, incluse în această listă.
 • Dacă aplicația pe care o căutați nu se află în listă, este posibil să nu mai fie disponibilă în magazin sau ar putea fi pentru un alt model de dispozitiv decât cel utilizat. De exemplu, dacă aplicația în cauză este numai pentru iPad și acum utilizați un iPhone, nu veți vedea că acesta apare în listă.
 • Imaginea intitulată Afișați aplicațiile achiziționate în iOS Pasul 11
  6
  Atingeți pictograma pentru a descărca aplicația dorită. Acesta este situat în partea dreaptă a numelui aplicației și este caracterizat de un nor cu o săgeată îndreptată în jos. În acest fel, aplicația selectată va fi instalată pe dispozitiv.
 • Dacă numărul de aplicații pe care doriți să le reinstalați pe dispozitiv este foarte mare, utilizarea iTunes poate simplifica întregul proces. Citiți următoarea secțiune a articolului pentru a obține mai multe detalii despre el.
 • Partea 3
  Utilizați iTunes

  Imaginea intitulată Afișați aplicațiile achiziționate în iOS Pasul 12
  1
  Lansați programul iTunes pe computer. Acesta este un software care este preinstalat pe toate computerele fabricate de Apple. Dacă utilizați un sistem Windows, puteți descărca fișierul de instalare de la următoarea adresă URL apple.com/itunes/download. consulta acest articol pentru a obține mai multe detalii despre el.
  • Utilizarea iTunes vă permite să reinstalați un număr mare de aplicații în același timp, astfel veți economisi timp și efort.
 • Imaginea intitulată Afișați aplicațiile achiziționate în iOS Pasul 13
  2
  Selectați butonul de profil situat în colțul din dreapta sus al ecranului. Acesta este situat exact în stânga barei de căutare iTunes.


 • Imaginea intitulată Aplicații achiziționate în iOS Pasul 14
  3
  Conectați-vă cu ID-ul dvs. Apple. Amintiți-vă că va trebui să utilizați același ID Apple pe care doriți să îl vedeți în lista cu conținuturi achiziționate. Introduceți ID-ul Apple și parola de securitate.
 • Dacă computerul este deja asociat cu un alt ID Apple, apăsați butonul "Deconectați-vă", apoi conectați-vă cu contul potrivit.
 • Imaginea intitulată Aplicații achiziționate în iOS Pasul 15
  4
  Apăsați butonul "...". Acesta este plasat în colțul din stânga sus al ferestrei iTunes.
 • Imaginea intitulată Afișați aplicațiile achiziționate în iOS Pasul 16
  5
  Alegeți elementul "App" din meniul derulant apărut. Se va afișa lista completă a tuturor aplicațiilor din biblioteca iTunes.
 • Imaginea intitulată Afișați aplicațiile achiziționate în iOS Pasul 17
  6
  Accesați cardul "magazin". Veți fi redirecționat către pagina principală a iTunes App Store.
 • Imaginea intitulată Afișați aplicațiile achiziționate în iOS Pasul 18
  7
  Alegeți categoria "achiziționate" plasat în interiorul secțiunii "Link-uri rapide". Acesta din urmă este situat în partea dreaptă a ecranului principal Store.
 • Imaginea intitulată Afișați aplicațiile achiziționate în iOS Pasul 19
  8
  Accesați categoria "Nu în biblioteca mea". Veți vedea o listă a tuturor aplicațiilor achiziționate care nu sunt încă în biblioteca iTunes.
 • Imaginea intitulată Afișați aplicațiile achiziționate în iOS Pasul 20
  9
  Apăsați butonul "Descărcați totul" plasat în colțul din dreapta jos al ferestrei. În acest fel, toate aplicațiile achiziționate și disponibile pe orice dispozitiv conectat la ID-ul Apple în uz și care nu sunt încă prezente în biblioteca iTunes vor fi sincronizate. Toate aplicațiile în cauză vor fi adăugate automat la o coadă de descărcare și vor apărea imediat la descărcare.
 • Imaginea intitulată Aplicații achiziționate în iOS Pasul 21
  10
  Monitorizați progresul descărcărilor. Apăsați butonul din colțul din dreapta sus al ferestrei iTunes pentru a vizualiza descărcarea activă în prezent. Dacă descărcați un număr mare de aplicații, finalizarea tuturor descărcărilor poate dura ceva timp.
 • Imaginea intitulată Afișați aplicațiile achiziționate în iOS Pasul 22
  11
  Selectați cardul "App" pentru a vedea aplicațiile pe care tocmai le-ați descărcat. Toate aplicațiile a căror descărcare este completă vor fi afișate pe această pagină.
 • Imaginea intitulată Afișați aplicațiile achiziționate în iOS Pasul 23
  12
  Conectați dispozitivul iOS la computer. Acum că toate aplicațiile care vă interesează au fost descărcate pe computer, puteți conecta dispozitivul iOS la dispozitiv și puteți sincroniza datele. Pentru a vă conecta, utilizați cablul de date USB pe care îl utilizați pentru a încărca bateria dispozitivului.
 • Dacă aceasta este prima dată când vă conectați dispozitivul iOS la iTunes, vi se va cere să efectuați o scurtă configurare. Acest pas are doar câteva momente și nu va avea niciun efect asupra datelor stocate pe computer sau pe dispozitiv.
 • Imaginea intitulată Afișați aplicațiile achiziționate în iOS Pasul 24
  13
  Selectați pictograma dispozitivului iOS din partea de sus a ferestrei iTunes. Este posibil să dureze câteva secunde pentru ca computerul să detecteze dispozitivul după efectuarea conexiunii.
 • Imaginea intitulată Afișați aplicațiile achiziționate în iOS Pasul 25
  14
  Selectați categoria "App" din meniu "Setări" iTunes legate de dispozitivul iOS selectat. În partea stângă a ferestrei veți vedea o listă a tuturor aplicațiilor din biblioteca iTunes, în timp ce pe partea dreaptă veți vedea ecranul de pornire al dispozitivului iOS.
 • Imaginea intitulată Afișați aplicațiile achiziționate în iOS Pasul 26
  15
  Selectați aplicațiile dorite și trageți-le pe dispozitivul iOS sau invers. Puteți să adăugați sau să ștergeți aplicații de pe dispozitiv prin simpla tragere și plasare a acestora pe ecranul inițial sau prin ștergerea acestora din ecranul inițial. Alternativ, puteți efectua aceeași operațiune apăsând butonul "instala" sau "șterge" lângă numele fiecărei aplicații.
 • Pentru a efectua o selecție multiplă de aplicații contigue, țineți apăsată tasta ⇧ Shift în timp ce selectați primul și ultimul element al setului. Alternativ, puteți utiliza tasta ⌘ Command (pe Mac) sau ^ Ctrl (pe Windows) pentru a face o selecție multiplă de aplicații, alegându-le în mod individual.
 • Pentru a crea un folder care conține două aplicații, selectați pictograma din prima, ținând apăsat butonul stâng al mouse-ului, glisați-l la a doua pictogramă, apoi eliberați butonul mouse-ului. Dosarele de acest tip vor fi afișate într-o secțiune separată a panoului iTunes care arată previzualizarea ecranului de pornire al dispozitivului iOS.
 • Imaginea intitulată Aplicații achiziționate în iOS 27
  16
  Apăsați butonul "aplica" după reorganizarea aplicațiilor în funcție de nevoile dvs. Noua configurație va fi transferată pe dispozitivul iOS. Dacă ați reorganizat un număr mare de aplicații, este posibil să dureze ceva timp pentru a finaliza transferul de date.
 • Dacă adăugați noi aplicații, în partea de jos a ferestrei se va afișa prognoza spațiului liber rămas la sfârșitul reorganizării datelor.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit