gtemata.com

Cum se afișează butonul Acasă pe iPhone

În cele mai recente versiuni ale iPhone, puteți activa o funcție care vă permite să configurați un buton mobil pe ecran, cu aceeași funcție ca și butonul "Acasă", dar cu unele caracteristici suplimentare. Acest sistem este numit "AssistiveTouch" și este conceput pentru a vă ajuta să utilizați iPhone-ul în situațiile în care nu puteți atinge ecranul sau nu apăsați butoanele. Să vedem cum este activată această caracteristică.

conținut

paşi

Imaginea intitulată Adăugați butonul de acasă pe iPhone Pasul 1
1
Accesați "Setările" telefonului. Selectați pictograma "Setări" din "Acasă" a dispozitivului.
 • Imagine intitulată Adăugați butonul de pornire pe iPhone Pasul 2
  2
  Derulați în jos lista care pare să localizeze și selectați intrarea "General". Veți accesa un submeniu plin de alte opțiuni.


 • Imagine intitulată Adăugați butonul de acasă pe iPhone Pasul 3
  3
  Derulați în jos lista nouă pentru a localiza și selectați elementul "Accesibilitate".
 • Imagine intitulată Adăugați butonul de acasă pe iPhone Pasul 4
  4
  Activați funcția "AsistivTouch". Deplasați comutatorul elementului "AsistiveTouch" în poziția "1". Indiferent de secțiunea în care vă aflați, pe ecran trebuie să apară un panou cu mai multe butoane.
 • Funcția "AssistiveTouch" este identică cu butonul "Acasă", astfel încât să puteți captura o captură de ecran utilizând acest buton în locul butonului fizic "Acasă".
 • Sfaturi

  • Majoritatea utilizatorilor activează această caracteristică pentru a reduce uzura fizică a butonului "Acasă" fizic de pe iPhone.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit