gtemata.com

Cum să vizualizați videoclipuri YouTube pe ecran complet pe Google Chrome

Dacă vizionați videoclipuri YouTube folosind Google Chrome, este posibil să întâmpinați o problemă de afișare neplăcută, în care o porțiune din fereastra desktop sau browser rămâne vizibilă atunci când redați filmul în modul ecran complet. Aceasta este o problemă cunoscută și, din păcate, răspândită, pe care dezvoltatorii Chrome o petrec mult timp în căutarea unei soluții permanente. În timp ce așteptăm cu nerăbdare lansarea unei versiuni a browserului în care problema a fost complet rezolvată, puteți aplica câteva trucuri pentru a eluda această defecțiune și pentru a vă bucura de conținutul video fără neplăcere. Continuați să citiți pentru a afla ce sunt.

paşi

Metoda 1
Utilizați modul ecran complet Chrome

Imaginea intitulată
1
Porniți Google Chrome. Chiar dacă butonul "Ecran complet" integrat în interfața web YouTube nu îndeplinește funcția pentru care a fost creată, puteți rezolva problema folosind modul Google Chrome pe ecran complet. Acesta este un mod simplu și de încredere pentru a obține în jurul valorii de bug-ul care afectează browser-ul de internet Google.
 • Imaginea intitulată Corectați Google Chrome pe ecranul complet Google Chrome Pasul 2
  2
  Accesați site-ul web al YouTube. Utilizând link-ul afișat în pas, va fi afișată pagina principală a site-ului.
 • Imaginea intitulată Remediați Google Chrome Glitch-ul complet pe ecranul Google Chrome Pasul 3
  3
  Începeți să redați un videoclip YouTube. Selectați oricare dintre cele mai multe videoclipuri direct pe pagina principală YouTube. Deoarece acesta este un test de control, puteți alege primul film pe care îl veți găsi fără a pierde prea mult timp.
 • Imaginea intitulată Corectați Google Chrome pe ecranul complet Google Chrome Pasul 4
  4
  Apăsați butonul "Ecran complet". Aceasta este ultima pictogramă din dreapta jos a panoului în care este afișat conținutul video. Se caracterizează printr-un pătrat ale cărui laturi sunt lipsite de segmentul central. Videoclipul trebuie afișat imediat pe ecran complet. Dacă versiunea dvs. de Google Chrome este afectată de eroare chiar și în modul ecran complet, veți putea vedea în continuare o parte din fereastra browserului.
 • Butonul "Modul cinematografic" caracterizată de o pictogramă dreptunghiulară, în loc să activeze modul ecran complet, activează modul de afișare a cinematografiei. Dacă ați făcut clic accidental pe această pictogramă, acesta poate fi motivul pentru care vă împiedică să redați filmul selectat pe întregul ecran.
 • Imaginea intitulată
  5
  Activați modul de vizualizare a ecranului complet pe ecranul Chrome. Procedura de urmat diferă în funcție de sistemul de operare instalat pe computer:
 • Sisteme Windows: apăsați tasta funcțională F11
 • Sistemele OS X: apăsați combinația de taste ⌘ Cmd + ⇧ Shift + F.
 • Imaginea intitulată
  6
  Bucurați-vă de film ca și cum ați fi în cinema. După apăsarea tastelor indicate, afișarea conținutului selectat ar trebui să treacă automat pe ecran complet.
 • Când este activat modul de ecran complet Chrome, puteți apăsa bara de spațiu de pe tastatură pentru a întrerupe redarea video.
 • Pentru a reveni la modul normal de afișare, apăsați tasta ⎋ Esc.
 • Metoda 2
  Duplicați fila Browser

  Imaginea intitulată Remediați Google Chrome Glitch complet pe ecranul Google Chrome Pasul 7
  1
  Porniți Google Chrome. Unii utilizatori care utilizează Chrome au raportat posibilitatea de a activa modul ecran complet atunci când redau un videoclip YouTube prin simpla dublură a filei browserului în care apare problema.
 • Imaginea intitulată Remediați Google Chrome pe ecranul complet Google Chrome Pasul 8
  2
  Accesați site-ul YouTube. Deoarece acesta este un test de control, indiferent de conținutul video pe care îl veți selecta, începeți să redați unul dintre filmele de pe pagina principală a site-ului.
 • Imaginea intitulată Remediați Google Chrome Glitch-ul complet al ecranului Google Chrome Pasul 9
  3
  Selectați pictograma pătrat pentru a activa modul "Ecran complet". Acesta este situat în partea dreaptă jos a cadrului în care este redat filmul. După ce faceți clic pe pictograma în cauză, în situație normală, ar trebui să activați modul ecran complet, dar dacă versiunea Google Chrome utilizată este afectată de problema descrisă în acest articol, o parte din fereastra browserului va rămâne vizibil.
 • Imaginea intitulată Remediați Google Chrome pe ecranul Google Glitch Pasul 10
  4
  Apăsați tasta Esc pentru a ieși din modul "Ecran complet". Redarea filmului ales ar trebui să revină la modul normal, iar interfața browserului de internet ar trebui să fie complet vizibilă din nou, împreună cu toate filele deschise.
 • Imaginea intitulată
  5
  Selectați fila curentă cu butonul drept al mouse-ului (pe sistemele OS X țineți apăsat butonul ⌘ Comandă în timp ce selectați). Efectuați acest pas selectând fila din fila utilizată în mod curent în partea de sus a ferestrei Chrome. Va fi afișat un meniu contextual.
 • Imaginea intitulată
  6
  Alegeți opțiunea "duplica". Fila selectată va fi duplicată.
 • În acest moment, puteți închide cardul original, deoarece nu mai este necesar pentru scopurile noastre.
 • Imaginea intitulată
  7
  Apăsați butonul "Ecran complet" plasate în interiorul noului card. Dacă soluția funcționează în cazul dvs. specific, videoclipul ales ar trebui să treacă la redarea pe ecran complet fără a prezenta probleme. În caz contrar, puteți încerca să utilizați una dintre celelalte metode descrise în articol.
 • Metoda 3
  Actualizați Google Chrome

  Imaginea intitulată Remediați Google Chrome pe ecranul complet Google Chrome Pasul 14
  1
  Porniți Google Chrome. Dacă utilizați o versiune mai veche de Chrome, este posibil ca browserul de internet să nu accepte noua tehnologie HTML5. YouTube și-a schimbat sistemul de operare trecând de la tehnologia Flash la HTML5. Din acest motiv, este esențial să folosiți cea mai recentă versiune disponibilă a Google Chrome.
 • Imaginea intitulată Corectați Google Chrome pe ecranul complet Google Chrome Pasul 15
  2
  Apăsați butonul "⁝" sau "☰". Butonul pentru accesarea meniului principal Chrome va arăta diferit în funcție de versiunea browserului pe care îl utilizați.
 • Imaginea intitulată
  3
  Selectați elementul "Ajutor" din meniu, apoi alegeți opțiunea "Despre Google Chrome". Se va afișa o nouă denumire "informații".
 • Imaginea intitulată Remediați Google Chrome Glitch-ul de pe YouTube complet Pasul 17
  4
  Apăsați butonul "Actualizați Chrome". Dacă mesajul este prezent "Google Chrome este actualizat"înseamnă că deja utilizați cea mai recentă versiune disponibilă momentan. În caz contrar, apăsați butonul "Actualizați Chrome" și așteptați ca actualizările să fie instalate automat.
 • Imaginea intitulată Corectați ghinturile de ecran complet Google Chrome pe YouTube
  5
  Apăsați butonul "reîncepe". La sfârșitul instalării, prin apăsarea butonului indicat, browserul va fi închis și repornit automat. Acum, veți folosi cu siguranță cea mai recentă versiune a Google Chrome care acceptă noua tehnologie HTML5.
 • Imaginea intitulată
  6
  Încercați să vizualizați un videoclip în modul ecran complet. Accesați site-ul YouTube, selectați oricare dintre videoclipurile de pe pagina principală, apoi faceți clic pe pictograma "Ecran complet" plasat în partea din dreapta jos a cadrului în care este redat filmul (este caracterizat printr-un pătrat ale cărui laturi nu au un segment central).
 • Dacă conținutul ales este afișat pe ecran complet fără nici o problemă, înseamnă că lucrarea a fost terminată.
 • Dacă problema persistă, adică dacă puteți vedea în continuare o parte din fereastra desktopului sau a browserului, încercați să utilizați una dintre celelalte metode descrise în articol.
 • Metoda 4
  Dezactivați accelerarea hardware Chrome

  Imaginea intitulată
  1
  Porniți Google Chrome. Chrome utilizează o funcție denumită "Hardware accelerare" pentru a îmbunătăți performanța generală. Din păcate, această caracteristică creează probleme cu afișarea filelor și derularea paginilor web. Mulți utilizatori care utilizează Chrome au raportat dezactivarea funcției "Hardware accelerare" problema de vizualizare a videoclipurilor în modul ecran complet dispare din browser.
 • Imaginea intitulată Corectați Google Chrome pe ecranul complet Google Chrome Pasul 21
  2
  Apăsați butonul "⁝" pentru a accesa meniul principal Chrome, apoi alegeți opțiunea "Setări". Cardul va fi afișat "Setări" de Chrome.
 • Imaginea intitulată


  3
  Selectați linkul "Afișați setările avansate". Pentru a face acest lucru, poate fi necesar să derulați în partea de jos a paginii.
 • Imaginea intitulată
  4
  Găsiți secțiunea "sistem". Este poziționat exact după cel numit "accesibilitate".
 • Imaginea intitulată
  5
  Deselectați butonul de verificare "Utilizați accelerația hardware atunci când este disponibilă". În acest fel, browserul nu va mai putea să profite de accelerația hardware furnizată de placa video a computerului.
 • Imaginea intitulată
  6
  Accesați site-ul web al YouTube, apoi selectați oricare dintre videoclipurile de pe pagina principală. Acum trebuie să verificăm dacă, dezactivând utilizarea accelerației hardware de către Chrome, problema afișării a fost rezolvată.
 • Imaginea intitulată Corectați Google Chrome Glitch-ul complet al YouTube Google Pasul 26
  7
  Selectați pictograma pătrat din colțul din dreapta jos al cadrului în care este redat filmul selectat. În acest fel, modul ecran complet va fi activat.
 • Dacă problema a fost generată de accelerația hardware furnizată de placa video, în acest moment filmul ales ar trebui să fie redat pe ecran complet fără probleme (nicio parte a desktopului sau a ferestrei Chrome nu ar trebui să fie vizibilă).
 • Dacă problema persistă după activarea modului ecran complet, adică părți din desktop sau din fereastra browserului sunt încă vizibile, aceasta înseamnă că cauza nu a fost o accelerare hardware. Reveniți la card "Setări", reactivați utilizarea de către Chrome a accelerației hardware, prin urmare încercați să utilizați una dintre celelalte metode descrise în articol.
 • Metoda 5
  Restaurați Google Chrome

  Imaginea intitulată
  1
  Porniți Google Chrome. Unii utilizatori care utilizează Chrome și au experimentat problema descrisă au raportat că restaurarea browserului a rezolvat problema.
  • Această procedură elimină următoarele setări personalizate: motorul de căutare prestabilit, pagina principală (cea afișată la pornirea Chrome), paginile de start, pagina "Carte nouă", setările de conținut (de exemplu, site-urile web activate pentru a afișa ferestrele pop-up), cookie-urile, extensiile instalate și tema personalizată.
  • Asigurați-vă că utilizați cea mai recentă versiune disponibilă a browserului Chrome înainte de a încerca să utilizați această metodă.
 • Imaginea intitulată Remediați Google Chrome Glitch-ul de pe YouTube complet Pasul 28
  2
  Apăsați butonul "⁝" pentru a accesa meniul principal Chrome, apoi alegeți opțiunea "Setări". Cardul va fi afișat "Setări" de Chrome.
 • Imaginea intitulată
  3
  Selectați linkul "Afișați setările avansate". Acesta este plasat în partea de jos a paginii "Setări". În acest fel, vor fi afișate setările avansate de configurare.
 • Imaginea intitulată
  4
  Apăsați butonul "Resetați setările". Pentru a localiza acest buton, trebuie să derulați în partea de jos a paginii "Setări". Va apărea o mică casetă de confirmare și va trebui să apăsați butonul "restabili".
 • Imaginea intitulată
  5
  Apăsați butonul "restabili". Setările de configurare Chrome vor fi restabilite la setările implicite care au existat la prima instalare a programului.
 • Imaginea intitulată
  6
  Vedeți dacă acum puteți reda un videoclip YouTube în modul ecran complet. Dacă problema este rezolvată, munca dvs. este finalizată. Dacă nu, încercați să utilizați o altă metodă descrisă în articol.
 • Metoda 6
  Dezactivați Adobe Flash Player

  Imaginea intitulată
  1
  Porniți Google Chrome. Unii utilizatori care folosesc în mod obișnuit Chrome ca browser de internet au raportat că au rezolvat problema dezactivând Adobe Flash Player. Deoarece platforma YouTube a migrat la tehnologia HTML5, nu mai este necesar să utilizați Adobe Flash Player, dar este corect să știți că dezactivarea acestei componente poate crea probleme la vizualizare atunci când vizitați site-urile care o utilizează.
  • Asigurați-vă că utilizați cea mai recentă versiune disponibilă a browserului Chrome înainte de a încerca să utilizați această metodă.
 • Imaginea intitulată Remediați Google Chrome Glitch-ul complet pe YouTube Pasul 34
  2
  Accesați următoarea pagină de configurare Chrome: // plugins. Pentru aceasta, tastați adresa URL indicată în bara de adrese a Google Chrome, apoi apăsați tasta Enter. Cardul va fi afișat "Plug-in" de Chrome.
 • Imaginea intitulată
  3
  Localizați componenta "Adobe Flash Player". Pot exista mai multe instanțe ale acestui add-on - în acest caz, va trebui să le dezactivați pe toate.
 • Imaginea intitulată Remediați Google Chrome Glitch-ul complet al YouTube Google Pasul 36
  4
  Selectați linkul "Dezactivați". Este poziționat exact sub titlul "Adobe Flash Player". Imediat ce ați selectat linkul în cauză, întreaga secțiune "Adobe Flash Player" acesta va deveni gri indicând faptul că componenta aleasă nu mai este activă.
 • Imaginea intitulată
  5
  Alegeți orice videoclip pentru a testa noile modificări. Accesați site-ul web al YouTube, apoi alegeți oricare dintre videoclipurile disponibile (sau cea pe care doriți să o vizualizați) pentru a testa funcționarea corectă a modului de redare pe tot ecranul.
 • Imaginea intitulată
  6
  Dați clic pe pictograma pătrată din colțul din dreapta jos al cadrului în care este redată filmul ales. În acest fel, ar trebui activat modul de afișare pe ecran complet. Dacă redarea video ocupă întreg ecranul computerului, munca dvs. este finalizată. Dacă nu, încercați să utilizați una dintre celelalte metode descrise în articol.
 • Metoda 7
  Ștergeți temele Chrome

  Imaginea intitulată
  1
  Porniți Google Chrome. Unii utilizatori care utilizează Chrome au raportat că au rezolvat problema dezactivând utilizarea de teme personalizate. Temele oferite de Chrome sunt extensii simple, care pot fi instalate pentru a schimba aspectul grafic al browserului (culori, fundal etc.).
  • Notă: dacă nu ați instalat o temă prestabilită, această metodă nu vă va ajuta.
 • Imaginea intitulată
  2
  Apăsați butonul "⁝" pentru a accesa meniul principal Chrome, apoi alegeți opțiunea "Setări". Cardul va fi afișat "Setări" de Chrome.
 • Imaginea intitulată
  3
  Găsiți secțiunea "apariție" a paginii "Setări". Pentru a face acest lucru, va trebui să derulați pagina care apare în partea de jos.
 • Imaginea intitulată
  4
  Apăsați butonul "Resetați tema implicită". Chrome va restabili automat tema prestabilită utilizând stilul grafic original.
 • Imaginea intitulată
  5
  Alegeți orice videoclip YouTube pentru a testa noile modificări. Dați clic pe pictograma pătrată din colțul din dreapta jos al cadrului în care este redată filmul ales. În acest mod ar trebui activat modul de afișare pe ecran complet. Dacă redarea video ocupă întreg ecranul computerului, munca dvs. este finalizată.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit