gtemata.com

Cum să vizualizați Google PageRank și Alexa Rank în Firefox

Mulți webmasteri folosesc Google PageRank și "Alexa" ca indicatori pentru determinarea succesului site-urilor lor web. În mod normal, aceste statistici sunt afișate în bara de instrumente Internet Explorer. În cazul în care preferați să utilizați Mozilla Firefox ca browser de navigare pe web, instalați pur și simplu o extensie care vă permite să continuați să utilizați acești doi indicatori prețioși.

paşi

Image titled Vezi Google PageRank și Rank Alexa în Firefox Pasul 1
1
Dacă nu aveți încă Firefox pe calculatorul dvs. Windows, îl puteți instala conectându-vă la următoarele legătură.
 • Image titled Vezi Google PageRank și Rank Alexa în Firefox Pasul 2
  2
  Lansați Firefox și conectați-vă la următorul site Web: https://quirk.co.za/searchstatus/
 • Image titled Vezi Google PageRank și Alexa Rank în Firefox Pasul 3
  3


  Apăsați butonul "Descărcați starea căutării". În funcție de setările Firefox, este posibil să fie necesar să adăugați următorul site pe lista "Site-uri aprobate" înainte de a începe instalarea. Puteți face acest lucru prin simpla apăsare a butonului "Opțiuni" care va apărea în partea de sus a ferestrei Firefox când apăsați butonul "Descărcare stare căutare".
 • Image titled Vezi Google PageRank și Rank Alexa în Firefox Pasul 4
  4
  Apăsați butonul "Install" (Instalare) din fereastra "Software installation" (Instalare software) care apare. Alternativ, puteți utiliza elementul "Suplimente" din meniul "Instrumente" din partea de sus a ferestrei Firefox.
 • Image titled Vezi Google PageRank și Rank Alexa în Firefox Pasul 5
  5
  Când procesul de instalare este complet, închideți Firefox și reporniți-l. Aceasta va aplica noile setări și veți vedea noile caracteristici instalate în colțul din dreapta jos al ferestrei Firefox în bara de stare.
 • Avertismente

  • Rețineți că atunci când activați funcțiile "PageRank" și "Alexa", datele dvs. de navigare vor fi trimise atât la Google, cât și la Amazon (proprietarul software-ului "Alexa"). Unii utilizatori cu experiență, conștienți de acest proces, preferă să evite utilizarea acestui tip de instrumente.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit