gtemata.com

Cum să afișați conținut Flash pe iPad

IPad nu are o caracteristică nativă care să poată reda conținut flash. Tehnologia Flash este utilizată pe scară largă pentru a crea conținut multimedia adecvat pentru web, care poate fi folosit pentru a crea pagini dinamice, animații, videoclipuri sau jocuri. Dacă ați încercat să accesați un site cu conținut flash sau să redați un fișier în același format, ați fost probabil rugați să instalați un plug-in care vă permite să profitați de acest conținut, ceea ce nu este posibil în lumea Apple. Alegeți să ocolească problema instalând aplicația corectă, citiți articolul și aflați care sunt pașii următori.

paşi

Imagine intitulată Obțineți flash pe un iPad Pasul 1
1
Din "Acasă" a iPad-ului, selectați pictograma pentru a porni aplicația App Store.
 • Imagine intitulată Obțineți bliț pe un iPad Pasul 2
  2
  În câmpul de căutare din partea de sus a ecranului, introduceți cuvântul "Puffin" (fără citate) și selectați butonul relevant pentru a începe căutarea.
 • Imagine intitulată Obțineți bliț pe un iPad Pasul 3
  3
  Selectați butonul "Liber" pentru aplicația "Puffin Web Browser Free". Apoi, selectați butonul "Instalați", introduceți parola iTunes și așteptați ca instalarea să se termine.
 • Imagine intitulată Obțineți bliț pe un iPad Pasul 4


  4
  Lansați aplicația "Puffin Web Browser" selectând pictograma relevantă din "Home" a iPad-ului.
 • 5
  Introduceți adresa URL a site-ului sau fișierul flash pe care doriți să îl vizualizați în bara de adrese URL și selectați butonul pentru a trimite solicitarea.
 • Imagine intitulată Obțineți bliț pe un iPad Pasul 6
  6
  Acum, site-ul va fi afișat corect și puteți utiliza tastatura, touchpad-ul sau tastatura pentru a gestiona controalele de intrare.
 • Sfaturi

  • Dacă vă satisfacă Puffin, cumpărați versiunea completă care include funcții suplimentare pe App Store.
  • Există și alte aplicații care pot reda conținut flash de pe iPad, cum ar fi Skyfire și Photon.
  • Redarea conținutului flash streaming necesită utilizarea unei conexiuni de internet stabile și rapide. Deci, acolo unde este posibil, conectat prin Wi-Fi.

  Avertismente

  • Conținutul flash care este reprodus de aplicații precum Puffin, de multe ori nu are o calitate comparabilă cu utilizarea instrumentelor native. Cea mai penalizată parte se dovedește a fi componenta video, cu picături evidente ale cadrelor de cadre și cu sunetul care, prin urmare, rezultă din sincronizare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit