gtemata.com

Cum se afișează Foldere ascunse în Windows 7

În Windows 7, există o caracteristică foarte convenabilă, care vă permite să vizualizați fișierele și folderele ascunse de pe hard disk. Este posibil să fie necesar să afișați informații delicate într-un folder ascuns sau să ascundeți fișierele de sistem pe care nu doriți să le ștergeți din greșeală. În orice caz, după ce ați decis să ascundeți un fișier sau un dosar întreg, veți dori să știți cum să le vizualizați din nou, citiți pașii din acest articol pentru a afla.

paşi

Imaginea intitulată Dezvăluiți dosarele în Windows 7 Pasul 1
1
Accesați panoul "Opțiuni folder". Pentru a face acest lucru, deschideți meniul "Start" și selectați elementul "Panou de control". În fereastra care va apărea, selectați pictograma "Opțiuni folder".
 • Imaginea intitulată Deschidere dosare în Windows 7 Pasul 2
  2
  Din panoul "Opțiuni folder", selectați fila "Vizualizare".
 • Imagine intitulată Dezarhivare dosare în Windows 7 Pasul 3
  3
  Permite afișarea fișierelor ascunse. Derulați în jos în listă în secțiunea "Setări avansate" până când vedeți intrarea "Fișiere și foldere ascunse". În ceea ce privește acest articol din listă, veți găsi două butoane radio, selectați unul cu cuvintele "Afișați dosare, fișiere și unități ascunse".
 • Imaginea intitulată Dezvăluiți dosare în Windows 7 Pasul 4
  4
  Selectați opțiunea care vă permite să vizualizați fișierele sistemului de operare. În secțiunea "Setări avansate", deselectați caseta de selectare "Ascundeți fișierele sistem protejate (recomandate)". Acest pas servește numai dacă fișierul sau folderul de care aveți nevoie sunt elemente ale sistemului de operare.
 • Imaginea intitulată Dezvăluiți dosare în Windows 7 Pasul 5
  5


  Selectați butonul "OK" pentru a face schimbările să aibă efect.
 • Imaginea intitulată Dezvăluiți dosare în Windows 7 Pasul 6
  6
  Găsiți folderul care vă interesează pe hard disk. Dacă era un element ascuns, acum va fi devenit vizibil. Navigați prin dosarele care caută informațiile de care aveți nevoie sau, alternativ, utilizați funcția de căutare Windows.
 • Pentru a răsfoi manual folderele, selectați meniul `Start` și apoi selectați elementul `Computer`. În fereastra "Explorer" care va apărea, selectați hard disk-ul și apoi navigați la dosarul din folder până când ajungeți la cel care vă interesează.
 • Pentru a utiliza funcția de căutare Windows, deschideți meniul "Start" și, în partea de jos a meniului, găsiți câmpul în care doriți să introduceți informațiile care urmează să fie căutate. Introduceți numele complet sau parțial al dosarului care vă interesează și verificați rezultatele care vor apărea dinamic. Când vedeți dosarul pe care trebuie să îl afișați, selectați-l direct din listă cu un dublu clic pe mouse.
 • Imaginea intitulată Dezvăluiți dosare în Windows 7 Pasul 7
  7
  Accesați meniul "Proprietăți" al dosarului. Pentru a face acest lucru, selectați folderul de interes cu butonul drept al mouse-ului și, din meniul contextual care apare, selectați elementul "Proprietăți". În fereastra care va apărea selectați fila "General".
 • Imaginea intitulată Dezvăluiți dosare în Windows 7 Pasul 8
  8
  Debifați caseta de selectare pentru elementul "Ascuns" din partea de jos a filei "Generalități". De acum încolo, dosarul va fi întotdeauna vizibil. Dacă doriți, puteți accesa categoria "Aspect și personalizare" din panoul de control și, prin intermediul funcției "Opțiuni folder", restaurați invizibilitatea fișierelor și a dosarelor ascunse. În acest caz, dosarul la care ați modificat proprietățile va fi în continuare vizibil.
 • Sfaturi

  • Dacă doriți să ascundeți informațiile dvs. sensibile, utilizatorii care accesează calculatorul dvs. vor fi sfătuiți să le salveze pe medii de stocare amovibile, cum ar fi un stilou sau un hard disk USB. Fiind purtând întotdeauna mediul de stocare cu dvs., nimeni, cu excepția dvs., nu va avea niciodată posibilitatea de a accesa datele.

  Avertismente

  • Dacă ați ales să vizualizați fișiere de sistem ascunse, aveți grijă să nu schimbați locația acestora și să nu le ștergeți.

  Lucruri de care ai nevoie

  • calculator
  • Windows 7
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit