gtemata.com

Cum să vizitați site-uri fără a-ți cunoaște părinții

Doriți să navigați pe un site web, dar nu doriți ca părinții dvs. să știe? Acest articol vă va ajuta.

paşi

Imaginea intitulată Navigați pe site-urile internet fără părinții dvs. Știind pasul 1.jpg
1
Găsiți un site web pe care părinții dvs. vă permit să-l vizitați, accesați site-ul respectiv și păstrați pagina deschisă.
 • Imaginea intitulată Navigați pe site-urile internet fără părinții dvs. Știind pasul 2.jpg
  2
  Căutați site-ul web pe care doriți să-l vizitați și deschideți-l într-o fereastră sau filă nouă. Urmăriți-vă părinții sau oricine altcineva pe care nu doriți să aflați. Dacă cineva sosește, accesați rapid fereastra sau fila în care ați încărcat celălalt site. Cea mai sigură modalitate este să închideți rapid fila sau fereastra apăsând pe ctrl + w. Închideți complet fila este mai sigură, pentru că dacă părinții dvs. ar trebui să monitorizeze monitorul, ei vor observa cu siguranță că aveți o altă filă deschisă.
 • Imaginea intitulată Navigați pe site-urile internet fără a cunoaște părinții dvs. Pasul 3
  3
  Când ați terminat, ștergeți istoricul de pe computerul dvs. care duce la site-uri pe care părinții dvs. nu doresc să navigheze.
 • Imaginea intitulată Navigați pe site-urile internet fără a cunoaște părinții dvs. Pasul 4
  4


  Utilizați un PSP sau un telefon mobil.
 • Imaginea intitulată Navigați pe site-urile Internet fără a cunoaște părinții dvs. Pasul 5
  5
  În Internet Explorer și Firefox, apăsați ctrl + shift + p pentru a accesa navigarea InPrivate / roaming anonim. Pentru Google Chrome, apăsați strl + shift + n pentru a intra în modul incognito. Navigarea nu va fi salvată în istoric, deși browserele vor descărca în continuare fișierele pentru a vedea site-urile pe care le vizitați. Pentru a ieși, în Firefox, apăsați din nou tastele. Pentru Internet Explorer și Google Chrome, închideți ferestrele cu funcția InPrivate / Incognito activată.
 • Metoda 1: Al doilea browser

  1. Descărcați un alt browser pentru a naviga pe Internet ca Firefox sau Safari (altul decât cel pe care îl utilizați în mod normal).
  2. Când îl instalați, asigurați-vă că nu îl setați ca browser prestabilit.
  3. Dacă utilizați Windows, ștergeți instrumentul Lansare rapidă. Creați un dosar nou pe desktop și mutați linkul pentru noul browser acolo.
  4. Acum, puteți utiliza celălalt browser pentru acele site-uri pe care nu doriți ca părinții dvs. să le afle. Favoritele și istoricul dvs. vor fi separate de cele ale browserului dvs. normal.
  5. Părinții dvs. vor continua să utilizeze în mod normal celelalte browsere și chiar dacă vor merge să verifice cronologia, nu vor găsi nimic.
  6. Asigurați-vă că nu observa celălalt browser.

  Metoda 2: Firefox portabil

  1. Alegeți un dispozitiv pentru încărcarea aplicațiilor dvs. portabile. Orice telefon mobil, mp3 player, cameră foto, unitate flash USB sau un hard disk portabil care este recunoscut ca un "dispozitiv detașabil" în Windows va funcționa.
  2. Accesați [portableappz.blogspot.com/ PortableAppz.blogspot.com]. Descărcați Firefox portabil (căutați aplicațiile de mai jos) și descărcați, de asemenea, meniul lor de pornire.
  3. Instalați meniul de pornire și apoi Firefox Portable pe dispozitiv.
  4. Scoateți dispozitivul, apoi reconectați-l (sau opriți-l și apoi reporniți-l).
  5. Windows vă va întreba ce doriți să faceți - permiteți-l să înceapă încărcarea "PortableAppz.blogspot.com" - se va deschide meniul. Cel roșu, care arată ca meniul de pornire, va apărea în partea dreaptă a ecranului.
  6. Faceți clic pe numele / pictograma Firefox din meniu.
  7. Firefox Portable va salva toate marcajele, istoricul și setările pe dispozitivul mobil - dar nu va lăsa piese pe computerul dvs.
  8. Puteți să-l luați în casa unui prieten sau să-l conectați la un computer și toate fișierele dvs. vor fi acolo.
  9. Drive-urile flash 4GB și 8GB pot fi achiziționate online ieftine și în anumite magazine. Corserele tind să fie mai rapide decât alte branduri.
  10. Asigurați-vă că ați ieșit din meniu (cerc gri cu săgeată albă) când ați terminat.

  Sfaturi

  • Dacă cunoașteți bine calculatoarele, puteți utiliza un site web proxy care vă permite să descărcați date de la alt server în mod anonim, și nu de la furnizorul dvs. de servicii de internet. Aceasta va ascunde datele din orice "filtre familiale" instalate pe router sau alte programe care monitorizează activitatea browserului. De asemenea, puteți utiliza un serviciu VPN gratuit care va redirecționa toate apelurile de pe Internet către un alt server.
  • Cel mai bine este să căutați ceva ce nu doriți ca părinții dvs. să vadă.
  • Închideți rapid browserul dacă vedeți sau simțiți că părinții se apropie.
  • Folosește-ți instinctele - nu ești prea atent când e vorba de lucruri de genul asta.
  • În noile versiuni de Firefox, puteți activa navigarea anonimă găsită în instrumente. După ce ați terminat, puteți restabili funcționalitatea normală utilizând aceeași procedură.
  • În Internet Explorer, ștergeți istoricul făcând clic pe instrumente, apoi faceți clic pe "ștergeți istoricul navigării" și faceți clic pe "ștergeți toate". În Firefox, dați clic pe instrumente, apoi pe "ștergeți datele personale" și din nou pe "ștergeți datele personale acum".
  • Nu utilizați Google - utilizați Yahoo! în schimb, deoarece Google ține toate căutările în memorie și acestea nu pot fi șterse. Yahoo! În schimb, nu.
  • Un computer cu Windows 7 instalat este cel mai bun pentru acest scop, deoarece filele de internet nu prezintă o previzualizare a site-urilor Web. Dacă aveți unul acasă, utilizați-l.

  Avertismente

  • Dacă părinții dvs. află, pot să vă scoată computerul sau altfel să vă pedepsească într-un alt mod.
  • Părinții tăi știu ce e mai bine pentru tine. Este mai bine să le ascultați, în loc să încercați să faceți acest lucru. Au mai multă experiență decât tine și nu te doare rănit.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit