gtemata.com

Cum de a încălca un terminal în Fallout 3

Rătăcind în deșerturile din Fallout 3, unde terminalele din "Robco Industries" pot oferi acces la multe lucruri, de exemplu informații care pot îmbogăți complotul jocului sau pradă excelentă (bani, obiecte, arme etc.), abilitatea "furt" se va dovedi a fi fundamentală. Deoarece terminalele pot controla, de asemenea, turnuletele defensive, știind cum să le distrugi ar putea fi esențiale pentru a termina unele misiuni. Deși unii sunt deja deblocați, la fel de accesibili de oricine, majoritatea terminalelor sunt protejate prin parolă și trebuie să fie hacked. Dacă nivelul tău de "știință" este egal sau depășește cel necesar pentru a putea încălca terminalul în cauză, puteți încerca să vă ocupați de această activitate pentru a accesa secretele pe care le protejează.

paşi

Image title Hack un terminal de computer în Fallout 3 Pasul 1
1
Creste nivelul "știință" din caracterul tău. Aceasta este o abilitate fundamentală deoarece determină terminalele pe care le puteți încerca să le încălcați. De fiecare dată când caracterul vostru crește, veți primi puncte "abilitate" că va trebui să măriți nivelul de calificare "știință". Pentru a obține o creștere temporară a nivelului de calificare, le puteți folosi, de asemenea "mentatilor" disponibile în cadrul jocului. Alternativ, puteți folosi stratul de știință alb găsit în timpul misiunii "Dumnezeule!", purtând-o nivelul de îndemânare "știință" va crește cu 10 puncte. Trebuie să știți că nivelul maxim atins de această abilitate este de 100 și că terminalele din joc sunt împărțite în 5 grupe în funcție de dificultatea accesului. Evident, nu este posibil să încalci un terminal care necesită un nivel de "știință" care nu a fost încă atins de personajul tău:
 • Foarte ușor - 0
 • Ușor - 25
 • Mediu - 50
 • Dificil - 75
 • Foarte dificil - 100
 • Imagine cu titlul Hack a terminalului calculatorului în Fallout 3 Pasul 2
  2
  Aflați cum să cunoașteți interfața terminalelor. Când interacționați cu un terminal pe care îl puteți viola, se va afișa ecranul pentru identificarea parolei. În partea de sus a ecranului va fi afișat numărul de încercări rămase, în timp ce în partea inferioară va fi afișat un set de caractere dezordonate, în cadrul căruia va fi posibil să se facă distincția între anumite cuvinte de semnificație realizate. Acestea sunt parolele potențiale pentru accesarea terminalului. Sarcina dvs. va fi de a ghici parola corectă înainte de a termina încercările la dispoziția dumneavoastră. Parolele potențiale au aceeași lungime și pot apărea rupte pe două rânduri.
 • Image title Hack un terminal de computer în Fallout 3 Pasul 3
  3
  Selectați primul cuvânt. Ca o primă încercare, încercați să utilizați cuvântul cu cel mai mic număr de litere repetate. Acest lucru va ușura reducerea grupului de parole potențiale. Dacă sunteți deosebit de norocoși, veți putea alege cuvântul corect la prima încercare, ceea ce va duce imediat la sfârșitul lucrului. Dimpotrivă, dacă cuvântul ales nu este parola corectă, veți vedea un număr afișat pe ecran.
 • Cu cât nivelul de calificare este mai ridicat "știință"cu atât mai mic este numărul de cuvinte de ales.
 • Imagine cu titlul Hack un terminal de computer în Fallout 3 Pasul 4
  4
  Stabilește câte litere ale cuvântului ales sunt corecte. După selectarea unei parole greșite, va fi afișat un raport care vă va informa despre numărul de litere care corespund celor corecte și care sunt poziționate corect. De exemplu, numărul 4/9 indică faptul că 4 litere ale cuvântului ales sunt corecte și apar în poziția corectă. Prin urmare, este posibil ca în cuvântul ales să existe scrisori mai corecte, dar acestea nu au fost numărate pentru că nu au apărut în poziția corectă.
 • Imagine cu titlul Hack a terminalului calculatorului în Fallout 3 Pasul 5


  5
  Alegeți următorul cuvânt. Comparați cuvântul ales anterior cu cuvintele care au rămas pe ecran pentru a încerca să reduceți numărul de posibilități disponibile pentru dvs. De exemplu, dacă ați obținut un rezultat de 3/12 folosind cuvântul "CONSTRUCȚIE" înseamnă că trebuie să căutați un alt cuvânt cu 3 litere comune aflate în aceeași poziție. Cel mai probabil în listă vor fi alte cuvinte care se termină cu sfârșitul ION, posibila corespondență a celor trei litere ghicite în încercarea anterioară. Alegeți următorul cuvânt pe care credeți că îl reprezintă parola potrivită și verificați rezultatele obținute.
 • Image title Hack un terminal de computer în Fallout 3 Pasul 6
  6
  Odată ce ați ajuns la a treia încercare, acordați atenție parantezelor. Una dintre cheile pentru a rupe cu succes un terminal este de a observa cu atenție "paranteză". Dacă apare o pereche de paranteze în lista de caractere de pe ecran, selectarea acesteia vă va oferi unul dintre următoarele avantaje: eliminarea cuvintelor incorecte sau refacerea numărului inițial de încercări. Deoarece este ușor să ghiciți, să nu pierdeți avantajul dat, este recomandabil să îl exploatați numai după ce ați făcut mai multe încercări. Parentheses-ul va apărea la întâmplare, dar cu un nivel de calificare în creștere "știință" din ce în ce mai frecvent.
 • Pereții de paranteze pe care le puteți găsi sunt următoarele: {}, [], <> și (). Parantezele pot conține un număr variabil de caractere în ele.
 • Cea mai ușoară modalitate de a le găsi este să parcurgeți încet cu cursorul fiecare caracter de pe ecran. După identificarea unei perechi de paranteze valide, toate caracterele conținute în ele vor fi evidențiate.
 • Poate doriți să rezervați utilizarea acestui avantaj numai la ultima încercare.
 • Image title Hack un terminal de calculator în Fallout 3 Pasul 7
  7
  Alegeți al treilea cuvânt. Chiar dacă parchetul nu te-a ajutat și nu ai găsit cuvântul corect în primele două încercări, ar trebui să ai idei mai clare despre ce litere și poziții sunt corecte. Comparați rezultatele obținute de la primele două cuvinte introduse pentru a vedea dacă puteți stabili cu certitudine ce litere sunt corecte. Utilizați informațiile dvs. pentru a alege cea de-a treia parolă potențială.
 • Imaginea intitulată Hack a terminalului calculatorului în Fallout 3 Pasul 8
  8
  Nu utilizați imediat a patra și ultima încercare la dispoziția dumneavoastră. O greșeală ar provoca blocarea completă a terminalului. Singura modalitate de a accesa un terminal blocat este cunoașterea parolei de conectare, dar deoarece numai anumite parole pot fi preluate dintr-un obiect din lumea jocurilor, probabilitatea este că terminalul va rămâne blocat pentru totdeauna. În ciuda faptului că aveați doar cea de-a patra și ultima încercare, puteți lua în continuare câteva rute alternative:
 • Utilizați mireasa explicată mai sus. Dacă nu ați făcut-o înainte, îl puteți folosi acum. Ca avantaj, veți putea restabili numărul inițial de încercări rămase sau puteți șterge câteva cuvinte nevalide, uneori obținând siguranța alegerii parolei corecte.
 • Părăsiți terminalul și porniți din nou. Acest pas restabilește procedura inițială de acces, cu singura diferență că cuvintele de pe ecran vor fi modificate aleatoriu, forțându-vă să începeți o nouă căutare de la zero. Avantajul acestei opțiuni este de a restabili numărul inițial de încercări la dispoziția dvs. (4) și de a împiedica blocarea terminalului.
 • Încercați să ghiciți parola oricum. După cum puteți ghici cu ușurință, șansele blocării terminalului sunt foarte mari, astfel că această procedură nu este recomandată. În schimb, încercați să ieșiți și să începeți.
 • Sfaturi

  • Înainte de a încerca să încălcați un terminal, întotdeauna faceți o salvare rapidă a progresului jocului dvs. - va trebui să blocați accesul.

  Avertismente

  • Violând terminalele private, caracterizate prin caracterele textului roșu, vă va face să pierdeți "Karma".
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit