gtemata.com

Cum să încălcați un cont Hotmail

Dacă trebuie să vă conectați la un cont Hotmail pe care nu îl cunoașteți pentru a putea obține informații importante sau fișiere de lucru sau fișiere personale, singura opțiune pe care o aveți la dispoziție este să încălcați contul. Această activitate vă permite să accesați un cont pe care nu aveți acces sau pe care nu îl dețineți.

paşi

Metoda 1
Utilizați a Keylogger

Imagine intitulată Hack un cont Hotmail Pasul 1
1
Instalați un keylogger. Acesta este un program care înregistrează secvența tastelor de tastatură apăsate de utilizator. Pentru a instala un astfel de program, pur și simplu descărcați fișierul de instalare de pe web și rulați-l.
 • Unul dintre programele cele mai populare este Refog, care poate fi descărcat de pe următorul site web: https://download.cnet.com/Refog-Free-Keylogger/3000-2162_4-10357898.html.
 • Fii foarte atent atunci când instalezi software conceput pentru a încălca sistemele informatice de pe calculatorul tău. Cele mai multe dintre aceste programe sunt adesea utilizate ca un mijloc de răspândire a virușilor și a programelor spyware.
 • Imagine intitulată Hack a contului Hotmail Pasul 2
  2
  Porniți keyloggerul. Deschideți fișierul de instalare pentru a porni procedura. Keylogger-urile sunt aplicații care rulează în fundal, prin urmare, odată ce au început, acestea sunt imediat reduse, astfel încât să fie complet invizibile pentru alți utilizatori care folosesc computerul.
 • Imagine intitulată Hack un cont Hotmail Pasul 3
  3
  Permiteți-i să se conecteze proprietarul contului Hotmail. Cereți utilizatorului să se conecteze la contul Hotmail pe care doriți să îl încălcați. Realizați lucrul de la computerul pe care ați instalat keylogger-ul.
 • După cum sa menționat, acest tip de programe înregistrează toate cheile de tastatură care sunt apăsate de utilizator, înregistrând astfel numele de utilizator și parolele.
 • Imagine intitulată Hack un cont Hotmail Pasul 4
  4


  Recuperează parola din program. Deschideți programul și preluați secvența de taste apăsate. Apoi mergeți la site-ul Hotmail și încercați să vă conectați la contul respectiv, utilizând informațiile obținute prin intermediul keylogger-ului.
 • Metoda 2
  Utilizați parolele salvate în browser-ul Internet

  Imagine intitulată Hack un cont Hotmail Pasul 5
  1
  Recuperează parolele salvate de browserul de internet. Browserele de internet sunt echipate cu o funcție care vă permite să stocați parole frecvent utilizate, pentru a facilita accesul la paginile web protejate, fără a fi nevoie să vă conectați pentru fiecare vizită. Pentru a putea obține aceste parole, urmați pur și simplu această procedură:
  • Google Chrome: apăsați butonul pentru a accesa meniul principal, acesta este plasat în colțul din dreapta sus al ferestrei, apoi alegeți elementul "Setări". Derulați în jos pagina de setări a browserului până când găsiți secțiunea "Parolă și formulare". De aici veți avea acces la toate parolele stocate de browser.
  • Mozilla Firefox: apăsați butonul pentru a accesa meniul principal, este plasat în colțul din dreapta sus al ferestrei, apoi alegeți elementul "Opțiuni". Selectați cardul "securitate" din fereastra a apărut, astfel veți avea acces la toate parolele stocate de browser.
  • Internet Explorer: accesați meniul "Instrumente" în partea stângă sus a ferestrei, apoi alegeți elementul "Opțiuni Internet" din meniu a apărut. Selectați cardul "cuprins" de pe fereastră "Opțiuni Internet" pentru a avea acces la toate parolele stocate de browser.
 • Imagine intitulată Hack un cont Hotmail Pasul 6
  2
  Luați notă de parola de care aveți nevoie. Setările browserului afișează numele de utilizator, parola asociată și adresa URL a paginii de conectare la care se referă datele de conectare. Luați notă de toate aceste informații.
 • Imagine intitulată Hack un cont Hotmail Pasul 7
  3
  Conectați-vă la contul în cauză. Conectați-vă la site-ul Web Hotmail și conectați-vă la contul pe care doriți să-l încălcați utilizând datele de autentificare pe care tocmai le-ați recuperat.
 • Alternativ, puteți accesa site-ul Hotmail de pe același computer din care ați preluat datele de conectare. Dacă browserul este setat să stocheze informațiile de conectare, autentificarea se face automat, fără a fi nevoie să introduceți nicio parolă, oferindu-vă acces direct la cutia poștală aferentă contului în cauză.
 • Avertismente

  • Încălcarea unui cont sau a unui computer este considerată o formă de infracțiune și se pedepsește conform legii.
  • Acest ghid a fost creat doar pentru scopuri educaționale și nu pentru promovarea pirateriei informatice.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit