gtemata.com

Cum să călătorești în timp pe frunze de animale

Călătorind în timp pe Animal Crossing vă permite să vă mișcați liber între diverse momente din joc. Jocul, în mod implicit, are loc în timp real - mulți jucători aleg să folosească călătoria în timp pentru a accelera jocul, deoarece vor să joace mai mult sau să-și rețină puținul timp pe care îl au. Oricare ar fi motivul, călătoria în timp vă oferă șansa de a schimba progresul orașului în Animal Crossing, astfel încât acesta să nu mai paralel cu viața reală. Există două modalități diferite de a călători în timp: modificați timpul de joc sau modificați timpul DS.

paşi

Metoda 1
Modificați timpul în joc

Imaginea intitulată Timpul de călătorie în Animal Crossing_ New Leaf Pasul 1
1
Încărcați jocul Animal Crossing. De îndată ce încărcați Animal Crossing: Un nou foaie pe DS, Isabelle vă va întreba dacă sunteți gata să începeți.
 • Imaginea intitulată Călătoria în timp în Animal Crossing_ New Leaf Pasul 2
  2
  Cereți ajutor. În loc să selectați "Da, hai să mergem" pentru a începe, așa cum faceți în mod normal, selectați "Am nevoie de ajutor ..." pentru a afișa un alt ecran de dialog.
 • Din acest ecran puteți cere asistența lui Isabelle pentru a stabili un nou moment, pentru a vă demola casa sau pentru a vă recrea orașul.
 • Imaginea intitulată Călătoria în timp în Animal Crossing_ New Leaf Pasul 3
  3
  Selectați ora. Pentru a călători în timp, selectați "Setați ora" printre opțiunile disponibile. Isabelle vă va permite să selectați o nouă dată și un nou moment.
 • Imaginea intitulată Călătoria în timp în Animal Crossing_ New Leaf Pasul 4
  4
  Începeți jocul Animal Crossing. Odată ce ați selectat ora dorită, începeți jocul și veți vedea cum sa schimbat data în funcție de modificările dvs.
 • Această procedură poate fi repetată ori de câte ori doriți. Dacă doriți, ați putea juca o lună întreagă de Animal Crossing într-o zi reală!
 • Metoda 2
  Schimbați timpul în afara jocului

  Imaginea intitulată Timpul călătorește în Animal Crossing_ New Leaf Pasul 5


  1
  Porniți DS-ul. Pentru a schimba timpul în afara jocului, porniți DS-ul.
 • 2
  Accesați meniul Setări. În loc să încărcați Animal Crossing, faceți clic pe pictograma de setări din meniul DS.
 • Setările sistemului nu se vor deschide dacă aveți un joc activ - în acest caz DS vă va informa că software-ul trebuie închis pentru a vă permite să continuați.
 • Imaginea intitulată Călătoria în timp în Animal Crossing_ New Leaf Pasul 7
  3
  Selectați "Alte setări". După ce faceți clic pe setările de sistem, veți vedea patru panouri diferite. "Alte setări" se află în colțul din dreapta jos.
 • Imaginea intitulată Călătoria în timp în Animal Crossing_ New Leaf Pasul 8
  4
  Schimbați data și ora. Dați clic pe "Data și ora", a doua opțiune din listă. De aici puteți schimba data curentă, ora sau ambele (una câte una).
 • Imaginea intitulată Timpul de călătorie în Animal Crossing_ New Leaf Pasul 9
  5
  Deschideți jocul Animal Crossing. Odată ce ați ales data și ora, încărcați Animal Crossing: A New Leaf. Veți vedea că data jocului va fi modificată în conformitate cu noile setări de sistem.
 • Sfaturi

  • Dacă participați la cumpărarea și vânzarea acestor legume în piața pieptenilor, amintiți-vă că vor dispărea după o săptămână de la cumpărare, la ora 6 dimineața duminică. Dacă nu depășiți limita de timp de o săptămână, veți putea călători în timp, fără a întoarce țipii.
  • Nu puteți să călătoriți în trecut și să redați momente deja vizitate. Va putrezi reprizele (făcându-le inutilizabile).
  • Călătoria în timp este potențial periculoasă, deoarece o face frecvent poate provoca schimbări neașteptate. Unele aspecte ale jocului care ar putea fi afectate negativ sunt, de exemplu, o cantitate mai mare de buruieni (dacă nu ați activat ordonanța orașului frumos), moartea florilor și aspectul gandacilor din casa ta. În plus, satenii nu vă pot aminti.
  • Călătoria în timp este o alegere controversată în comunitatea Animal Crossing, așa cum mulți jucători consideră că trișau. Bineînțeles, puteți profita de această oportunitate pentru a profita de evenimentele sezoniere. Călătorind în timp, cu toate acestea, pot fi folosite pentru a vă asigura că participați la anumite evenimente, cum ar fi Halloween, atunci când sunteți angajați în viața reală și nu aveți timp să jucați.
  • Schimbarea timpului folosind setările DS nu are niciun avantaj față de modificarea acestuia în joc, este doar o chestiune de preferință personală. De fapt, mulți oameni preferă să schimbe timpul în joc, astfel încât ceasul DS să rămână sincronizat cu timpul real.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit