gtemata.com

Cum sa te imbraci ca printesa Zelda din Legenda lui Zelda

Prințesa Zelda este una dintre cele mai frumoase și bine-cunoscute icoane ale jocurilor video, și îmbrăcată ca ea la petreceri de fantezie sau evenimente cosplay are întotdeauna un efect mare. Acest articol vă va ajuta să creați un cosplay exact până la ultimul detaliu care va impresiona chiar și cel mai tare hardcore al fanilor The Legend of Zelda.

paşi

Metoda 1
start

Imaginea intitulată Rochie ca prințesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 1
1
Alege-ți Zelda. De obicei, Zelda este portretizată ca o blondă, cu ochi albastri, purtând o rochie roz (sau albă) până la gleznele ei. El are o tiară cu nestemate, purtând bretelele de aur (armura pentru umeri) cu o jumătate de lanț de aur colier, care acționează ca, de asemenea, dintr-o centură de aur atârnă simbolul Triforce. Uneori poartă și cercei de aur cu același simbol.
 • Imaginea intitulată Rochie ca prințesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 2
  2
  Găsiți designul caracteristic al Zeldei pe care doriți să o reprezentați. Aceasta va oferi schițe detaliate ale întregului personaj și costumului. Iată principalele caracteristici ale fiecărui Zelda.
 • Zelda din Legenda lui Zelda și Zelda II acestea apar doar pentru o perioadă scurtă de timp. Pe părul lor blond se introduce un lanț de aur cu set de bijuterii roșii care se sprijină direct pe frunte. Ei poartă un colier de perle roșii și o rochie roz cu mânecă lungă, cu curele căptușite. Zelda din Zelda II "e pe marginea rochiei are, de asemenea, garnituri și arcuri albe.
 • Zelda din O legătură cu trecutul ea poartă un colier de perle roșii, o tiară de aur îndreptată și cercei cu simbolul Triforce. Rochia ei albă are mâneci scurte cu linii subtile de apă verde, un bust roz și o dungă groasă, verde pe tivul rochiței ei. Deasupra fustei poartă o îmbrăcăminte roz ca un șorț, cu granițe portocalii și designul Triforce. Acest Zelda poarta curele mici de aur umflate cu un lanț care trece peste clavicula ei și manșete de aur mari care acopera antebrațul până la încheietura mâinii. Are o centură de culoare roșie și aurie groasă și două steme cu ciucuri de aur pe partea dreaptă și stângă. Părul ei blond este slăbit, cu excepția a două pigtailuri care coboară din urechi.
 • Zelda din Ocarina de Timp vine în două variante, mai tineri și mai adulți. Tânăra Zelda poartă o rochie albă cu mâneci cer albastru și curelele care apar la coate, precum și o haină fără mâneci roz, cu simbolul Triforce. Un lanț de aur în jurul taliei, în timp ce brățările simple de aur decorează ambele brațe. El poartă, de asemenea, un colier de aur cu o bijuterie roșie centrală, și o diademă simplu alb și roz, cu un medalion cu simbolul Triforce pe partea de sus a fruntii. Parul este complet ascuns sub cap. Zelda adultă poartă o rochie fără mâneci cu două dungi roz, una groasă și una subțire, aproape de margini. Pardesiul roz nu depășește viața, iar bine-cunoscutul simbol al Triforce, în acest caz, atârnă din lanțul de aur. De asemenea, el poartă mănuși și bretele lungi și blond ei păr-căpșuni care amintește de Zelda un link spre trecut.
 • Zelda din Oracolul din vremuri și Oracolul anotimpurilor Ea poartă o rochie roșie fără mâneci roz, cu o broască cu pumn. Partea superioară (torsul) este liliac întunecat, pe spate este ca o tunică scurtă tăiată de o bandă de liliac, toate depășite de o căpită albă. Accesoriile sunt similare cu Zelda anterioare: șorț (roșu, albastru și auriu), cu simbolul Triforce, mănuși lungi roz, diadema de aur, bretele cu lanț de aur, centura de aur și cercei cu Triforce. Coafura este aceeași cu cea din Zelda anterioară.
 • Zelda din Patru Sabii este foarte asemănătoare cu cea a lui Oracle, cu excepția curelelor pentru păr și umăr. De fapt, părul este adunat cu o cămașă de aur la bază și decorațiuni roșii similare cu urechile de lilieci. În această ediție a jocului nu se poartă chingile de umăr, deși lanțul de aur rămâne ca ornament pentru decolteul rochiei.
 • Zelda din Wind Waker, Minish Cap și Piesele Spiritului ele au un stil foarte asemănător. Rochia lor fără mâneci este roz întunecat și este împerecheată cu o fustă de liliac. O vesta albă este, de asemenea, vizibilă pe părțile laterale ale rochiei din zona antebrațelor, iar o margine purpuriu închisă se întinde de-a lungul marginii rochiei. Simbolul Triforce atârnă dintr-o centură de aur mare și, chiar dacă nu există curele de umăr, există încă lanțul de aur cu pandantiv de liliac. mănuși albe lungi, ornamente de păr care evocă vântul în spatele fiecare ureche, un mare margele rosii colier si un set de bijuterii tiară rosu sunt principalele sale accesorii. Părul blond al acestor Zeldas este slăbit, cu excepția a două pigtail-uri lângă fiecare ureche.
 • Zelda din Twilight Princess și Super Smash Bros au ochi negri, cu ochi albastri, cu o fringă adunată într-o panglică albă și o panglică franceză. Toți poartă o rochie albă fără margini, fără mâneci, cu broderii din stema regală în partea de jos. Ca și în multe alte Zelda, deasupra fusta purta o haină purpurie ca un fel de șorț, iar părțile laterale atârnă simbolul Triforce printr-o curea de aur. Accesoriile sunt similare cu cele ale Zelda anterioare, dar sunt mai precise în detalii: mănuși lungi, albe (cu broderie lumina pe partea din spate a mâinii și manșetele), bretele de aur set de bijuterii cu colier, centura si tiara cu bijuterii. Cerceii par a fi inele de fier groase, cu un triunghi de aur mic la baza. Acestea sunt de obicei descrise în timp ce țineți o sabie.
 • Zelda din Skyward Sword spre deosebire de jocurile anterioare, nu este o prințesă. Ea poartă o rochie roz cu mâneci lungi, care o atinge sub genunchi, înconjurată de un șal alb. Rochia are margini galbene dreptunghiulare de-a lungul tivului și mânecilor și are decoruri galbene similare cu poligoanele. La jumătate de lungime există un diamant albastru. În jurul taliei sale poartă o centură de aur și o curea maro, iar pe partea dreaptă este simbolul Triforce în margini albastru și cer-albastru. Acest Zelda poarta cizme practice de genunchi maro, cu o limba pliabila, si bratari de aur pe ambele brate. Părul este blond și atât pigtails, cât și coada de jos sunt colectate cu panglici albastre.
 • Metoda 2
  pansament

  Imaginea intitulată Rochie ca prințesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 3
  1
  Decideți dacă să cumpărați rochia Zelda sau să o faceți acasă.
  • Cumpărați o costumă de îmbrăcăminte gata, dar vă economisește timp și nu vă gândiți la fiecare detaliu.
  • Pe de altă parte, edita și îmbinați două articole de îmbrăcăminte, cum ar fi T-shirt și o rochie fără mâneci, poate fi o modalitate ușoară de a face de la sine propria tinuta Zelda.
 • Imaginea intitulată Rochie ca prințesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 4
  2
  Luați măsurători ale șoldurilor, taliei și bustului.
 • Efectuarea măsurătorilor este esențială pentru a determina ce dimensiune veți avea nevoie, precum și pentru a vă asigura că rochia se potrivește perfect.
 • Imaginea intitulată Rochie ca prințesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 5
  3
  Faceți sau cumpărați modelul.
 • Acest lucru vă va permite să înțelegeți cât de mult va fi necesar materialul și modul în care va trebui să tăiați diferitele părți.
 • La acest link puteți găsi modelul de urmat pentru a face rochia pe care o poartă Zelda în Twilight Princess: https://www2.hku.nl/~rianne/Zelda-dress-tutorial.pdf
 • Imaginea intitulată Rochie ca prințesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 6
  4
  Alegeți materialul cu precizie.
 • O tesatura de bumbac usoara este de obicei o alegere buna si ieftina, intrucat vine intr-o mare varietate de culori si nu are tendinta de a se ridica in jurul cusaturilor.
 • Imaginea intitulata Rochie ca printesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 7
  5
  Punctați materialul pe model..
 • Imaginea intitulata Rochie ca printesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 8
  6
  Începeți să coaseți.
 • Imaginea intitulată Rochie ca prințesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 9
  7
  Adăugați ornamente.
 • Adăugați decorațiuni. Utilizați marcatori de țesături (cum ar fi marcaje de țesături) pentru a face desene direct pe rochie, în special pentru detalii.
 • Metoda 3
  accesorii

  Imaginea intitulată Rochie ca prințesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 10
  1
  Pentru a face simbolul Triforce, utilizați marcajele pentru țesături sau coaseți resturile de materiale împreună. Simbolul este elementul esențial pentru practic orice Zelda, dar designul și culorile variază în funcție de caracter.
 • Imaginea intitulată Rochie ca prințesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 11
  2
  Mergeți la un magazin de artizanat sau faceți-vă-l pentru a găsi detaliile finale. Aflați cine personajul pe care doriți să-l creați în magazin - vă poate ajuta să găsiți perle, bijuterii faimoase și pandantive metalice care sunt foarte aproape de ceea ce aveți nevoie.
 • Imaginea intitulata Rochie ca printesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 12
  3
  Cumpărați burete din cauciuc pentru a face diadem, cercei Triforce, curele de umăr și curea. Buretele din cauciuc este un material economic și rezistent și poate fi tăiat, vopsit, stratificat și armat cu o țesătură sau un fir de susținere. De asemenea, este ușor și confortabil de purtat. Continuați pentru un tutorial rapid cu privire la modul de utilizare a cauciucului din spumă.
 • Metoda 4
  Lucrați cauciucul de burete

  Imaginea intitulată Rochie ca prințesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 13
  1
  Creați modelul de armură, bucată cu bucată. De exemplu, pentru a face titlul Zelda, va trebui să desenați fiecare "frunză" individual.
 • Imaginea intitulată Rochie ca prințesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 14
  2


  Desenați fiecare model pe cauciuc burete folosind un marker.
 • Imaginea intitulată Rochie ca prințesă Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 15
  3
  Îndepărtați cu atenție diferitele părți, urmând marginile. Cauciucul burete are tendința de a se rupe ușor, așa că face!
 • Imaginea intitulata Rochie ca printesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 16
  4
  Lipiți diferitele piese împreună.
 • Imaginea intitulată Rochie ca prințesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 17
  5
  Dacă este necesar, formați piesa folosind o cantitate mică de căldură. Cauciucul va cădea în mâinile tale, dar nu trebuie să înceapă să se topească!
 • Pentru ao curba, rotiți-o în jurul unui obiect și așteptați câteva secunde pentru ao repara.
 • Imaginea intitulata Rochie ca printesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 18
  6
  Dacă este necesar, consolidați-o folosind o țesătură sau un fir de susținere.
 • Imaginea intitulată Rochie ca prințesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 19
  7
  Pentru a crea desene, așezați un vârf rotunjit sau un stilou în cauciuc burete.
 • Imaginea intitulată Rochie ca prințesa Zelda din Legenda lui Zelda Step 20
  8
  Pentru a face un design de relief, sau de a face un alt strat cu o bucata de cauciuc sau de a folosi o vopsea 3D tesatura.
 • Imaginea intitulată Rochie ca prințesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 21
  9
  Sigilați cauciucul prin aplicarea unui strat sau două de lipici.
 • Imaginea intitulă Rochie ca prințesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 22
  10
  Picteaza-l cu aur! Dacă doriți, utilizați și o vopsea neagră murdară pentru a da ideea că obiectul este trăit.
 • Imaginea intitulată Rochie ca prințesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 23
  11
  Lipiți pe bijuteriile false.
 • Metoda 5
  Machiaj și Coafura

  Imaginea intitulata Rochie ca printesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 24
  1
  Majoritatea lui Zelda folosește o umbra neutră a ochilor pentru a prelungi forma ochiului, acelea ale lui The Wind Waker, Minish Cap și Spirit Tracks poartă pur și simplu un albastru.
 • Imaginea intitulata Rochie ca printesa Zelda din Legenda lui Zelda Pas 25
  2
  Practic, fiecare Zelda are buze de machiaj sau, cel mult, puțin pictat roz.
 • Imaginea intitulata Rochie ca printesa Zelda din Legenda lui Zelda Step 26
  3
  Puneți lentile de contact colorate, dacă este necesar.
 • Imaginea intitulata Rochie ca printesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 27
  4
  Cumpărați urechi false de elf în magazine de costume sau petreceri.
 • Imaginea intitulată Rochie ca prințesa Zelda din Legenda lui Zelda Pasul 28
  5
  Consultați caracterul dvs. specific pentru detaliile părului, dar, de obicei, tot ce aveți nevoie este benzile elastice subțiri, panglicile, gelul de păr / păr și o capacitate de împletitură de bază.
 • Dacă părul tău este foarte scurt, gândește-te să cumperi o perucă, altfel imitând stilul lui Zelda va fi deosebit de dificil.
 • Sfaturi

  • Daca nu sunteti practic in cusatura si nu ati facut niciodata un costum inainte, ar trebui sa cumparati o tesatura suplimentara sau sa aveti o rezerva in cazul in care ceva nu merge bine in timpul pregatirii sau daca lucrarea dumneavoastra nu este finalizata cum ar fi.
  • Amintiți-vă că evenimentele cosplay sau costumele necesită de obicei o mulțime de mișcări, astfel asigurați-vă că costumul este confortabil și durabil.
  • Amintiți-vă, este posibil să nu fiți complet egali cu personajul.

  Nu căutați perfecțiunea sau ați putea fi descurajați. Oamenii te vor adora chiar dacă nu ești perfect!

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit