gtemata.com

Cum să verificați un cont Yahoo

Procesul de verificare folosit la înregistrarea unui cont Yahoo vă ajută să confirmați că sunteți într-adevăr un utilizator care intenționează să utilizeze serviciile Yahoo pentru scopuri personale sau de afaceri și nu în scopuri frauduloase. Dacă nu vă verificați contul, Yahoo o va anula după o perioadă de timp. Procesul de verificare este identic pentru toate sistemele de operare utilizate, astfel încât orice utilizator să-l poată rula. Să vedem împreună care sunt pașii următori.

paşi

Imaginea intitulată Verificați un cont la Yahoo Pasul 1
1
Accesați secțiunea de mesaje primite. Când creați un cont Yahoo, vi se cere să furnizați o adresă de e-mail valabilă și activă, la care linkul poate fi trimis pentru a începe procesul de verificare. Conectați-vă la căsuța poștală pe care ați indicat-o când creați contul Yahoo, furnizând adresa dvs. de e-mail și parola.
 • Imaginea intitulată Verificați un cont în Yahoo Pasul 2


  2
  Găsiți e-mailul de verificare trimis de Yahoo. Accesați caseta "Inbox" și derulați toate mesajele în căutarea mesajului de poștă electronică numit "Verificați poșta electronică". Dacă nu îl găsiți, încercați să consultați dosarul dedicat spamului sau corespondenței nedorite.
 • Pentru a accesa dosarul "Spam" sau "Junk Mail", uitați-vă la partea stângă a ferestrei pentru clientul dvs. de e-mail. Derulați prin lista de dosare prezente și selectați dosarul de junk mail. Unele clienți de poștă electronică minimizează numărul de directoare afișate, caz în care va trebui să selectați opțiunea "Altele" pentru a putea extinde vizualizarea meniului. În acest moment, căutați mesajul de e-mail de verificare în dosarul dedicat spamului.
 • Imaginea intitulată Verificați un cont Yahoo. Pasul 3
  3
  Verificați contul dvs. Yahoo. După ce ați identificat mesajul de e-mail de verificare trimis de Yahoo, citiți conținutul. În interior veți găsi două linkuri: una pentru a profita de asistența clienților, cealaltă pentru a vă verifica contul Yahoo.
 • Citiți textul din mesajul de poștă electronică pentru a înțelege ce se referă la linkul de mai jos. În cazul unui link de verificare trimis de Yahoo, vi se va explica că acesta este un link pentru a vă verifica contul Yahoo.
 • Selectați link-ul de verificare, veți fi redirecționat către contul dvs. Yahoo unde veți fi deja autentificat.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit