gtemata.com

Cum să verificați dacă informațiile dvs. Facebook sunt publice


În Facebook, datele dvs. personale pot fi extrase, așa cum sa întâmplat recent. Un expert în securitate a colectat numele și adresele URL ale profilurilor a 171 de milioane de utilizatori Facebook care aveau profiluri care puteau fi căutate public și au încărcat aceste informații pentru a fi lansate. Pentru a împiedica acest lucru să vi se întâmple (sau să știți dacă informațiile dvs. au fost deja extrase), verificați setările și efectuați modificările necesare. Securitatea este întotdeauna un lucru bun, mai ales într-un mediu care se extinde la fel de repede ca și Internetul.

paşi

Imaginea intitulată Verificați dacă informațiile dvs. Facebook sunt publice Pasul 1
1
Accesați panoul de control al profilului dvs. de pe Facebook. Faceți clic pe "cont" în partea dreaptă sus a tabloului de bord.
 • Imaginea intitulată Verificați dacă informațiile dvs. Facebook sunt publice Pasul 2
  2
  selecta "Setările de confidențialitate". de mai jos "Informații de bază ale directorului", faceți clic pe "Vedeți setările".
 • Dacă a spus primul element "Cine mă poate căuta?" este setat la "toate", atunci atât numele dvs., cât și profilul dvs. sunt disponibile public și pot fi găsite de oricine. Aceasta înseamnă că probabil numele dvs. și adresa URL a profilului dvs. se numără printre cele menționate mai sus.
  Imaginea intitulată Verificați dacă informațiile dvs. Facebook sunt public Pasul 2Bullet1
 • Imaginea intitulată Verificați dacă informațiile dvs. Facebook sunt publice Pasul 3


  3
  În timp ce sunteți la el, verificați dacă motoarele de căutare externe, cum ar fi Google și Bing, vă pot indexa profilul. Acest lucru definește dacă cineva care caută numele dvs. vă va vedea profilul pe Facebook printre rezultatele cercetărilor sale. (Acesta este unul dintre multele pași pentru eliminați profilul dvs. de la Google.)
 • Reveniți la pagina principală a setărilor de confidențialitate. În colțul din stânga jos al ecranului, faceți clic pe buton "Schimbați setările" (de mai jos "Aplicații").
  Imaginea intitulată Verificați dacă informațiile dvs. Facebook sunt publice Step 3Bullet1
 • Faceți clic pe "Schimbați setările" de mai jos "Cercetarea publică".
  Imaginea intitulată Verificați dacă informațiile dvs. Facebook sunt publice Step 3Bullet2
 • În caseta de selectare "Activați căutarea publică" este selectată, înseamnă că motoarele de căutare indexează profilul dvs. Debifați caseta pentru a împiedica acest lucru. Pentru a reveni, faceți clic pe "Înapoi la Aplicații".
  Imaginea intitulată Verificați dacă informațiile dvs. Facebook sunt publice Step 3Bullet3
 • Sfaturi

  • Amintiți-vă că, dacă unele dintre informațiile dvs. apar în secțiunea Publicitate, acestea se referă la site-uri precum Intellius, care vă percepe să vă vadă informațiile personale, care sunt colectate din înregistrări publice sau de afaceri, nu din Facebook. Este destul de dificil să vizualizați totul, deoarece trebuie să plătiți 20 $ pentru a vedea un produs complet.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Un cont pe Facebook
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit