gtemata.com

Cum să verificați dacă browserul dvs. acceptă jаvascript utilizând Java Tester

jаvascript-ul este o componentă esențială a funcționării corecte a unui site web și vă face experiența de navigare completă, îndeplinind și fără probleme. În zilele noastre, un număr mare de site-uri web utilizează această tehnologie în cadrul aplicațiilor și funcțiilor oferite. Pentru a afla dacă browserul web pe care îl utilizați acceptă jаvascript, puteți utiliza anumite site-uri create special pentru acest serviciu de control și asistență. Continuați să citiți acest tutorial pentru a înțelege cum să efectuați această verificare rapid și ușor.

paşi

Imaginea intitulată Verificați dacă jаvascript funcționează utilizând Java Tester Pasul 1
1
Porniți browserul web pe care doriți să îl testați compatibilitatea cu jаvascript. Pentru aceasta, selectați cu un dublu clic pe pictograma mouse-ului de pe desktop.
 • Imaginea intitulată Verificați dacă jаvascript funcționează utilizând Java Tester Pasul 2
  2


  Accesați site-ul web "Java Tester". Pentru aceasta, introduceți următoarea adresă URL în bara de adrese a browseruluihttps://javatester.org/ `, apoi apăsați tasta "Enter". Veți fi direcționat către pagina de pornire a site-ului "Java Tester".
 • "Java Tester" este un site care vă permite să verificați rapid și ușor dacă browserul pe care îl utilizați acceptă jаvascript.
 • Imaginea intitulată Verificați dacă jаvascript funcționează utilizând Java Tester Pasul 3
  3
  Verificați compatibilitatea browserului dvs. Din pagina principală a site-ului, selectați link-ul "Testați versiunea Java pe care browserul dvs. o utilizează" în partea de sus a paginii.
 • Imaginea intitulată Verificați dacă jаvascript funcționează utilizând Java Tester Pasul 4
  4
  Verificați rezultatele verificării. Veți fi redirecționați către o pagină web textuală, formată dintr-un câmp text albastru în mijloc. Dacă puteți vedea o secțiune roz în acest câmp text, aceasta înseamnă că browserul dvs. acceptă jаvascript.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit