gtemata.com

Cum să vindeți pe Facebook

Facebook poate fi folosit ca mijloc de vânzare a produselor. Dacă sunteți deja un utilizator obișnuit al rețelei sociale, Facebook poate fi util pentru vânzarea de articole unice sau regulate. În acest articol vom discuta despre utilizarea instrumentului "Locul pieței" din Facebook.

paşi

Imagine cu denumirea Vindem pe Facebook Pasul 1
1
Accesați Market Place. Market Place vă permite să vindeți, să cumpărați sau să oferiți orice doriți, făcându-l într-un mediu sigur și distractiv. De asemenea, puteți utiliza Market Place pentru a vedea cum cumpără și / sau vinde prietenii dvs.
 • 2
  Pune produsele dvs. în vânzare. Toți utilizatorii Facebook pot plasa gratuit propriile anunțuri de vânzare. Pentru a publica un anunț, urmați acești pași:
 • În pagina principală a locației de pe piață sau pe pagina cu lista de prețuri, selectați tipul de anunț pe care doriți să îl inserați. Pentru aceasta, selectați una dintre file - "Vinde-l". "Dă-o gratuit" sau "cumpăra".
 • Tastați textul în caseta din partea de sus a paginii. De aici, puteți selecta cea mai bună categorie pentru anunțul dvs. Introduceți locația dvs. și descrieți mai bine produsul și adăugați fotografii.
 • Imagine cu denumirea Vindem pe Facebook Pasul 3
  3
  Studiați diferitele tipuri de anunțuri. Iată o listă cu posibilele anunțuri:
 • "Vinde-l" este de a crea anunțuri pentru produsele pe care doriți să le vindeți.
 • "Dă-o gratuit" este de a vinde produse gratuite.
 • "cumpăra" este de a crea un anunț în care căutați un produs.
 • Imagine cu denumirea Vindem pe Facebook Pasul 4
  4
  Decideți cine doriți să vedeți anunțul dvs. În mod prestabilit, anunțul va fi vizibil pentru orice utilizator de pe piață. Rețineți totuși că doar pentru că anunțul dvs. este vizibil nu înseamnă că informațiile din profilul dvs. sunt, de asemenea, vizibile. Pentru a ascunde aceste lucruri, va trebui să modificați setările de confidențialitate Facebook. Utilizatorii care nu sunt înregistrați pe Facebook vor putea vedea anunțul, dar nu vă pot răspunde, decât dacă se înregistrează pe Facebook.
 • Imagine cu titlul Vindem pe Facebook Pasul 5
  5
  Adăugați o fotografie a produsului. Deși nu este o cerință, vă recomandăm să o adăugați. Utilizatorii doresc să vadă ce cumpără.
 • Imagine cu denumirea Vindem pe Facebook Pasul 6
  6
  Vizualizați lista de prețuri. În Market Place, selectați "Listările mele" în partea de sus a paginii. Veți vedea o listă a anunțurilor dvs. pe care le puteți edita, republica sau închide cu ușurință.
 • Imagine cu titlul Vindem pe Facebook Pasul 7


  7
  Editați un anunț. Dacă trebuie să faceți schimbări, puteți să o faceți de aici fără probleme. Din pagină "Listările mele", faceți clic pe "edita" lângă anunțul pe care doriți să îl modificați. În acest fel îl puteți modifica.
 • Imagine cu denumirea Vindem pe Facebook Pasul 8
  8
  Închideți un anunț. Dacă doriți să faceți o vacanță și să opriți vânzarea în timpul weekend-ului, puteți închide în siguranță anunțul. Din pagină "Listările mele", faceți clic pe "Închideți anunțul" lângă anunțul pe care doriți să îl ștergeți. Cu toate acestea, nu este posibil să ștergeți definitiv un anunț. Pentru a menține piața în siguranță, istoricul tuturor anunțurilor create de utilizator este accesibil.
 • Imagine cu titlul Vindem pe Facebook Pasul 9
  9
  Căutați un anunț. Pentru a căuta după cuvântul cheie, accesați pagina "căutare" dând clic pe link "căutare" în partea de sus a fiecărei pagini. Introduceți un termen de căutare în câmpul de căutare din coloana din stânga și apăsați Enter. După aceasta, vi se va oferi posibilitatea de a selecta o categorie și alte criterii de căutare, din nou în coloana din stânga.
 • Imagine cu denumirea Vindem pe Facebook Pasul 10
  10
  Defilați prin anunțuri. Din pagina principală a pieței, faceți clic pe orice categorie din casetă "Răsfoiți". Din pagina de căutare, faceți clic pe orice categorie din coloana din stânga.
 • 11
  Răspundeți la un anunț. Puteți contacta autorul anunțului făcând clic pe buton "contact" sub fotografia creatorului anunțului. Alternativ, puteți scrie pe pagina de anunțuri. Creatorul anunțului va fi avertizat de comentariul dvs.
 • 12
  Raportați un anunț. Ar trebui să raporteze un anunț atunci când crezi că acest lucru este spam sau a fost introdus în categoria greșită sau conține nuditate sau pornografie sau subiecte legate de consumul de droguri sau este ofensator pentru un individ sau un grup de persoane sau minoritare, să conțină conținut cu drepturi de autor, violent sau obscen. Pentru mai multe detalii despre politica privind abuzul de pe piață, consultați paginile "Termeni de utilizare" și "Conținut interzis" de pe piata. Puteți anunța un anunț făcând clic pe buton "raport" pe fiecare anunț (pe pagina de căutare, faceți clic mai întâi pe "opțiuni" și apoi "rapoarte"). Odată ce faceți clic pe "rapoarte", va apărea o fereastră pop-up care vă cere mai multe informații. Toate rapoartele sunt confidențiale. După raportarea unui anunț, acesta va fi eliminat din pagina dvs. Anunțul dvs. va fi luat în considerare de echipa noastră de asistență pentru clienți și vom lua decizia corespunzătoare. Toate anunțurile sunt confidențiale.
 • Sfaturi

  • Anunțurile pentru servicii, acasă și muncă nu sunt încă acceptate.

  Avertismente

  • Ajutați-vă să păstrați spațiul comercial curat, anunțând orice conținut necorespunzător pe care îl vedeți.
  • În prezent, Market Place este disponibil numai în SUA.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit