gtemata.com

Cum să vindeți iPad-ul dvs.

Indiferent dacă doriți să obțineți un pic de bani pentru a cumpăra un iPad nou sau nu mai sunteți mulțumiți de performanța dispozitivului dvs. curent, vine momentul când simțiți că este timpul să vă separați de comprimatul iubit. Din orice motiv ați decis să-l vindeți, există câteva lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a vă separa de vechiul iPad bun și câteva sfaturi pentru a maximiza profitul de la vânzarea dispozitivului.

paşi

Partea 1
Asigurați-vă că dispozitivul iPad este gata

Imagine cu titlul Vindem iPad dvs. Pasul 1
1
Copie de rezervă de pe iPad. Copierea de rezervă a iPad-ului înainte de înlocuire vă permite să restaurați setările, imaginile, contactele, aplicațiile și tot conținutul noului dispozitiv. Puteți să copiați cu ușurință iPad-ul utilizând iCloud sau iTunes.
 • Pentru a obține sfaturi despre cum să vă copiați iPad-ul cu iCloud sau iTunes, continuați să citiți acest articol.
 • Imagine cu titlul Vindem iPad dvs. Pasul 2
  2
  Eliminați conținutul din iPad. Pentru siguranța și liniștea dvs. și ca un gest de favoare față de cumpărător, eliminați conținutul dispozitivului după copierea de rezervă, înainte de livrarea acestuia. Puteți face acest lucru introducând aplicația Setări și dând clic pe "General". Apoi, selectați "Ștergeți tot conținutul și setările" pentru a reseta dispozitivul și pentru ao returna la fel cum ați achiziționat-o.
 • Următorul utilizator care va utiliza dispozitivul va putea să folosească Asistentul de configurare pentru al reactiva.
 • Imagine cu titlul Vindem iPad dvs. Pasul 3
  3
  Contactați furnizorul de servicii Internet. Dacă utilizați o rețea 3G sau 4G pe iPad, contactați furnizorul dvs. pentru a afla cum să transferați dispozitivul iPad unui nou utilizator. Acest lucru ar putea fi simplu, cum ar fi retragerea de la contractul pe care îl aveți cu ei, dar este recomandabil să contactați furnizorul de servicii pentru a întreba exact ce trebuie să faceți.
 • Partea 2
  Schimbati sau reciclati iPad-ul

  Imagine cu titlul Vindem iPad dvs. Pasul 4
  1
  Luați în considerare schimbul. Dacă doriți să vă vindeți iPad-ul pentru a lua un alt dispozitiv sau un model mai nou, un plan de tranzacționare ar putea fi pentru dvs. Mai multe companii vă permit să schimbați iPad-ul în credit, în numerar sau cu un dispozitiv nou.
  • Atunci când decideți ce program de comerț este cel mai bun pentru dvs., vizitați site-urile companiilor care oferă oferte de schimb pentru a afla cum sunt evaluate dispozitivele, ce compensații oferă și dacă oferta satisface nevoile dvs.
  • Comparați modele similare cu cele ale dvs. online de vânzare, pentru a obține o idee despre cât de mult puteți obține de la aceste companii.
  • Dacă scopul dvs. este de a obține bani, o ofertă de negociere care vă oferă o reducere pe care o puteți cheltui la un magazin nu este ideală. Cu toate acestea, dacă pur și simplu doriți să scăpați de dispozitiv fără a avea prea multe hassles și obțineți ceva în schimb, soluția ideală este schimbul.
 • Imagine cu titlul Vindem iPad dvs. Pasul 5
  2


  Luați în considerare recyle. Apple vă oferă șansa de a vă schimba iPad-ul cu un card cadou. Reciclarea se poate face online sau la un centru Apple. Pentru a afla mai multe, aruncați o privire aici.
 • Partea 3
  Vindeți iPadul online

  Imagine cu titlul Vindem iPad dvs. Pasul 6
  1
  Căutați prețul curent de vânzare al dispozitivului utilizat. Dacă nu aveți deja un posibil cumpărător, mai întâi determinați ce preț este vândut iPad-ul aceluiași an și ce platformă de vânzare trebuie să folosiți. Căutați informații despre Craigslist, Amazon și Ebay.
  • Ar putea fi de asemenea util să consultați forumuri online unde să vorbim despre vânzarea de dispozitive pe Internet. Citiți experiențele altor vânzători și strategiile lor cele mai bune pentru a obține o idee despre ce să vă așteptați.
 • Imagine cu titlul Vindem iPad dvs. Pasul 7
  2
  Promovați virtuțile iPad-ului dvs. Dacă v-ați decis să vindeți iPad-ul online, faceți timp pentru a prezenta dispozitivul și caracteristicile acestuia în cel mai bun mod posibil. În acest fel veți crește șansele de a le vinde la un preț bun.
 • De exemplu, curățați iPad-ul și faceți fotografii de înaltă rezoluție ale dispozitivului și ale accesoriilor acestuia. Puteți solicita un preț mai mare dacă iPad-ul dvs. este în stare excelentă și dacă ambalajul original este încă intact.
 • Imagine cu titlul Vindem iPad dvs. Pasul 8
  3
  Deschideți un cont pe Craigslist, Amazon și Ebay. Dacă știți alte platforme de vânzări, deschideți un cont și pentru aceștia. Site-urile care permit clienților să liciteze pentru articolele de vânzare sunt cele mai bune locuri pentru a obține un profit, mai ales dacă aparatul este în stare excelentă și complet echipat.
 • La sfârșitul căutării, începeți prin a cere un preț rezonabil și așteptați ca ofertele să înceapă.
 • Imagine cu titlul Vindem iPad dvs. Pasul 9
  4
  Închideți vânzarea. După ce ați primit oferte și ați găsit un acord cu prețul unui cumpărător, încheiați vânzarea iPad-ului și îl trimiteți la timp, după ce ați verificat dacă există toate accesoriile, pentru a respecta prevederile acordului.
 • Sfaturi

  • Amazon are un program de schimb electronic pe care îl puteți consulta aici.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit